Nazdar,
lidi potreboval bych radu. Koupil jsem si univerzalni central s DO. Serva jsem namontoval v pohode, ale mam trochu problem s elektrikou. Jaxi ve predu nemam diry na pruchodky. Kabely k repraku ve dverich je nejak zvlastne tazeny pod tesnenim dveri. Muj dotaz tedy je, jak privezt elektriku do tech prednich dveri? Slo by to udelat tak, ze bych vyvrtal diry na pruchodky nebo to zkusil nejak tahnout vedle tech dratu k repraku pod tim tesnenim, ale ani jedno z reseni se mi moc nelibi. Mate nekdo nejaky napad jak to tam dovest?
Pruchodky?
-
Martin_Happy - FK
Re: Pruchodky?
To se mi nezdá. To by bylo ultra soc line. Navíc proč by se namáhali s výrobou dveří bez děr? To je divný
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
Nebudou tam spíš gumový záslepky nebo tak něco???
Jinak průchodky máš tady:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... licia.html
Jinak průchodky máš tady:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/central ... licia.html
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Díry tam jsou 100% ... pochybuju, že by si škodovka lámala hlavu s tim aby vyráběla kastly a dveře bez děr
.... takže vydloubni ty záslepky co tam máš a kup si ty gumový průchodky co tady Venda002 našel
... budeš potřebovat 4 ks 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Venda002
- Kontaktovat uživatele:
jj určitě tam budou ty záslepky. Podle ETKY je záslepka pro vozidla bez centrálu. Díry tam budou tím pádem na 100%
-
Ulthar - FK
jo, mate pravdu. jsem slepej, ty zaslepky tam byly jenom jsem je prehlidl. central uz je nainstalovay