s jednodílnou pružinou jsou určený pro běžný provoz

od pohledu vypadají ty tréningové spíše do feldy která občas jede nějaký závůdek nebo pro někoho kde chce opravdu tvrdé tlumiče, a ta cena je taky vyšší.
jirkaf píše:Když jsem se bavil s jedním chytrym pánem a viděl moje původní HP sportingy tak se hrozně divil a ptal se (s úměvem va tváři) k čemu to je dobrýže jedině skládaná pružina funguje. Ale 90% lidí stačí to, že i ty nejobyčejnější HP jsou tvrdší než série a jsou spokojený. Stejně jako já dokud jsem se nesvezl v těch co mám teď
Vici píše:zalezi jak a na co to pouzivas... i normalni sportingy jsou 100x lepsi nez serie. udelaji z feldy auto. treningace jsou sice dobra vec, ale ne kazdy chce kostitras....
A kde je fotka?Ponman píše:Predek si klekl tak o 3cm,no proste nadheraJe to uplne jiny auto,fakt bezva vec.Ja su tak stastnyyy
![]()
Ponman píše:Tak jsem si konecne nahodil HP tlumice na seriovy pruziny.Jelikoz mam kombala ktery je hodne vysoko,nechal jsem pruziny kombalovsky,ale dal jsem gumovy doraz z kratky,ktery je o neco nizsi.Predek si klekl tak o 3cm,no proste nadheraJe to uplne jiny auto,fakt bezva vec.Ja su tak stastnyyy
![]()
favo píše:A né každý je ochotný za to dát víc peněz a navíc treninkové tlumiče ještě řidiče lepším neudělají.
Radek1 píše:Tak se mi naskytla možnost mít Hápéčka za opravdu směšnou cenu,ale má to jeden háček,jeden přední má ohnutou pístnici a vypadá to, že i to tělo je asi trochu hnutý.Myslíte že by se vyplatila repase toho ohnutého? Jinak ty zbylé tři jsou na pohled vpořádku.
favo píše:Tak jen kdyby to někoho zajimalo mám na svých HP Sporting Set Speciál nalítáno 130 000 km a dělali mi minulý týden test a prý jsou jako nový. ...
Hanus píše:Treba se zde dozvim nejakou dobrou radu. Mam v planu snizit predek HP -8cm. Drazky problem pridelat neni, ale jde mi o jizdni vlastnosti. Pri -8cm uz pruzina neplni svoji funkcni na nerovnostech a je volna. Takze muze blbe dosednout a nastane problem. Proto bych rad vedel jak to vyresit, aby snizeni -8cm melo stejne vlastnosti jak -6.
Napadly me moznosti:
a)stocit si na zakazku pruziny, ktere by to utlumily. Asi by byly delsi(vyssi)
b)snizit zdvih pistu a nechat stavajici pruzinu. Takze vymenit nynejsi pist za nejaky, ktery mene vyjizdi
a ted jak na to
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník