Upravená felda
Upravená felda
Zdar lidi, líbí se vám tahle úprava na feldě? Změny : černý rámeček kolem chladiče (místo "chromového"), černá mračítka, černá zrcátka (nyní stříbrná), přidaný znak RS (jde o to, že se mi to k té přídi líbí, nikoliv, že bych chtěl dělat RS feldu:D) vše bych chtěl do černý perleťový metly...Nějaké návrhy na vylepšení ještě? http://www.pixhost.org/show/3829/207333 ... 8709_n.jpg
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Upravená felda
Návrh na vylepšení bych měl - zrušit mračítka. To bylo "moderní" před 10ti lety
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- 103457
- _________________
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jak píše kolega, mračítka už dávno nejsou IN.
Kombinace černá-stříbrná dobrý, ale asi bych volil spíš černou matnou než černou metlu. Když uvážíš, že budeš pokračovat v kombinaci černá-stříbrná i do zadu - kliky, zadní lišta mezi světlama, tak mi připadá ta matná lepší než černá perleť.
Kombinace černá-stříbrná dobrý, ale asi bych volil spíš černou matnou než černou metlu. Když uvážíš, že budeš pokračovat v kombinaci černá-stříbrná i do zadu - kliky, zadní lišta mezi světlama, tak mi připadá ta matná lepší než černá perleť.
No na ty zpětný zrcátka taky kašlu. Mám je teďko v barvě auta a lakovat je na černo je trochu krok zpět. Jinak ty mračítka...to je otázka no, mě se to k ty černy masce líbí, ale uvažuju, že by mohly bejt stříbrný k autu. Jak byste řešili tu masku černou? Lak nebo fólie? Jinak něco dalšího co by podle vás bylo IN?
Upravil jsem takto předek - mračítka plus černá maska. Mám na vás otázku. Kam, a jestli vůbec, byste umístili denní svícení? http://www.pixhost.org/show/1401/23662173_aa.jpg
- Maty
- __________________
- Kontaktovat uživatele:
na NF nemáš moc možností kam to dát .... buď udělat 4oko a dát SPDS vedle mlhovek nebo SPDS místo mlhovek. Nebo si s tim pohrát a naimplantovat nějaký SPDS do lišt pod světlem
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
To se mi právě moc nelíbí, už jsem to tolikrát vymýšlel, ale bohužel nikdy mě nic nenapadlo. Škoda, závidím to kdejakému šuplíku...