Drziak na PDA

vybavení a úpravy interiéru atd.
fiend - FK

Drziak na PDA

Příspěvek od fiend - FK »

Uz dlhsiu dobu premyslam aky drziak na PDA (HTC cruise). Vyuzivam ho ako GPS navigaciu a uz ma nebavi ho mat pohoedny v roznych priehradkach :) A chcem sa vyhnut drziaku, co sa lepi na sklo. Brodit drziak sa mi zda blby v tom, ze zakryva topeni.
Na nete som nasiel taketo nieco:
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/deta ... ck-up-96-/
,nemate niekto s tym skusenosti?

Popripade pokial mate nejake ine skusesnosti ci napady kam s pda bez vrtania do palubovky ci lepenia na sklo tak sem s nim.
smazany clen - FK

Re: Drziak na PDA

Příspěvek od smazany clen - FK »

fiend píše:Uz dlhsiu dobu premyslam aky drziak na PDA (HTC cruise). Vyuzivam ho ako GPS navigaciu a uz ma nebavi ho mat pohoedny v roznych priehradkach :) A chcem sa vyhnut drziaku, co sa lepi na sklo. Brodit drziak sa mi zda blby v tom, ze zakryva topeni.
Na nete som nasiel taketo nieco:
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/deta ... ck-up-96-/
,nemate niekto s tym skusenosti?

Popripade pokial mate nejake ine skusesnosti ci napady kam s pda bez vrtania do palubovky ci lepenia na sklo tak sem s nim.
s tímhle zkušenosti nemám, ale v první řadě bych si asi koupil přímo od HTC (dělají ho vůbec?), jelikož mám jistotu, že mi bude opravdu pasovat jak má.
fiend - FK

Toto je len akysi nastavec, na ktory sa da nasrobovat (teda mal by sa dat;) ) akykolvek iny drziak PDA/telefonu. Cize potom si uz mozem kupit original drziak na HTC a ten pripevnim prave na tento nastavec.
Podla obrazku som si ale nie uplne isty ako je to tam pripevnene. Ci je ten plech len zasunuty do tej medzery alebo je prisrobovany namiesto jedneho tlacitka....proste neviem. Ale dnes si ho asi objednam a uvidime.
smazany clen - FK

Tady máš odkaz na držák na Cruisa :http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/121PBR ... ruise.html
a u prostřed máš odkaz na ProClip. Vybereš si na dané auto a namontuješ. Nikde nic nevrtáš a nelepíš.
mikka

Příspěvek od mikka »

Podle toho obrázku a polohy té větší dírky si myslím, že je to přišroubované místo jednoho šroubu, co drží přístrojovku, v místě pravé krytky.
smazany clen - FK

mikka píše:Podle toho obrázku a polohy té větší dírky si myslím, že je to přišroubované místo jednoho šroubu, co drží přístrojovku, v místě pravé krytky.
Nevím, na který obrázek se díváš. Většinou jsou náhledy "univerzální" Mělo by to být rozšprajcováno mezi výduchy luftu..
fiend - FK

Croco píše:Tady máš odkaz na držák na Cruisa :http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/121PBR ... ruise.html
a u prostřed máš odkaz na ProClip. Vybereš si na dané auto a namontuješ. Nikde nic nevrtáš a nelepíš.
JJ, to som videl a uvazoval som nad nim, ale ako som uz pisal vyssie, nechcem si PDAckom zakryt "fukar cerstveho vzduchu :D ". A pokial si spominam, ktosi tu uz pisal, ze si ten ProClip kupil a v zime mu odislo PDA vdaka tomu, ze mu nan fukal horuci vzduch.
Mozno budete namietat, vsak sa da to fukanie vypnut, ale verte, ze ludia bez klimatizacie su vdacny za kazdy jemny vanok vo svojom auticku ;)

Takze som si objednal ten nastavec co som nan posielal link a uvidime co to bude zac.
fiend - FK

Takze len keby to niekoho zaujimalo. Ten drziak, na ktory som posielal link, som uz namontoval a teraz nejake skusenosti pre tych co by o nom uvazovali. Montaz bola pomerne jednoducha i na antitalent ako som ja. Zasuva sa pod palubovku a prisrobuvava sa srobom co je pod zaslepokou pri tlacitkach. Bohuzial tym, ze sa to zasuva pod palubovku a ten plech je celkom siroky tak palubovka po zasrobovani uplne nedolieha. V navode pisali, ze pre "dokonaly" vysledok je nutne palubovku mierne zbrusit, ale to robit nebudem :) To nedoliehanie mi az tak nevadi. Umiestnenie je super, nezakryva to ziaden dolezity ovladaci prvok a i ked nasadite nabijacku tak kabel vysi tak, ze nicomu nezavadzia.
Cize umiestnenie omnoho lepsie ako u toho ProClipu ci ako sa to vola :)
Na to som nasroboval original Brodit drziak na PDA. Pozor, srobiky k tomu dodavane su ale prilis male, takze si musite kupit vacsie. Ale inac nebol ziaden problem s namontovanim. Diery na drziaku a nastavci presne sedeli.
Jediny problem co mi vadi a musim nejako vyriesit je rezonancia. Pri urcitych vybraciach to zacne drziakom neprijemne triast. To je sposobene profilom L.
Takze asi tolko z mojich skusenosti.

