Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Odeslat odpověď

Ověřovací kód
Vložte kód přesně tak, jak ho vidíte na obrázku. Mezi velkými/malými písmeny není rozdíl.
Smajlíci
:hledej: :ot: :D :) ;) :( :o :hlava: :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :@: :alien: :cyclops: :pig: :pr: :pale: :scratch: :salut: :cat: :rendeer: :king: :queen: :joker: :jocolor: :flower: :thumleft: :thumright: :puker: :brilsmurf: :bigsmurf: :shaking2: :elephant: :rambo: :hockey: :thumbdown: :dj: :safe: :chef: :baseball:
Zobrazit další smajlíky
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Přehled tématu
   

Rozšířit náhled Přehled tématu: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Jura_Favorit » ned 10. bře 2013 18:35:09

A ano, už mi to zase funguje :thumleft: :cheers: Díky.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Jura_Favorit » ned 10. bře 2013 18:34:41

Tak omlouvat se snad není třeba, chybička se sem tam vloudí ;) Hlavně že to byla prkotina..

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Luka$ » ned 10. bře 2013 18:31:50

Juro diky za screen.

chyba byla u starsich uctu. Nyni je to opravene.
Omlouvam se.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Jura_Favorit » ned 10. bře 2013 18:20:49

No tak já pořád nic. Teď jsem ještě zkusil smazat cookies a beze změny.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od emilio52 » ned 10. bře 2013 18:05:57

Taky jsem bez problémů . ;)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od 103457 » ned 10. bře 2013 15:40:00

Já funguju normálně, eshop mi jde.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Honza9007 - FK » ned 10. bře 2013 15:03:49

Jura_Favorit píše:Nemůžu se dostat do E-shopu na hlavní stránce. Opakovaně to po mně vyžaduje přihlášení, ač přihlášený jsem, přihlásím se přesto znova a stejně se tam nedostanu a chce to po mně přihlášení zas. Pořád dokola :roll: A VIP členství mám zaplaceno ještě 75 dní, takže tím to taky nebude. Problém jen u mě nebo je to po***né globálně? :cyclops: :mrgreen:

http://i.imgur.com/KvL9rhy.jpg


Asi to bude v globálu; u mě to vypadá stejně 8-)

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od favo » ned 10. bře 2013 13:00:48

Já měl zase včera problémy s ověřováním velikosti fotek.

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od Jura_Favorit » ned 10. bře 2013 12:47:02

Nemůžu se dostat do E-shopu na hlavní stránce. Opakovaně to po mně vyžaduje přihlášení, ač přihlášený jsem, přihlásím se přesto znova a stejně se tam nedostanu a chce to po mně přihlášení zas. Pořád dokola :roll: A VIP členství mám zaplaceno ještě 75 dní, takže tím to taky nebude. Problém jen u mě nebo je to po***né globálně? :cyclops: :mrgreen:

http://i.imgur.com/KvL9rhy.jpg

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od 103457 » ned 29. lis 2009 14:54:35

Když budeš hledat, určitě najdeš:
viewtopic.php?f=15&t=14591&p=230309&hilit=bad+400#p230309

Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

Příspěvek od pepas » ned 29. lis 2009 14:30:33

a kde
    najdu to cookies? :?

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Marty_pv - FK » ned 15. lis 2009 23:46:28

      Nebylo by jednodušší vyřešit chybu přímo v nastavení nginxu? Celej problém je v jednom cookie, který se zvětšuje tak dlouho, dokud nepřekročí velikost povolenou v nginxu a pak naskočí ta veselá hláška "Error 400: Bad request". Stačí zvětšit large_client_header_buffers

      Návod k vyřešení je tady:
      http://blog.craz8.com/articles/2009/06/ ... about-them

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od felda131 - FK » sob 31. říj 2009 17:32:30

      diky za radu ;)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od zdick - FK » sob 31. říj 2009 17:26:55

      Smaž si cookies pro feliciaklub.cz
      Nechal bych to někam tesat...

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od felda131 - FK » sob 31. říj 2009 17:23:20

      me to nejde spustit obevy 400 bad reguest co stim a co mam delat diky :(

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od oh01 » sob 31. říj 2009 16:56:09

      Smaz si cookies ve firefoxu a pojede ti.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Zbysek - FK » sob 31. říj 2009 16:49:13

      Chlapi nevím jetli jsem divnej já, nebo můj pc, ale asi tak poslední týden mi nechce jet feliciaklub pod firefoxem na Vistách, takže sem musím přes IE. Jede vám to všem v klidu?

