Dobrý den všem milovníkům těchto krásných strojů
po 10 letech jsem se musel vrátit do takového krásného auta, které mě nikdy nezradilo - protože jsem měl možná jen motory Diesel ... (jedna 1997 jela 170, ale netáhla odspod ((nenižší dosažená spotřeba na naftu ve Francii 4,2)), druhá 1999, tahala odspod, ale jela po dlouhém přemlouvání fakt max 150 a spotřeba byla nejméně 5,2, ale běžně i 7 nafty), ještě jsem měl krátkou, ale s tou jsem jezdil jen krátce, takže tam si nic nepamatuji.
Nyní mám krásného mazla 1,3 MPI 50KW a auto pouze, po provním nastartování ten den při přidání plynu střílí do výfuku, nebo se dusí. Po ujetí asi 500 metrů nebo, když jsou otáčky jdou nad 2000 to jede už pak normálně a spotřeba je mezi 5,8-6,2 L na 100km.
Auto je od důchodce, výroba 8/2000 najeto pouze 154.000km.
Nechci kupovat nové díly a zkoušet. Auto bylo na emisích a v řídící jednotce nebyly žádné závady. Svíčky jsem vyměnil, to auto úžasně oživilo a střílení se podstatně ubralo (intenzita střelby se výrazně snížila).
Je tu někdo kdo tomu rozumí, kdo se na to třeba rád podívá, nebo mi to opraví, nebo mi alespoň poradí?
Děkuji vám Martin