Stránka 1 z 1

Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2018 20:23:20
od NeXTEL
Dobrý den
zdědil jsem felícii a mám malý problém s rádiem. Neukládají se mi stanice, jako kdyby nefungovala pamět'. Rádio se po nastartování nezapne, musím ho zapnout ale při vypnutí motoru se vypne a s vypnutým motorem nejde zapnout. To by nevadilo ale problém jsou ty stanice. Něvědel by někdo, co je tam špatně? Rádio je: Sencor SCT 3018MR(podle obrázku panelu je to ono) Předem díky ;)

Re: Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2018 21:11:30
od PaKr
Sencory (asi všechny) nedrží paměť vůbec,takže to není chyba,ale vlastnost značky :D Jinak Felda nemá na origo ISO konektoru spínané +(přesněji, pozice pro spínané + je propojená se stálým +), takže to někdo upravil. Myslím si, že bude přehozený drát na spínací skříňce,ale pokud to vrátíš do původního stavu, tak to může mít velký klidový odběr a vymlátí baterku. Jestli jsem něco napsal špatně,tak snad mě zkušenější opraví ;) Jinak já osobně bych to rádio vzal a .... rychle dal jiné :D (blaupunkt, pioneer.......)

Re: Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: pon 19. bře 2018 21:16:50
od Maty
V konektoru rádia je "bordel" .... spínaná 15 je proklemována očividně u rádia na spínané a stálé napětí ... takže po vypnutí klíčku odpojíš rádio od šťávy a vynuluje pamět.

Začni kontrolou zapojení rádia

Re: Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: úte 20. bře 2018 17:52:13
od Jojo
Prehod trvalé a spínané napájenie (červený a žltý kábel na ISO konektoru,vymeniť ich medzi sebou ), uz si bude pamätať stanice..

Re: Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: úte 20. bře 2018 22:46:11
od ferdamravenec
problém je že v origo zapojení vede k ISO jen jeden drát a tam je to propojený

prostě někdo to předělal a je potřeba dát to do kupy

Re: Autorádio - neukládají se stanice

PříspěvekNapsal: pon 25. čer 2018 12:04:44
od karel0568
Zkus se ještě podívat tady: [url]https://www.2din.cz/neco-spatne-funguje/autoradio-nedrzi-pamet--co-s-tim/[/url] vím, že je to nic moc rada z mé strany, ale ještě jsem se nesetkával s tímto problémem