Vrže plato
-
mir77 - FK
Vrže plato
Ahoj, začalo mi z ničeho nic vrzat plato v krátký Feldě. Mám ho osazený dvěma 16" reprákama. Nikdy to nedělalo. Zkoumal jsem to a zjistil jsem, že když ho zatlačim jakoby k čumáku auta, tak to přestane, tak jsem předpokládal, že to dělají ty gumový špunty a že se třou o těsnění okna pátejch dveří, tak jsem to tam podlepil na zkoušku obyčejnou leukoplastí látkovou, ale vrzání nezmizelo. Neřešil jste tohle už někdo?
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrže plato
no řešil --na zacatku plata je ta hranata tyčka (pant) napatlal sem to jelením lojem, je zašitá nebo tak nějak v potahu čus.
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
-
Pjotr - FK
No ja mam na zacatku plata kulatou tycku - pant. pri prejizdeni nerovnoti me to skripe az hruza,uz sem z toho celkem na prasky
Reseni je ale jednoduche,mazani to ale neni.Kdyz zavres 5te dvere musi tyto tlacit na ty dva gumoce cudliky na konci plata aby se vubec nehnulo.Kdyz se podivas na "pant" jsou v plastu kde je plato zasazeno takove zobacky,ktere mu brani se posunou smerem k cumaku.Tezko se to popisuje,zkusim sem zitra hodit foto.No a ja mam ty plastove vycnelky zohnute dovnitr.Plato je tim padem volne.Zatim sem to neopravoval.Bud zkusim tak o pul cm podlozit ty gumove cudliky aby na ne pate dvere tlacily,nebo vymenit ty bocni plasty,coz by bylo elegantnejsi a radsi bych to resil takhle.
Nevi nekdo jejich cislo dle etky nebo cenu? Nejak se furt nemuzu dostat do skodovky se na ne zeptat.Nemam predstavu kolik muzou stat.
Reseni je ale jednoduche,mazani to ale neni.Kdyz zavres 5te dvere musi tyto tlacit na ty dva gumoce cudliky na konci plata aby se vubec nehnulo.Kdyz se podivas na "pant" jsou v plastu kde je plato zasazeno takove zobacky,ktere mu brani se posunou smerem k cumaku.Tezko se to popisuje,zkusim sem zitra hodit foto.No a ja mam ty plastove vycnelky zohnute dovnitr.Plato je tim padem volne.Zatim sem to neopravoval.Bud zkusim tak o pul cm podlozit ty gumove cudliky aby na ne pate dvere tlacily,nebo vymenit ty bocni plasty,coz by bylo elegantnejsi a radsi bych to resil takhle.
Nevi nekdo jejich cislo dle etky nebo cenu? Nejak se furt nemuzu dostat do skodovky se na ne zeptat.Nemam predstavu kolik muzou stat.
-
mir77 - FK
Tak to vypadá, že se obrousilo plato zespodu. Nedávno jsem dával dva 16" repráky a jak to plati sedí na krajích na těch plastech, který jsou v kufru, tak má trochu vůli. A tak dlouho jezdilo ze strany na strnu až se ten povrch toho plata jakoby obrousil a zůstal tam plast. A to vrzání je právě zvuk, jak se pohybuje plast o plast. Dneska jdu koupit oboustranou lepící pásku a nalepim tam nějakej filc, tak uvidíme, jestli to pomůže 
-
Pjotr - FK
Taky se me obrousilo,a to v nem nemam zadne repro.Je proste z uz vyse popisovaneho duvodu volne.. Filcem odstranis dusledek,ne pricinu. Plato se pri zavrenych 5tych dverich nesmi vubec hnout.Takto drzi na felicii pritelkyne,nic nevrze,nic se neosoupava..
-
mir77 - FK
Až budu mít víc času, tak to pořešim lépe, ale teď jsem s časem dost na štíru, takže to bude muset vydržet chvíli s filcem 
-
Pjotr - FK
Tohle to ma dle meho na svedomi.

Jednu stranu mam urvanou takto,druha je jen ohnuta,ale narovnani nepomuze.Plato je tim padem volne a pri jizde na nerovnostech krasne skripe..

Jednu stranu mam urvanou takto,druha je jen ohnuta,ale narovnani nepomuze.Plato je tim padem volne a pri jizde na nerovnostech krasne skripe..
Taky to mám ulomený,tak sem tam nalepil kostku pur pěny,nebo jak se to menuje.Na chvilku byl klid a pak to začalo vrzat znova.Zjistil sem že příčina vrzání je to co popisuje mir77,otřená vrstva plata.
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
mir77 - FK
jj, je to tak. Zkoušel jsem u něco dělat s těma bočníma plastama, ale moc to nešlo. Prostě jsem na ty plasty nalepil filc a bylo po problému. Teď se mi pro změnu objevili další
Už nějakou dobu mi něco chrastilo v pravejch dveřích, ale vždycky to přešlo, když jsem dotáhnul okýnko, bohužel, začíná to bejt dost neústupný a čim dál tim otravnější
A do toho se mi přidal nějaký nechutný cvrlikání/skřípání/vrzání v oblasti rádia. Už netušim, co to může bejt, teď jsem dával i jiný rádio a furt to tam je. Vjedu do díry a začne to... vjedu do jiný a přestane to. Zdá se mi, že to zmizí když zatlačim jakoby zespodu na rádio, ale jako nechápu, co ten zvuk vydává