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Ponman » čtv 15. říj 2009 20:20:52

      Uz zase jdou,zrejme nejaky chvilkovy zadrhel. :roll:

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od emilio52 » čtv 15. říj 2009 19:59:47

      Mě už taky zatím :D

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od 103457 » čtv 15. říj 2009 19:48:22

      Mě jdou. ;)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Ponman » čtv 15. říj 2009 19:28:47

      ........taky nejdou :cry:

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Drahoš » čtv 15. říj 2009 19:16:43

      Hmm, taky mi nejdou otevřit :(

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od emilio52 » čtv 15. říj 2009 19:08:28

      Nemůžu přečíst SZ ?? sem sám nebo nás je víc :?: :?
      Dostanu se k nim ale neotevřou se . :x

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od oh01 » stř 14. říj 2009 20:34:45

      Prevence je prave nejlepsi :mrgreen:

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od AleScout » stř 14. říj 2009 20:31:44

      Diky Martinovi_Happy a Luka$ovi se mi podarilo opet rozchodit FeliciaKlub a AleScout je Happy :lol:

      oh01: to vis, kdyz jsem nikdy zadny problem s FK nemel, tak me nenapadlo cist temata o problemech ;) Priste uz budu vedet, co mam udelat :)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od oh01 » stř 14. říj 2009 19:27:57

      At si smaze cache a cookies z felicia klubu, bylo tady toho o tom psano uz nescetnekrat ;)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Martin_Happy - FK » stř 14. říj 2009 19:24:45

      Hlásim problem od aleScout. Kontaktoval mě na facebooku, že mu nejde forum, napíše mu to: 400 Bad Request, tak prosí o radu a pomoc

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Marty_pv - FK » čtv 08. říj 2009 21:21:43

      zdick: Tenhle průser není množství cookies, ale jejich velikost, když se do nich ukládá "historie" přečtených příspěvků tak dřív nebo později dosáhnou takový velikosti, že už si je server "nevezme zpátky" - proto ten Bad request. není jiná možnost než mazat.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od zdick - FK » čtv 08. říj 2009 21:19:35

      Nemazat cookies pořád, ale jen v případě nutnosti.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Ivarek » čtv 08. říj 2009 21:07:50

      No jo,ale co tím?Já už se normálně snažím odhadovat nový příspěvky podle času když jsem tady byl naposled.... :(

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od zdick - FK » čtv 08. říj 2009 20:58:42

      Ivarek - mě se už dvakrát stalo (a nejsem rozhodně sám) že prohlížeč najednou na fóru začal ukazovat Chybu 400 - bad request místo fóra. Jiný stránky šly, v jiném prohlížeči se fórum zobrazilo v poho. Problém je v tom že gečkový prohlížeče (Google Chrome, Firefox, ...) se nechají zahltit množstvím cookies, které server ukládá a pak hlásí tuhle chybu. Pomůže z disku smazat cookies příslušné domény, problém je v tom že tohle fórum si do cookies ukládá (nebo alespoň ukládalo, nevím jestli je to i aktuální stav) informace o tom, která vlákna máš přečtená bez nových příspěvků. Pokud cookies smažeš, najednou vidíš jako nepřečtený úplně všechny.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od emilio52 » čtv 08. říj 2009 20:23:59

      Od tí doby ,myslím že středa co to Lukáš opravil tak zatím bez problémů. Vše funguje jak má. :D

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Ivarek » čtv 08. říj 2009 20:16:28

      zdick píše:Pozor - některé cookies z FK se jmenují "feliciaklub.cz" a některé "www.feliciaklub.cz" - opravdu jsi mazal všechny?

      Ty cookies mi budeš ještě muset vysvětlit až budeš mít někdy chvilku.Od tý doby co se zrušily na webu a má je každý uložený v pc,mám problémy co se týká nových příspěvků.Už se to tady probíralo jednou,ale ať dělám co dělám tak mi to chodí naprd a ty se v těchhle věcech dost vyznáš,tak bych potřeboval poradit s tím.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Tomas6 » čtv 08. říj 2009 20:00:03

      No jo.Jenže já nevěděl že jsem to zmáčknul.Jinak bych na to přišel asi dřív.Teď už su zas o něco chytřejší. :D

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od zdick - FK » čtv 08. říj 2009 19:57:46

      Tohle kdyžtak ví Google... CTRL a + slouží pro zvětšení písma (v novějších verzích Firefoxu i jako lupa - zvětšuje všechno včetně obrázků), změnšit se to dá pomocí CTRL a - (mínus) a do výchozí velikosti se to vrátí pomocí CTRL a 0 (nula).

