Nazdar. Zaujímalo by ma o koľko sú tvrdšie tieto tlmiče ako séria originál/ séria ATESO?
Chcel by som trocha tvrdšie ale nie až ako hp (cca o +70% ak sa nemýlim). Na Bilstein sú dobré referencie, len teda neviem ako je to s tvrdosťou. I cena je podstatne lepšia ako u hp (nie je nutné meniť pružiny).
Bilstein B4 - o kolik tvrdší než série?
- Fidlla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bilstein B4 - o kolik tvrdší než série?
Ahoj ,mám je na předku-najeto prvních 100km a musím potvrdit že jsou ohodně tvrdčí jak olejové... na zadku Kayaby exel G a pera s vanplusu-auto sedí jak přibytí...
víc u mě o autě.
víc u mě o autě.
- MARWiN
- Kontaktovat uživatele:
kup HPčka
zas tak tvrdý to není 
-
Hans - FK
Jedině HP! Vem si to tak modro žlutý HP se dají sehnat v hodně dobrém stavu za 8000kč. Bilsteiny seženeš minimálně za 6000kč a to jsou jen tlumiče, HP koupíš i s pružinou a uložením. Tvrdý jsou, ale zas ne tolik, že bys to nepřežil, perfektně sedí. Osobně mi přijde víc nepohodlné, když se auto houpe a naklání. Já třeba vyhodil přední i zadní stabilizátor a tak mi to vyhovuje.
Hans: Bilstein celá sada sa dá zohnať za 3700 a nepotrebujem k tomu nič. Akurát nové gumové časti a snáď misky a šruby. Ale tieto srandy stoja bagatel.
-
Hans - FK
Tak to pardon. Když mi před rokem odešel tlumič, vybíral jsem a nakonec jsem sehnal zalevno nový HP, ty Bilsteiny byli za 6...
Ale tak jestli máš dobrou cenu na Bilsteiny, tak je vem. Tady na klubu mají dobrou reputaci... možná je to tím, že je tgfh pořád vyzdvihuje
Ale tak jestli máš dobrou cenu na Bilsteiny, tak je vem. Tady na klubu mají dobrou reputaci... možná je to tím, že je tgfh pořád vyzdvihuje