Silnější H4
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Silnější H4
No myslím že ta cena je za sadu tzn 2 kusů.
Ale jinak nemám důvěru k ničemu co je eko/eco.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Pro 103457 cena je za 2 kusy které jsou v 1 balení. Třeba v tom je nějaký plyn nebo co
Právě proto se ptám, kdo to má nebo zná 
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo nevšiml jsem si, že je dopsáno v sadě 2x H4, četl jsem jen 1ks
Ale jinak mám názor asi, jako píše Ivarek, jak je něco eco, tak je to jen natřený na zeleno, jinak je to naprosto obyč.
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem měl volno tak jsem se pustil do světel.
Vymontování cca. 30 minut - ale světla mi šla dolů i s blinkrama, takže nasazování skla bylo horší. Ten blinkr prostě nešel dolů
Pak sem si vzal světla hezky do tepla a tady jsem sundal skla a těsnění (bál sem se že bude potřeba nový - ale nakonec bylov pohodě). Světla byly zaprasený jako sviň. A pak jsem začal čistit paraboly.
Na ty hooodně zjemna...já je čistil kosmetickejma ubrouskama a tý špíny co z toho bylo...bych ani neřek že je to možný
Skla jsem dal rovnou nový a osadil to novejma klasickejma žárovkama Narva H4
Namontování zpátky cca. 10 minut (už jsem věděl co, kam a jak)
Zejtra jdu na seřízení světel tak pak uvidim jestli to pomohlo, ale hned je poznat že tam jsou nový skla páč úplně zářej:-)
Jinak až budou penízky tak si koupim denní svícení a osadim to Nightbreakery
díky za rady...
Jenom až tam budu dávat nový žárovky tak nebude potřeba znovu seřizovat světla nebo ano?
Vymontování cca. 30 minut - ale světla mi šla dolů i s blinkrama, takže nasazování skla bylo horší. Ten blinkr prostě nešel dolů
Pak sem si vzal světla hezky do tepla a tady jsem sundal skla a těsnění (bál sem se že bude potřeba nový - ale nakonec bylov pohodě). Světla byly zaprasený jako sviň. A pak jsem začal čistit paraboly.
Na ty hooodně zjemna...já je čistil kosmetickejma ubrouskama a tý špíny co z toho bylo...bych ani neřek že je to možný
Skla jsem dal rovnou nový a osadil to novejma klasickejma žárovkama Narva H4
Namontování zpátky cca. 10 minut (už jsem věděl co, kam a jak)
Zejtra jdu na seřízení světel tak pak uvidim jestli to pomohlo, ale hned je poznat že tam jsou nový skla páč úplně zářej:-)
Jinak až budou penízky tak si koupim denní svícení a osadim to Nightbreakery
Jenom až tam budu dávat nový žárovky tak nebude potřeba znovu seřizovat světla nebo ano?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
ne nemusíš . 
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Mě to zajímá kvůli tomu že ty night breakery svítěj jako kráva, když sem to viděl u kámoše
abych nikoho neoslňoval 
//Tak dneska sem byl i na seřízení světel a můžu vám pánové říct že to s novejma sklama a vyleštěnejma parabolama svítí jako blázen...ale v létě to stejně osadim těma NB až bude na smrčkovi denní svícení
//Tak dneska sem byl i na seřízení světel a můžu vám pánové říct že to s novejma sklama a vyleštěnejma parabolama svítí jako blázen...ale v létě to stejně osadim těma NB až bude na smrčkovi denní svícení
Naposledy upravil(a) smrcek dne stř 18. úno 2009 21:20:54, celkem upraveno 1 x.
-
Barvas - FK
Naprosto souhlasím, dám příklad přípravek na mytí motorů "ARVA", když si vzpomenu jak ta stará, dobrá ale neekologická ARVA krásně myla..... Ta nová, moderní ale "ECO" ARVA musí být pro životní prostředí snad horší, protože to, co před tím stačilo umýt jednou, se nyní musí umýt 4krát, aby se dosáhlo podobného účinku.Ivarek píše:No myslím že ta cena je za sadu tzn 2 kusů.
-
Josh123456 - FK
to žádná arva neni to je fakt jen cajk.
Podle mě je to nějak zředení kvůli tomu, aby to prodávali. Šmelí to jako všechno dneska.
Podle mě je to nějak zředení kvůli tomu, aby to prodávali. Šmelí to jako všechno dneska.
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam H4 Osram NightBreaker a sviti to jak cyp.
Daval jsem je do svetel v breznu 2008 a dosud mi furt sviti. Za rok najeto okolo 15 tisic km, vetsinou kratsi trasy.
Proti obycejnym zarovkam nebo modrym "xenon" mrdkam je to opravdu rozdil, verim vyrobci jejich "o 90% lepsi svitivost". Jine zarovky uz do auta nechci... Muzu doporucit!
Daval jsem je do svetel v breznu 2008 a dosud mi furt sviti. Za rok najeto okolo 15 tisic km, vetsinou kratsi trasy.
Proti obycejnym zarovkam nebo modrym "xenon" mrdkam je to opravdu rozdil, verim vyrobci jejich "o 90% lepsi svitivost". Jine zarovky uz do auta nechci... Muzu doporucit!

