Hoří pojistka centrálu
Hoří pojistka centrálu
Čau potřebuju poradit nevíte čím by mohlo být že mi hoří pojistka po zavření nebo otevření centrálu klíčem.Všechny dveře se zavřou nebo otevřou a pak už nejdou protože pojistka je fuč mám feldu 96 centrál origo z fabriky ne na dálkáč a za šest let co ji mám mi to nikdy neudělala zkoušel jsem to 3x a pořád stejný. díky za radu
-
Marty_pv - FK
Re: Hoří pojistka centrálu
Zkus postupně odpojovat jednotlivý motorky centrálu i s kabeláží (sundej spodní plastový kryt A sloupku a můžeš odpojit přední/zadní dveře na každé straně - přední dveře 12pin svorkovnice, zadní dveře 2pin svorkovnice černá, modrý+hnědý drát) - tipuju zkrat v silovým vedení/proražená izolace drátu - takhle přijdeš na to ve kterejch dveřích je problém
Díky zkusím to o víkendu jen si nakoupím do zásoby ještě nějaký pojistky
-
Bubacek077 - FK
Mi to dělalo to samý u favorita, nakonec jsem zjistil, že jsem měl zamotaný kablíky kolem táhla omezovače zadních dvěří, ty se ožvejkaly a šly do šlusu. opravil jsem to, předělal a pohoda...
Tak jsem zjistil že to dělají dveře u řidiče pojistka už drží ale někdy se neotevřou kouknu se ještě pořádně na kabely zatím vypadaly ok ale ještě je projedu jednou popřípadě vyměním motorek. díky moc za pomoc