MANGACARS
- Skury
- _________________
- Kontaktovat uživatele:
Re: MANGACARS
Pošli podklad...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Skury
- _________________
- Kontaktovat uživatele:
Tak až budeš mít, tak pošli... A co s tím všechno chceš ještě dělat (barva, snížení, kola...)
omlouvám se, že oživuju takhle starý téma, ale jen tak mě zajímalo, když jsem koukal k pár lidem do podpisu, jestli tady někdo občas kreslí manga cars
já je kreslim už pátým rokem, tady je pár lepších prací
původní Nissan (ten nahoře) kreslil Nizzy, kola si teď nevybavim, kdo dělal
tohle je celý moje práce
tohle více méně až na kola taky
to taky
a to taky
no ale kromě nepokrytého chvástání jsem spíš chtěl říct, že teď, když už taky jednu mám, kreslim Feldu, tak mě jen napadlo, že kdyby někdo, až jí dodělám, chtěl změnu podpisu (zatim jen pro majitele fejsliftů), tak stačí říct, klidně jí přizpůsobim každýmu, a kdyby někdo měl zájem, tak můžu přidělat i kombajn a pak taky předfaceliftovou verzi
zatim jsem si jen předkresloval obrys, a teď sebudu pouštět do stínování
já je kreslim už pátým rokem, tady je pár lepších prací
původní Nissan (ten nahoře) kreslil Nizzy, kola si teď nevybavim, kdo dělal
tohle je celý moje práce
tohle více méně až na kola taky
to taky
a to taky
no ale kromě nepokrytého chvástání jsem spíš chtěl říct, že teď, když už taky jednu mám, kreslim Feldu, tak mě jen napadlo, že kdyby někdo, až jí dodělám, chtěl změnu podpisu (zatim jen pro majitele fejsliftů), tak stačí říct, klidně jí přizpůsobim každýmu, a kdyby někdo měl zájem, tak můžu přidělat i kombajn a pak taky předfaceliftovou verzi
zatim jsem si jen předkresloval obrys, a teď sebudu pouštět do stínování
- Skury
- _________________
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá práce...