Jaké repro do předních dveří - rady, návrhy atd.

dotazy a rady na vše kolem hudby

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Bolthorn - FK » stř 04. čer 2008 21:58:24

nahodny píše:
Bolthorn píše:
Collin píše:Právě proto aby k ničemu nedošlo jsem tam dal toho smajla. Ale nepomohlo to...

potom se začnou takový lidi divit, až jim jednou nebude chtít nikdo poradit...


Chlapi, zle je s nami, uz nam nebude mat kto poradit. :o Asi to tu budeme musiet zatvorit!!! :lol: :lol: :lol:

Úbožáku :lol: Víc k tomu ani psát nebudu, protože je se škoda s někým tak primitivním zahazovat..
Bolthorn - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod host » čtv 05. čer 2008 5:17:51

nahodny píše:
Bolthorn píše:
Collin píše:Právě proto aby k ničemu nedošlo jsem tam dal toho smajla. Ale nepomohlo to...

potom se začnou takový lidi divit, až jim jednou nebude chtít nikdo poradit...


Chlapi, zle je s nami, uz nam nebude mat kto poradit. :o Asi to tu budeme musiet zatvorit!!! :lol: :lol: :lol:


Mno, ja myslim kuciii , ze ste si to fakt vykoledovali. Kdyz neumite poradit, tak alespon nemachrujte jak vymetenci. :twisted:
Anebo si fakt myslite, ze to tady stoji na vasi inteligenci? :D
host

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Bolthorn - FK » čtv 05. čer 2008 5:33:32

host píše:Mno, ja myslim kuciii , ze ste si to fakt vykoledovali. Kdyz neumite poradit, tak alespon nemachrujte jak vymetenci. :twisted:
Anebo si fakt myslite, ze to tady stoji na vasi inteligenci? :D

Když už má tady někdo kydy, tak se může aspoň podepsat! Řekni kdo tady machroval? Jediný kdo se tu začal chovat jak malé dítě byl ten el.che.. Nenapsal jsem, že to tu stojí na něčí inteligenci, ale pouze to, že příště takovému člověku nemusí nikdo poradit když se tu bude takhle chovat... Ale škoda slov pro ty co to nechápou, protože to stejně ani nepochopí a budou si to vykládat jak chtějí sami.
Bolthorn - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Collin - FK » čtv 05. čer 2008 8:16:48

:-D Fakt nechápu co bylo špatného na tom co jsem hned na začátku napsal. Fakt to tady stačí pročíst a člověk hned ví. jaké repro je tu řešilo xkrát.
Collin - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 08. čer 2008 3:27:02

mám možnost dostat koaxiální reproduktory 13cm MX-133ST výrobce MEGAVOX za 300 kč od kamaráda jinak stojí 800 kč do předních dveří chci zachovat díru , nevíte co je to za reproduktory ? Máte někdo s nima zkušenosti a co říkáte na parametry ? teď jsem koupil zadní od vás doporučeno Crunch GTR 693i a hrajou dobře . ( mám rádio Pioneer DEH-P65BT )
DĚKUJI
koaxiální reproduktory 13cm MX-133ST výrobce MEGAVOX
serie MX-ST
SPECIFIKACE:
• 3-pásmové
• 5,25" 130 mm
• max. 220W
• frekvenční rozsah 60Hz-23,000Hz
• citlivost 93dB/W/m
smazany clen - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod mause » ned 08. čer 2008 9:26:23

Nedělej stejnou chybu jak ja.. jsem si na podzim koupil 13" Audio bull..(koax) hrají dobře ale už mi to nestačí vzadu mám ovály a v kufru tubu... a už tet po necelým půl roce plánuju tlumení a 16" audio bull komponentní... třináctky jsou fakt málo stojí to za tu práci a pokud chceš aby ti hrály výšky i ve předu tak komponentní... Ale jinak ja jsem spokojenej s Audio bull.. když tak se koukni na fancarhifi:-)))
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Uživatelský avatar
mause
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1003
Registrován: sob 19. led 2008 22:08:41
Bydliště: Kojetín