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- TIW
- Kontaktovat uživatele:
NightBreaker
svítí úžasně, ale životnost nic moc, docela jsem nechápal, že mi odešly 2 žárovky jako na povel v rozmezí několika dní
Žárovky s celým modrým sklem dávat do světel je holá pič*vina, na suché cestě to svítí pár metrů před auto a jak zaprší, jedete po hmatu
spíš bych osobně šel do HID přestavby 

Mám je taky, za sucha dobrý, ale jak je mokrá silnice, tak se světlo ztrácí ve vozovce a jedu po slepu.AleScout píše:Ja mam H4 Osram NightBreaker a sviti to jak cyp.
http://www.sigra.cz
Onclova Race Felis - http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=9101
-
Josh123456 - FK
Bixenonová zástavba místo originálních žárovekPeca píše:co jsou to ty hidky?
-
mr.Freak - FK
tenhle týden si budu objednávat bixenony a chci se zeptat jaký byste mi poradili, bud tyhle
http://www.xenony.in/bixenony-bi-xenon/ ... sive-sady/
nebo
http://www.bixenony.com/?seourl=bixenon-provedeni
ty první mají startovací proud 5.5/6.5 Amper, to uz je sakra hodně ne? ty druhý mají jen 3.5, což je super a jsou to Phillipsky, jak to vidíte vy? Díky za rady
nebo
ty první mají startovací proud 5.5/6.5 Amper, to uz je sakra hodně ne? ty druhý mají jen 3.5, což je super a jsou to Phillipsky, jak to vidíte vy? Díky za rady
-
Josh123456 - FK
mr.Freak: ty druhý ty philipsky mám já (řikal mi to kámoš, že to jsou tyhle, protože on mi je sháněl) a paráda, rychlej start a zatím bezproblémový chod 
-
mr.Freak - FK
Dík Joshi jdu do nich
btw prej sou balený v hezkým hliníkovým kufru tak jsem zvědavej
jinak už mám na 99 procent zajištěno že projdu s xenonama technickou tak mám radost že nemusím čekat až do léta než je nasadím po technický
-
Josh123456 - FK
mr.Freak: no ten kufřík nic moc (spíš jen reklama, protože je to plastový bastl a žádnej hliník), ale ten obsah je naprosto ok

-
drv.Astor - FK
Poridil jsem si ted Osram Night rider a doporucuji, jsou sice drazsi, ale oproti klasicke H4 maji poznatelne lepsi dosvit. Kdyz srovnam H4 Tesla s Osramkou, tak mi pripada, ze to co sviti Tesla na dalku, tak Osramka skoro na tlumeny. Ale cena je nekde jinde. Kdo jezdi v noci, tak ty osramky jsou fakt dobry. Prekvapili me. Kdo ma hloubeji do kapsy, tak at si poridi Philips premium, mel jsem je taky na felde a sviti take odost lip nez obyc H4. Night rider sviti o neco vic nez ty philips premium, ale o moc ne! Cena je ovsem polovicni.
-
drv.Astor - FK
Na idnes delali test... http://data.idnes.cz/g/auto/infografika ... rovky.html
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Mám ty první, od Dušana Krajči už rok a půl. Jsou super, bez závad.mr.Freak píše:tenhle týden si budu objednávat bixenony a chci se zeptat jaký byste mi poradili, bud tyhle
nebo
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
To jo.
Kdysi se jezdilo s petrolejkama a také stačily.
A nebo s karbidkama.

Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
-
mr.Freak - FK
a nemáte někdo náhodou foto jak svítí? myslím že Phillipsky asi budou fakt třída ale zas náhradní výbojka a 500 se hodí že 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Moje Bixenony: Halogeny: Bixenony: Bixenony - potkávačky Bixenony - dálkové:
-
mr.Freak - FK
Dík Zdendo
už jsem se rozhodl a půjdu do těch s tou náhradní výbojkou...do konce brezna je maji za 2500 všechny sady..je to pěkná cena (3 výbojky) a svítí moc hezky
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Já je před rokem a půl kupoval za 6000 korun. 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslí, koupil jsem nové žárovky, rozdělal světla, otřel parabolu a saponátem vydrbal sklo světla.Rex píše:klasické žárovky stačí
Teď to svítí o 100% líp.
-
Rex - FK
zbytečně vyhozené peníze. kolikrát a jak dlouho jedeš se zaplýma dálkama. asi vyplodíme nový vtip : jak zdvojnásobit cenu feldy? koupit bixenony

- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
103457: Světla mám nová. 
REX: Bixenony mají i potkávačky.
Právě u nich ten rozdíl vynikne. 
REX: Bixenony mají i potkávačky.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Až budu mít doma auto,tak konečně nafotím srovnání jak to svítí
Já jsem s bixenonama spokojenej
-
Rex - FK
Zdenda19895 píše:103457: Světla mám nová.
REX: Bixenony mají i potkávačky.Právě u nich ten rozdíl vynikne.
jo že to svítí ostatním do xsichtu. nemám rád auta s xenonama, bez výjimky. a nesnáším světla co mají fabie, ty oslňují už z výroby
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Ty první dvě fotky - Halogeny - Bixenony, pohled z auta, jsou potkávačky. 
Naposledy upravil(a) Zdenda19895 dne stř 18. bře 2009 20:27:10, celkem upraveno 1 x.
-
Rex - FK
a hlavně zátěžové štelování. není to náhodou podmínka??GeorgeWWW píše:Zdenda: a na STK nebyly problémy, ikdyž nemáš ostřikovače?
-
Rex - FK
Zdenda19895 píše:Ty první dvě fotky - Haloheny - Bixenony, pohled z auta, jsou potkávačky.
slepý ještě nejsem a číst taky umím
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ale jasně, že bixenony jsou dobrý a je to krok dopředu, já je prostě nevyužiju, proto ty peníze vrazím do něčeho jiného. 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
REX: Na to téma už tady byly nekonečné debaty. Už mě to nebaví. Seřízené světlo ti nemůže svítit do xichtu i kdyby bylo sebesilnější. Neseřízené světlo tě bude oslňovat i kdyby mělo slabou žárovku. Pomalu každé páté auto s halogenama mě oslní protože má světla neseřízené jako prase.Rex píše: jo že to svítí ostatním do xsichtu. nemám rád auta s xenonama, bez výjimky. a nesnáším světla co mají fabie, ty oslňují už z výroby
-
Rex - FK
nebaví neodpovídej. ptal jsem se na to zátěžové naklápění co mají mít auta s bixenonama. a jak byly už řečeny ty ostřikovače světel.....
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Tak u HID sad určitě ne. Na ně naše předpisy nepamatují.
Jinak HIDky jsou vyráběny výslovně jako zástavbová sada za H4. A u ostřikovače světel už vůbec nechápu jejich vliv na Bixenony.
Hlavně se mi Rexíku líbí že ty jsi měl vždycky na svém autě vše na 100% podle předpisu.

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já si to schválně zkusil jet naproti svému autu jiným autem a neoslňuje to.Sice to nemám ještě seřízený,ale stáhnul jsem světla dolů,vidím od toho moc dobře a ještě na mě nebliklo ani jedno auto,takže je to asi OK.Ale musím je nechat seřídit a stáhnu to taky na -1 na seřízení světel.Jinak jsem si na ně asi hodně zvyknul,protože v dešti je to super,pořád krásně vidíš a teď jsem jel za deště Lagunou s H4 nebo co tam je a neviděl jsem vůbec nic
-
Josh123456 - FK
největší rozdíl je u potkávaček. Tam je to jedna báseň s BX
- to nejde s H4kama obyč žárovkama vůbec srovnávat.
-
Návštěvník
když to tak vezmu teoreticky tak na 99% budou úplně stejně svítit sady z tuning centra, ty Phillipsy i ty Zdendovo...největší rozdíl by měl asi být v tý elektronice že? škoda že u těch sad neuvádí světelný tok, podle toho už by se dalo vybrat 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Já mám ty z tuningcentra
-
smazany clen - FK
Ja jsem nedavno koupil "obyčejný" OSRAMy za 80kč na benzince (jedna v jedny papirovy krabičce) a myslim si, že poměr cena výkon vyjde parádně.. vidím s nima opravdu krásně (nedávno jsem jel novym Meganem dalekou cestu nocí a viděl prd, pak si sedlo to mojí bejbiny a krása)
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
a elektrický na klápění světelRex píše:zbytečně vyhozené peníze. kolikrát a jak dlouho jedeš se zaplýma dálkama. asi vyplodíme nový vtip : jak zdvojnásobit cenu feldy? koupit bixenony![]()
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Jedině Osram night breaker, ten svit oproti origu je neuvěřitelnej
ale aj ta zivotnost s obycajnymi je neuveritelna (skoda, ze smerom "dolu") 
sry
sry
Naposledy upravil(a) emilio52 dne čtv 02. dub 2009 5:42:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Felicia 1.3MPi LX