Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Vše okolo diagnostiky

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Ivarek » pon 11. lis 2013 20:05:55

Jojo..bude v pohodě.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2802
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Jarda28praha » pon 11. lis 2013 20:52:29

A mas s timto kabelem zkusenosti?? A facha ve Win 7/64bit ??
A nebo co tohle ???
http://www.motordiag.cz/produkt/u281
Jarda28praha
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 118
Registrován: ned 27. led 2013 15:35:56

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Ivarek » pon 11. lis 2013 21:42:05

Ten scanner neznám.
Kabel maká bez rozdílu OS,ale Vag-com na 64bitech nemaká.Musíš nainstalovat lite verzi VCDS...někdo to tady někde popisoval.
Uživatelský avatar
Ivarek
_________________
_________________
Palec nahoru! 16 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2802
Registrován: čtv 15. bře 2007 12:17:01
Bydliště: Melnik

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Jarda28praha » pon 11. lis 2013 22:09:56

:hlava: Takze bez toho doinstalovany to nepobezi na tech 64 bitovych Win7.
Jarda28praha
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 118
Registrován: ned 27. led 2013 15:35:56

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod 00Inferno00 » pon 11. lis 2013 22:31:07

Ne, problém je v x64 systému. Tam to prostě nepoběží i kdyby ses na hlavu stavěl.
Vici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...

VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogbone
Uživatelský avatar
00Inferno00
Palec nahoru! 7 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 1722
Registrován: úte 02. zář 2008 9:51:55
Bydliště: Dolní BenešoVW

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Jarda28praha » pon 11. lis 2013 22:42:18

:?: Tak na hlave stat stejne neumim. Nevite nahodou z hlavy jak se jmenuje ( oznaceni ) te diagnostiky co maji v te prirucce pro servisy primo ?? Si ted nemuzu zaboha vzpomenout??
Jarda28praha
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 118
Registrován: ned 27. led 2013 15:35:56

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod MartinB » sob 07. pro 2013 16:03:06

Jarda28praha píše::hlava: Takze bez toho doinstalovany to nepobezi na tech 64 bitovych Win7.


Všechno jde, když se chce :D

Máš 2 možnosti:

1) nainstaluješ si VCDS lite (třeba z uložto... je jich tam mraky) většinou je to v angličtině, ikdyž už jsem viděl i češtinu ... a máš jej místo vagu

2) do svého win 7 home premium 64 bit... si prostě nainstaluješ virtualní disk Oracle a do něj win XP ;) tam už 304 jede v pohodě :thumleft:

Jinak neboj se použít googla, tenhle problém se řeší všude (od vw clubu, přes diesel foru a škodovky...) a výsledky jsou tyto dva, které jsem ti napsal ;)
MartinB ;-) a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout ;-)
viewtopic.php?f=16&t=15025
Uživatelský avatar
MartinB
Palec nahoru! 12 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 661
Registrován: pon 15. zář 2008 17:31:55
Bydliště: Opava/Ostrava

Diagnostcký kabel - prosím o radu

Příspěvekod JRV » čtv 06. bře 2014 18:24:15

Čus lidi,
mám Seat Cordoba Coupe ale je tam motor z Felicie 1.6 MPi 55Kw.
Chci si koupit diagnostický kabel a nevím co a jak.
Proto mám pár dotazů:
1. kam se kabel připojuje?
2. bude mi tam pasovat tento?
http://www.levnealarmy.cz/eshop/autodia ... &id_page=1

Děkuji moc za všechny tipy a rady.
JRV
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 21
Registrován: ned 08. pro 2013 13:49:40
Bydliště: Plzeň

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Patton » sob 21. bře 2015 18:52:52

Zdar před rokem jsem si koupil kabel KKL VAG-CON for 409.1 a povedlo se mi udělat reset škrtící klapky. Dnes sem klapku poprvé sundal a vyčistil a motor začal klasicky blbnout. \tam se chtěl provést reset ještě jednou a kabel mi vůbec nechce komunikovat s PC motordiag Simons 2p manager kabel nenajde. Postupoval sem přesně podle návodu a tentokrát prostě nic. Zkoušel sem na třech PC a furt to samé. Nevíte co s tim? Nebo je kabel K.O. Nebo je lepší nechat si udělaT reset Š.K. někde v servisu?
Patton
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 9
Registrován: pon 04. bře 2013 20:53:45

Re: Kabel pro diagnostiku - zkušenosti, doporučení

Příspěvekod Návštěvník » stř 14. pro 2016 10:42:55

Zdravím mam feldu 1.3MPI, Nb lenovo thinkpadL512, Win7 (Ale rozchodit xp vo vituale neni problem). Chcel by som nahliadnut do diagnostiky. Bude stacit napr takyto http://auto.bazar.sk/20411597-diagnostika-kkl409 kábel? Alebo tento http://auto.bazar.sk/13317537-predam-diagnosticky-kabel-vag-kkl-vcds-cd-cz-obd2

Kludne kupim aj drahsi, len neviem kde na SK kupovat. A staci mi cisto na Feldu.

P.S.: Co s tym chcem robit: Nahliadnut do ECU na nejaké hodnoty, tzn sledovanie hodnot. Ziadny reset klapky zatim.
Návštěvník

Předchozí

Zpět na Diagnostika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron