zjištění skutečných KM motoru
-
markos29 - FK
zjištění skutečných KM motoru
Zdravím.Dá se v nějakém programu zjistit skutečný počet kilometrů motoru?Koupil jsem si motor,který by měl mít 90.000Km.Chtěl bych se ujistit.Existuje něco takového?Díky moc
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: zjištění skutečných KM motoru
jestli jsis koupil motor tak už nezjistíš kolik má km...
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam motor po dedovi (46 000km) a motor je nejaky cudny...lenivy, proste 46 000km v kuse bol podtacany, takze sa to prejavilo aj na jeho chode

...teraz mam nejakych 60 000km a stale si to nechce "sadnut"
...teraz mam nejakych 60 000km a stale si to nechce "sadnut"
Naposledy upravil(a) lukydm dne ned 28. bře 2010 9:17:54, celkem upraveno 1 x.
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
ted tady udelam trochu OT prtz se mi nechce zakladat jine tema...je mozne ze kdyz ujedu treba 100km tak ve skutecnosti jsem ujel o 3km mene nebo vice?
pred rokem sme jeli 3 auta na dovolenou a vim ze s kamosem jsem si na benzince nuloval pocitadlo a po ujeti cca 300km sme oba dva mezi sebou melo rozdil 30km...podotykam oba mame predpisove kola podle TP a kamos mel stareho pažouta tak jsem vinu hazel na jeho tachac ale i tak me to zajimalo jestli to je mozne
...
pred rokem sme jeli 3 auta na dovolenou a vim ze s kamosem jsem si na benzince nuloval pocitadlo a po ujeti cca 300km sme oba dva mezi sebou melo rozdil 30km...podotykam oba mame predpisove kola podle TP a kamos mel stareho pažouta tak jsem vinu hazel na jeho tachac ale i tak me to zajimalo jestli to je mozne
méně znamená někdy více...

-
Stefi74 - FK
pažot je znam většími nepřesnostmi při měření km a ryhlosti ma to dokonce podle předpisu ve francii nařízení ma pri 100km ukazovat mezi 100 až 114 km a s kylometrama je to podobní ale rozdíly sou u všech aut
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba se to počítadlo zasekává a pak se párkrát nepootočí a hned je rozdíl na světě 
je tak zajetej motor ne jenom jednotkaCentauria píše:Já to stejně nechápu, přece by mělo stačit resetnout RJ a motor by si měl zvykat zase na novej provoz, nebo se pletu?
ad ostatní Cebia zjistí km při technickejch
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
CEBIA zbírá data z technických a podle VIN ti zjistí stavy km při technickejch
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
-
markos29 - FK
Zdravím mám i k tomu řídící jednotku,která bylo stím motorem spojená.Tak jsem si myslel,jesli se to někam neukládá stav km do řídící jednotky.Přece u Octavie se zobrazí ve programu,ted nevím jak se jmenuje.A tam se to dá zmenit ten stav km.Takže by to mělo být uložené v řídící jednotce.Díky
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Určo myslíš vagtacho ale ve Feldě to opravdu nefunguje.markos29 píše:Zdravím mám i k tomu řídící jednotku,která bylo stím motorem spojená.Tak jsem si myslel,jesli se to někam neukládá stav km do řídící jednotky.Přece u Octavie se zobrazí ve programu,ted nevím jak se jmenuje.A tam se to dá zmenit ten stav km.Takže by to mělo být uložené v řídící jednotce.Díky