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Collin - FK » ned 08. čer 2008 9:38:15

Jde o to jak jsi náročný na poslech. Pokud budeš mít v autě sw tak by postačili 13cm. Sw ti dá basu dost. Pokud chceš výšky(ty jsou u mě duležité) vem nějaké kompa. Pokud chceš koax. tak bych vzla např. DLS 225, nebo větší rozměr 226(ty jsem slyšel a na to že je to koax tak hrály pěkně).
Collin - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Zdenda19895 » ned 08. čer 2008 9:38:58

Collin píše::-D Fakt nechápu co bylo špatného na tom co jsem hned na začátku napsal. Fakt to tady stačí pročíst a člověk hned ví. jaké repro je tu řešilo xkrát.

Kupodivu stojím za tebou. :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar
Zdenda19895
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1439
Registrován: pát 02. lis 2007 23:31:53
Bydliště: Staříč

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Collin - FK » ned 08. čer 2008 9:48:53

Zdenda: Už se zlepšuju že!? :D To musíš uznat.... :lol:
Collin - FK

Re: Ake repro do dveri namiesto orig.

Příspěvekod Zdenda19895 » ned 08. čer 2008 11:27:46

Collin píše:Zdenda: Už se zlepšuju že!? :D To musíš uznat.... :lol:

Jj. :lol: :lol:
Uživatelský avatar
Zdenda19895
Palec nahoru! 3 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1439
Registrován: pát 02. lis 2007 23:31:53
Bydliště: Staříč

koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 17:27:25

ahojte potreboval bych koaxialy dopredu do dveri, ale nevim kdyz dam jen je, bez zesiku, jestli budou pekne hrat..a podle ceho bych je mel vybrat(rms nebo velikost), mam radio pioneer DEH 3900MP. A nebo jestli bych tam mel dat ty powerbas..poradte mi prosim...cena max 2000...
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod fancarhifi » ned 20. črc 2008 17:34:03

...trošku přes...ale na rádio OK...
http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=31
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Uživatelský avatar
fancarhifi
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1097
Registrován: sob 07. led 2006 21:58:12
Bydliště: Olomouc

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Bolthorn - FK » ned 20. črc 2008 17:36:50

On chce koaxiály...
Bolthorn - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod fancarhifi » ned 20. črc 2008 17:40:19

...to jsem si přečetl...ale proč koaxi..když skoro za stejnou cenu můžou být kompa...NE?
...tak potom...
http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=90
http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=97
http://fancarhifi.cz/index.php?option=c ... &Itemid=60
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Uživatelský avatar
fancarhifi
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1097
Registrován: sob 07. led 2006 21:58:12
Bydliště: Olomouc

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 17:44:50

komponentni sou lepsi??ja myslel ze dopredu by byli lepsi koaxialy jakej je mezi tim rozdil??
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Bolthorn - FK » ned 20. črc 2008 17:46:15

Jo to máš každopádně pravdu... Já bych už do auta nechtěl nic jiného než kompa... Je to opravdu veliký rozdíl oproti koaxiálům... Ale jsou lidi co nechtějí zasahovat nějakým způsobem do interiéru a chtějí vyměnit jen kus za kus...
Bolthorn - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 17:46:26

Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 17:47:19

a je lepsi kdyz je rms vetsi, nebo mensi, nekde sem cetl ze vetsi ale ze je dobre mit tak 2x vetsi nez je u zdroje(radia, nebo zesiku)
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 17:50:00

kompa se skládají ze dvou středo basových reprduktoru, dvou výškových reproduktoru, dvou frekvenčních vyhýbek.
koaxy je vše na repru, ovšem ne vždy.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 17:51:09

Na udaj v rms se vyser, budeš to mít jen na rádiu.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Bolthorn - FK » ned 20. črc 2008 17:51:28

Jestli to necheš na zesilovač tak se dívej hlavně na citlivost... Rádio má většinou nějakých 22W až 26W rms... Takže vybírej podle toho...
Bolthorn - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod fancarhifi » ned 20. črc 2008 17:56:31