      Edit: Aha, já přehlídl některý příspěvky, myslel jsem že se jedná o ten klasický problém chyby 400 - bad request. Měl jsem číst pozorněji :roll:

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Tomas6 » čtv 08. říj 2009 19:55:01

      Mazal.Ale už vyřešeno.Spadlami nedopatřením klávesnice na zem a asi jak jsem se ji snažil zachytit jsem zmáčknul CTRL a + . :roll: Tím se zvětšila o stupínek.Ale dlouho mi trvalo než jsem přišel na to co s tím je. :oops: No jo.moc s tím neumím.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od zdick - FK » čtv 08. říj 2009 19:52:24

      Pozor - některé cookies z FK se jmenují "feliciaklub.cz" a některé "www.feliciaklub.cz" - opravdu jsi mazal všechny?

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Tomas6 » čtv 08. říj 2009 19:45:42

      Já mazal cookies jak v mozzile tak na foru.Nepomohlo nic.Zajímavé je to že to dělá jen na fóru a jen v mozzile.Na hlavní stránce nic.A ikdyž jsem odhlášený.Zkouším všechno možné a pořád stejný.Všechno je čitelné,jen ikony nebo co to je sou rozmazané a fotky v avataru taky a samozřejmě jsou písmena tak o polovinu větší.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Karlosito » čtv 08. říj 2009 19:41:11

      Mne to dělalo včera až jsem se nakonec na klub musel dostat přes jiný prohlížeč.Ale smazání cokies na stránkách kubu my nepomohlo,ale odstranil jsem to smazáním cokies v mozile a ted to jede jako víno ;)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Tomas6 » čtv 08. říj 2009 19:17:31

      Tak jsem zjistil že mi to dělá jen v Mozzile.Ale cookies jsem mazal včera.Tak nevím. :cry:
      Edit:Tak jsem teď znovu zmazal cookies a je to pořád stejný.Co s tím?Udělalo to z razu naráz a při prohlížení fóra.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Peters56 » čtv 08. říj 2009 19:11:01

      Mě to jede bez problému porád ;)

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Tomas6 » čtv 08. říj 2009 18:59:38

      Tak nevím.Ale na pivo jsem nebyl.Písmenka mám jakoby rozmazaný a navíc tak o polovinu větší než byly a docela mi to vadí.Máte to tak všichni nebo houká jenom mi?Nikde jinde jsem nějakou změnu nezaznamenal.A do nastavení jsem nešahal.

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od mystery - FK » úte 06. říj 2009 23:40:53

      Už jsem na to Lukáše odpoledne upozorňoval ... jo a teď jsem zjistil, že se mi nejde přihlásit na stránky. ... wtf??

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od 00Inferno00 » úte 06. říj 2009 22:53:35

      Lukas se asi rozhodl, ze nebude podporovat zoufalce s feldama a do tri mesicu koncime vsichni :lol: :lol:

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Maty » úte 06. říj 2009 22:47:55

      Ok tak už jsem taky s váma v klubu, kterejm to nejde :D ... nemůžu se tam taky přihlísit ... kua teď se tam 3 měsíce nepřihlásíme a jsme všichni v řiti :D

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od 00Inferno00 » úte 06. říj 2009 22:47:04

      Tak u me to same = forum jo, hl. stranka ne :?

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od Ivarek » úte 06. říj 2009 22:46:02

      Lukáš asi přivezl z dovčy nějaký virus. :D

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od emilio52 » úte 06. říj 2009 22:44:10

      Mě taky ne ale na foru jsem přihlášenej .

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od 00Inferno00 » úte 06. říj 2009 22:38:04

      A me uz nejde ani prihlasit se na hlavni stranku :shock:

      00Inferno00

      Re: Problém u mě nebo to dělá ještě někomu?

      Příspěvek od bobas » úte 06. říj 2009 22:27:24

      diky moc :)

      Nahoru

      cron