LPG cuká
-
Scorpio - FK
LPG cuká
Čaute . Mám menší problém z LPG když jedu tak motor občas cukne někdy častěji někdy po delší době nevím čím to je. Před třema měsícema jsem si nechával opravit LPG vyměnily celého toho šneka. Na benzín jede auto ůplně v pohodě takže svíčky to asi nebudou. Předem díky za odpovědi.
-
Návštěvník
Re: LPG cuká
ja sem mel stejný problem , ale vyměnil jsem jenom svíčky dal jsem tam 3 bod a auto už necukne.
Aké máš teraz sviečky?
-
lord_sef - FK
nepises ani jaky mas motor...? jaky lpg system atd... taky jsem kolikrat laboroval co muze byt s lpg systemem ze cukne, ze moc zere atd... vzdy bylo nejlepsi zajet k plynari, ktery problem za par supu vetsinou vyresil...
-
osobne
- Kontaktovat uživatele:
Mě to také občas škubne, přitom vždycky slyším i ránu, jak to bouchne, je to jen když mu přidám plný kotel.
Asi to bude tím, že jsem ještě ani jednou neměnil žádné filtry a už to tam mám skoro 7 let. 
-
Scorpio - FK
1.3 GLXI výměna reduktoru 10/2011
Pozor ted už ale cuká hodně a má divný zvuk a občas i vystřelí.....ale na benzín jede stále bez problému technik z LPG mě poslal do servisu že to dělájí svíčky nebo rozdělovač v serisu mi řekly že to dělá LPG tak už nevím kam jít...
ZDE JE VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=q9ZTPnDZmz4
Pozor ted už ale cuká hodně a má divný zvuk a občas i vystřelí.....ale na benzín jede stále bez problému technik z LPG mě poslal do servisu že to dělájí svíčky nebo rozdělovač v serisu mi řekly že to dělá LPG tak už nevím kam jít...
ZDE JE VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=q9ZTPnDZmz4
Nejsem sice od plynu, ale to proste jde na 3 valce - nebo to proste vynechava. Takovy chod motoru jsem mel se spatnou zapalovaci listou na MPIcku. Zkus jiny svice, pripadne mas to LPG nejak hodne blbe serizeny, ze dava treba extra chudou smes.
jen tak mimochodem, ty volne visici draty od LPG tam tak jsou porad?
jen tak mimochodem, ty volne visici draty od LPG tam tak jsou porad?
-
Scorpio - FK
To je denní svícení xD to neřeš to je rychle montované...to se ted bude oddělávat xD svíčky mám nové (bosch) dával mi je tam mechanik z normalniho autoservisu..Na co se mám podívat? nebo změřit?
s vymenou svicek zadna zmena? ani trochu? Prolez zapalovani, ze LPG potrebuje zapalovani v perfektnim stavu je celkem znamy... je to jednoduchy, kdyz to jede na LPG, tak to jede vice mene jako karburatorovy motor. Takze problem je bud jiskra, nebo palivo... lambda sonda je na LPG snad i odpojena (nevim, neznam), cidlo polohy kliky je evidentne v poradku, vzhledem k tomu, ze motor sice vynechava, ale pravidelne - tj vzdycky ten samy valec, sel bych po tom zapalovani. Smes je pro vsechny valce stejna. Zlomeny VN kabl? Opaleny rozdelovac?
ps: kdesi se tu resilo, ze na LPG to snad chce jine svicky nez na benal, zkus to pohledat
pps: servisak ma zajem, abys prijel co nejvickrat, ne aby ti to perfektne fungovalo...
ps: kdesi se tu resilo, ze na LPG to snad chce jine svicky nez na benal, zkus to pohledat
pps: servisak ma zajem, abys prijel co nejvickrat, ne aby ti to perfektne fungovalo...
-
Scorpio - FK
Palec je trošku opálenější xD jen mi *jebe* že to jede na benzín uplně v klidu xD
Mrknu na to o výkendu zkusím ty svíčky a vyměním ten palec a uvidíme dál.
P.s.: Víš co je ale záhada? Že to LPG je strašně náladové protože některé dny jede uplně bez problémů jako by nic...ale některé dny zase cuká, takže též jak se auto vyspí
Mrknu na to o výkendu zkusím ty svíčky a vyměním ten palec a uvidíme dál.
P.s.: Víš co je ale záhada? Že to LPG je strašně náladové protože některé dny jede uplně bez problémů jako by nic...ale některé dny zase cuká, takže též jak se auto vyspí