...jj...DLS je dobré doporučení...DLS 225 můžu nabídnout za 1550,- a kvalitu reprodukce na rádio můžu zaručit...teda vrámci možností jejich velikosti a provedenou instalaci...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Uživatelský avatar
fancarhifi
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1097
Registrován: sob 07. led 2006 21:58:12
Bydliště: Olomouc

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 17:56:58

tak to pujdu do komponentnich....a jeste bych chtel vedet co jsou ty powerbass dekuju
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 17:57:57

Jaké Powerbassy?
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 17:59:16

Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 18:00:06

to mi nekdo radil at tam dam.jenom nevim vubec co to je
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 18:01:58

Je to dobrá volba, někdo je tu tuším má a také je chválí.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 18:23:04

a co by ste mi rekli natyhle?http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=640&Itemid=6 hralo by to dobre s mym radiem??
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Haja - FK » ned 20. črc 2008 18:25:51

Ty Powerbass mám já v Octavii a zatím naprostá spokojenost...je ale pravda, že je mám poháněný zesilovačem, dveře jsou vytlumený a mám tam i MDF podložky
Naposledy upravil Návštěvník dne ned 20. črc 2008 18:26:58, celkově upraveno 1
Haja - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Bolthorn - FK » ned 20. črc 2008 18:26:44

Jsou to 16ky... Tak počítej že budeš muset upravit doorboardy... A taky u 16 bych už asi každopádně vytlumil dveře...
Bolthorn - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 18:29:36

Haja myslel jsem si že to budeš ty, jen jsem si nebyl jistý. Však jsme je vybírali spolu ne!? ;) Tlumit by se mělo jak u 13 tak u 16cm repro. ale pokud neplánuješ sw tak bych tam dal 16cm repro.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 18:31:37

To budu delat laminatem...pracuju s lodema tak to nebude az takovy problem...jen se bojim ze si je koupim a budu muset treba koupit zesik na ne, aby hrali..... jak se vytlumi dvere???ale suba bych tam chtel, tak mam dat 13??
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 18:34:30

Pokud plánuješ sw tak nepotřebuješ tolik basu a budou stačit 13cm repro.( volil bych jedině kompa). A co se tlumení týče tak je to jen o penězích. sundáš tapce odmastíš a tlumíš. jde jen o ty peníze a podel toho zvolil materiál.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Haja - FK » ned 20. črc 2008 18:36:20

Collin píše:Haja myslel jsem si že to budeš ty, jen jsem si nebyl jistý. Však jsme je vybírali spolu ne!? ;) Tlumit by se mělo jak u 13 tak u 16cm repro. ale pokud neplánuješ sw tak bych tam dal 16cm repro.

Jj vybírali jsme je spolu ;)
Haja - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 18:36:57

Tak hlavně že jsi spokojený :!: ;)
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 19:13:58

co si myslite o tomhle.....to by mohlo bejt dobry??hm http://www.prohifi.cz/akcni-sety-slevy/powerbass-s-6c-s-693
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » ned 20. črc 2008 19:54:25

Poklud by ti tačili koaxy. šel bych do tohodle http://www.ahifi.cz/akcni-sety/crunch-b ... x-694.html neba na rádio skvělá volba http://www.ahifi.cz/akcni-sety/helix-da ... -69-1.html a máš tam i kompa.
Ty Pb jsou také slušné. bude se ti těžko rozhodovat. :)
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » ned 20. črc 2008 20:55:17

Tak to vypada ze pujdu do toho setu od Helixe..SNAD to bude hrat...a k tomu suba a uvidim
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Jasper - FK » ned 20. črc 2008 22:45:17

I s SW bych dal radsi 16cm a rozhodne komponentni, rozdil ve zvuku za to stoji.
Jasper - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » pon 21. črc 2008 12:55:05

To už je jen o náročnosti uživatele jestli koaxy nebo kompa. Pokud si jako první repro koupí koaxy tak bude nadšený i z nich. A když k tomu přidá sw tak to bude stačit.
Collin - FK

