autoalarm OCTOPUS
-
Hoffor - FK
autoalarm OCTOPUS
Dobry den chtel jsem se zeptat jestly nema nekdo z vas zkusenosti s alarmem octopus a jeho montazi na skoda felicia 1.3 GLXI... dekuji.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: autoalarm OCTOPUS
ti myslíš tohle ? http://www.made-in-china.com/showroom/l ... Alarm.html ?
Na google jsem přečetl tohle : China Octopus Car Alarm and China Car Alarm ... a dál jsem to ani nečetl.
Pokud to máš někde zadarmo tak si to do auta dej
Pokud chceš chránit své auto tak bych volil něco lepšího
http://levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/
Na google jsem přečetl tohle : China Octopus Car Alarm and China Car Alarm ... a dál jsem to ani nečetl.
Pokud to máš někde zadarmo tak si to do auta dej
Pokud chceš chránit své auto tak bych volil něco lepšího
http://levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Hoffor - FK
No me jde jen o ten central hlavne..
:D:D:D nez zpis o nejaky houkani.
jinak je to presne uplne stejnej typ..
proste abych si odemykal auto na dalku.
-
Hoffor - FK
Maty. ty jsem z Liberce koukam.
ja taky.. bydlim na hanychovsky.. u zastavky krkonoska
je mi cerstve 18- davam ted auto do kupy protoze do 20ledna mi ma prijit ridicak.. nedavno sem si zavaril 5 dvere.. koupil tuning naraznik s vyrezem na znacku..
tak jestly by jsi mi chtel pichnout tk mi dej vedet 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Možná bych raději zainvestoval do něčeho lepšího než OCTOPUS a tjůnink nárazník 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Hoffor - FK
no felina je jinak Ok.. dostal sem ji od dedy... ma 20 tis km najeto... je jako nova
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč ji przníš tuning nárazníkem? Jinak být tebou mrknu po nejakém použitém originálním centrálu
kámarád má taky nějaký uni a je to hrůza, dělá si to co chce...
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
jestli tam chceš něco jinýho než originál tak vyber něco solidního ,
za sebe , bych ti doporučil jablotron
za sebe , bych ti doporučil jablotron
ferdíku, jablotron je komplet made in PRC (nebo-li china).
Nestrašte Hoffora, vůbec bych se alarmu china nebál. V tomto případě je jenom problém záruka. Nevím, kde to chce koupit (nejspíš aukro) a tam je zakopanej psék ... Až se to podělá tak utřeš frňous.
To, že je rozšírený názor ... čínský šunty ... za to mohou dovozci, kteří se chtějí tady napakovat na nás blbcích a vozí to nejlevnější.
Koukněte se na své PC nebo NB - Made In China, myši, klávesnice, grafické karty, monitory... China. Ale ofico Hewlet-Packard, Philips, Sony, ....
Mobily ... většina China.
Chtěl jsem koupit synkovi holící strojek. Dobrá zkušenost BRAUN, koupil jsem ho a ejhle také vyrobeno v "China".
Hoffore, jestli to máš za pár kaček, tak to ber a zapoj klidně i alarm. Před pár lety jsem vyhodil Metu M94 a namontoval levnou čínu. Dodnes to chodí v pohodě. Dokonce mám navíc odskok kufru.
Nestrašte Hoffora, vůbec bych se alarmu china nebál. V tomto případě je jenom problém záruka. Nevím, kde to chce koupit (nejspíš aukro) a tam je zakopanej psék ... Až se to podělá tak utřeš frňous.
To, že je rozšírený názor ... čínský šunty ... za to mohou dovozci, kteří se chtějí tady napakovat na nás blbcích a vozí to nejlevnější.
Koukněte se na své PC nebo NB - Made In China, myši, klávesnice, grafické karty, monitory... China. Ale ofico Hewlet-Packard, Philips, Sony, ....
Mobily ... většina China.
Chtěl jsem koupit synkovi holící strojek. Dobrá zkušenost BRAUN, koupil jsem ho a ejhle také vyrobeno v "China".
Hoffore, jestli to máš za pár kaček, tak to ber a zapoj klidně i alarm. Před pár lety jsem vyhodil Metu M94 a namontoval levnou čínu. Dodnes to chodí v pohodě. Dokonce mám navíc odskok kufru.