Este dodam, ze ten drziak Brodit (ta plastova blbost, do ktorej sa uz zasuva samotne PDA) si myslim, ze za tie peniaze nestoji.
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

naprosto stejný problém jsem řešil u fábie. používám telefon s navi a řešil jsem držák. něco za málo peněz a hlavně aby nebyl na sklo, nebo se nešrouboval do palubní desky, nakonec jsem trochu pobastlil to co je o pár příspěvků výš na fotce

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

fiend píše:Takze len keby to niekoho zaujimalo. Ten drziak, na ktory som posielal link, som uz namontoval a teraz nejake skusenosti pre tych co by o nom uvazovali. Montaz bola pomerne jednoducha i na antitalent ako som ja. Zasuva sa pod palubovku a prisrobuvava sa srobom co je pod zaslepokou pri tlacitkach. Bohuzial tym, ze sa to zasuva pod palubovku a ten plech je celkom siroky tak palubovka po zasrobovani uplne nedolieha. V navode pisali, ze pre "dokonaly" vysledok je nutne palubovku mierne zbrusit, ale to robit nebudem :) To nedoliehanie mi az tak nevadi. Umiestnenie je super, nezakryva to ziaden dolezity ovladaci prvok a i ked nasadite nabijacku tak kabel vysi tak, ze nicomu nezavadzia.
Cize umiestnenie omnoho lepsie ako u toho ProClipu ci ako sa to vola :)
Na to som nasroboval original Brodit drziak na PDA. Pozor, srobiky k tomu dodavane su ale prilis male, takze si musite kupit vacsie. Ale inac nebol ziaden problem s namontovanim. Diery na drziaku a nastavci presne sedeli.
Jediny problem co mi vadi a musim nejako vyriesit je rezonancia. Pri urcitych vybraciach to zacne drziakom neprijemne triast. To je sposobene profilom L.
Takze asi tolko z mojich skusenosti.

Este dodam, ze ten drziak Brodit (ta plastova blbost, do ktorej sa uz zasuva samotne PDA) si myslim, ze za tie peniaze nestoji.
Co foto,nemáš?
fiend - FK

Tu je par fotiek:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Nevypadá to špatně...ale ta palubka je odchlíplá docela dost,co..
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Je to fajn, výhoda, že to nepřekáží ničemu, ale ta díra pod tím štítem je hrozná :( chce to vypilovat díru pro ten plech držáku, takhle to vypadá hrozně. Ten černej štít, co drží budíky lze sehnat za cca 200,-Kč, tak bych v tom pilování neviděl problém.
fiend - FK

Vy ma este nalomite a zabrusim to :)
Je pravda, ze takto z detailu to vyzera hrozostrasne, ale ked si clovek normalne sadne na sedacku tak to nie je az tak vidiet. Ale je pravda, ze to nevyzera tak dobre. Nic lepsie nez toto som nenasiel :( . A tiez by som tam mohol dat cierne srobiky namiesto striebornych ;)
smazany clen - FK

No, nevím, ale to uchycení mi připadá dost brutální. Na těch fotkách prodejce to vypadalo trošku jinak.
Já mám CRUISEho v univerzálním držáku na telefon a přichycený ho místo jedné záslepky na tlačítko. Takžo ho mám na stejným místě, ale bez broušení a vrtání. Akorát nemám ten kloub. Ten by bodnul.
nojmis - FK

Příspěvek od nojmis - FK »

koukni na ty fotky co jsem vkládál o kousek výš. je to prakticky stejný držák a taky to šlo. a nikde nevidíš nic co by tomu překáželo. zbavil bych se odchlípnutí, vrátil záslepku, zvolil jiné kratší pokud požno černé šrouby, Jinak podle mě je tohle naprosto nejlepší umístění
fiend - FK

No je pravda, ze som to robil troska narychlo, potreboval som to mat namontovane pred dlhsou cestou a nemal som cas to ladit a k tomu bolo v aute 40 stupnov :D. Ten plech som nebol schopny tam tak dopasovat ako to bolo na strankach vyrobcu. Kazdopadne sa s tym dneska este pohram a skusim z toho vyzmykat co najlepsie zapadnutie pod palubovku. Pokial sa podari dosiahnut lepsi vysledok dam vediet.
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Nemá někdo držák na Pda brodit proclip ve feldě?Chtěl byh vědět jak to tam drží a hlavně to vypadá.
Odpovědět