Re: koaxialni repro

Příspěvekod Jasper - FK » pon 21. črc 2008 19:06:29

A pak uslysi nekde podobne repro ale komponentni a bude se mlatit do hlavy, proc vyhodil penize za koaxy, kdyz mohl mit treba za podobne penize kompa. A pokud pise, ze to umi s laminatem tak ma ty nejlepsi predpoklady pekne to usadit a udelat poradne a kvalitni doorboardy.
Tak proc mu nepomoci preskocit jeden evolucni krok, stejne k tomu driv ci pozdeji dojde sam. ;)
Jasper - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » pon 21. črc 2008 19:10:10

Helixy jsou opravdu dobrá volba, ale ty PB jsou opravdu hodně slušné. Řikám nebudeš to mít jednoducé vybrat si repro. :) znají to snad všichni co se tomu věnují...
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod smazany clen - FK » pon 21. črc 2008 19:21:19

ze zacatku jsem myslel ze si koupim jen koaxialni repracky 130.a ted sem dosel asi k posledni volbe, k setu od HERTZU se 165 dopredu. http://www.ahifi.cz/akcni-sety/hertz-dsk-165-dcx-690.html.dnes vecer je budu objednavat tak piste jestli je to blbost diky ;) a dekuju vam za rady
smazany clen - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » pon 21. črc 2008 20:32:54

Tohle ti někdo pochválí někdo ne. Já osobně bych volil set od Helix. Hetrz zahrají pěkně ale u mě néní ta duvěra.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod host » úte 22. črc 2008 12:07:56

Haanz píše:ze zacatku jsem myslel ze si koupim jen koaxialni repracky 130.a ted sem dosel asi k posledni volbe, k setu od HERTZU se 165 dopredu. http://www.ahifi.cz/akcni-sety/hertz-dsk-165-dcx-690.html.dnes vecer je budu objednavat tak piste jestli je to blbost diky ;) a dekuju vam za rady


Ja je mam, jsou výborný. Pomer vykon-cena fajn. Nebudes litovat... :)
host

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Kip » sob 09. srp 2008 9:49:30

Zdravím, když už tady řešíte to repro, tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo nějaký tip na repro, které se vleze do předních dveří bez nějakého velkého upravování?
Uživatelský avatar
Kip
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 50
Registrován: pát 27. čer 2008 20:46:05

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Collin - FK » sob 09. srp 2008 17:11:55

Tak vlezou se tam samozřejmě 130mm a montážní hloubka přesněš nevím musíš změřit. Ale 62mm tam dáš.
Collin - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Kip » sob 09. srp 2008 17:20:51

Collin píše:Tak vlezou se tam samozřejmě 130mm a montážní hloubka přesněš nevím musíš změřit. Ale 62mm tam dáš.


Jo tak to jsem potřeboval vědet, sundal jsem totiš ten rámeček z repra a zdálo se mi tam nějak málo místa na to abych tam dal něco jinýho, dík
Uživatelský avatar
Kip
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 50
Registrován: pát 27. čer 2008 20:46:05

Re: koaksialni repro

Příspěvekod Josh123456 - FK » ned 10. srp 2008 7:00:16

Jen takový dotaz na fancarhifiho a collina nejspíše: šly by tyto repro http://www.ahifi.cz/akcni-sety/helix-da ... -69-1.html bez použití zesilovače, aby se využili na co největší procento, když mám rádio Blaupunkt Kingston MP 47..? a nebo pořpíadě radu s dobrými repro k tomuto rádiu? Díky předem.
Josh123456 - FK

Re: koaksialni repro

Příspěvekod fancarhifi » ned 10. srp 2008 7:22:06

...vždy se dá vybrat něco jiného, ale s Helix chybu neuděláš...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Uživatelský avatar
fancarhifi
Palec nahoru! 11 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1097
Registrován: sob 07. led 2006 21:58:12
Bydliště: Olomouc

PředchozíDalší

Zpět na Audio

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník