Za mě folie ano, odrazky ano, kliky určitě, trojúhelníky ne a ty kouřový světla vůbec ne - na modré barvě je krásný jak s ní kontrastují dvě velký červený světla a kouřovejma to totálně zabiješ
Odrazky nejspíš ne, kliky možná, světla podle fólií, trojúhelníčky pořád nevím, protože se mi opravdu moc nelíbí jak to lakovaný zrcátko trčí z černého podkladu a fólie na 100%
Díky za hlasy FUNice TADY Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Já fakt nechápu, proč každej chce mít kliky v barvě... Já byl třeba rád, že na sportlince byly kliky černý. A lakovat trojúhelníky zrcátek je taky hloupost, když budou zatmavená skla...
Skury: Když dám kliky do laku tak to bude jeden velkej prostor jedné barvy (kromě otěrových lišt), zatímco zrcátka by byla nejlepší černá, protože to by udělalo naopak tmavý pruh - zrcátka, fólie, polepy - jenomže se mi popravdě nechce zbavovat lakovaných zrcátek Když dám i trojúhelníky do barvy tak tu tmavou plochu posunu od zrcátek dál a bude to vypadat celistvěji
Díky za hlasy FUNice TADY Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.