kombi kit car ...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
kombi kit car ...
Zdravim,nebude se to zamlouvat kazdem,ale mel bych prosbu zdali by nekdo neumel udelat VT feldy v kombiku ve stylu kit car ,z boku a hlavne zezadu,pokud by se nekomu chtelo,diky
Re: kombi kit car ...
Přesunuto do správné sekce
Combi Kit Car ne z následujících důvodů
1) bylo by to hnusný jak prdel hlavně z boku a zezadu - jak navázat kitový rozšířený lemy na nárazník kterej je o 35 cm delší?
2) postrádá to logiku - kdyby fabrika z nějakýho důvodu musela dělat Kita z kombíku, tak by jako první věc z auta flexou udělal krátkou
Combi Kit Car ne z následujících důvodů
1) bylo by to hnusný jak prdel hlavně z boku a zezadu - jak navázat kitový rozšířený lemy na nárazník kterej je o 35 cm delší?
2) postrádá to logiku - kdyby fabrika z nějakýho důvodu musela dělat Kita z kombíku, tak by jako první věc z auta flexou udělal krátkou
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Me jde jen o ten kit a dat ho na kombika,hnusne mozne,ale i tak,bral bych to spise jako body kit,a verim,ze zadni naraznik by sel udelat podle kratkeho
náhodou takovej VanPlus kitcar
Jinak zas taková blbost to neni. Na okruzích řádilo Volvo 850 Estate a kdysi nebyl úplně k zahození Suzuki Baleno Kit Car
Jinak zas taková blbost to neni. Na okruzích řádilo Volvo 850 Estate a kdysi nebyl úplně k zahození Suzuki Baleno Kit Car
to už udělali v roce 84 postavili okruhovýho tranzita 650koní a rychlost 320 v hodiněMarty_pv píše: ale to už rovnou můžeš stavět okruhovou dodávku
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
Koukám že bobas má stejně hovězí nápady jako já...tady je odkaz na někoho, kdo se už pokusil...http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... a-felicia/
opravy a úpravy vašich aut, prodej použitých autodilu :)
přesně tak, pokusil... dát na kombíka kitovou sadu na krátkou, je pěkná čuňačina... navíc to zabil ještě to tuzingovou maskou - fakt prasárna
ale já si pořád myslím, že kdyby to vzal do ruky někdo šikovnej kdo má alespon trochu vkus, tak z toho bude pěkný auto
ale já si pořád myslím, že kdyby to vzal do ruky někdo šikovnej kdo má alespon trochu vkus, tak z toho bude pěkný auto
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě by se to líbilo, bejt to udělaný dobře. Že se kit kombi nedělal, na to sere pes. Docela se divím, že jsou lidi tak proti - kdyby HB nebyl kratší než kombi, jako to u většiny aut je, nikomu by to nevadilo a nikoho by ani nenapadlo že je "moc dlouhá".
Honza_T: Nikomu by to nevadilo, krom závodníkům, kteří by nechtěli závodit s autobusem... Závodní auto na rally jsou ideálně co nejkratší a kola v každým rohu.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale chápeš, třeba taková okta - kombi i "krátká" jsou stejně dlouhý a rozdíl ve hmotnosti, jestli nějaký je, tak je zanedbatelný. A vadí nějakýmu závodníkovi, že i když jede s "krátkou" oktou, že je moc dlouhá a kastle nekončí za zadním kolem? Nevadí. Naopak bych považoval za "+" lepší rozložení hmotnosti, což může být lepší než o pár kg míň.
Když je krátká felda pro někoho lepší variantou, tak ať ji má. Ale odsuzovat že někdo chce kombi ve stylu kitcaru, mi přijde mimo. Já bych třeba krátkou nechtěl už kvůli vzhledu, mám radši celý auto. A mít lepší podvozek a motor, nic by mi nezabránilo jet amatérskou rally, ať si ostatní říkaj co chtěj
Když je krátká felda pro někoho lepší variantou, tak ať ji má. Ale odsuzovat že někdo chce kombi ve stylu kitcaru, mi přijde mimo. Já bych třeba krátkou nechtěl už kvůli vzhledu, mám radši celý auto. A mít lepší podvozek a motor, nic by mi nezabránilo jet amatérskou rally, ať si ostatní říkaj co chtěj
rosster: hlavně že OI je delší než felina v kombíku, vid? Jako proč je pro ně lepší krátký auto? Protože se líp hodí do města na parkování?
Mě je jedno čím se jezdí rally, mě jde o ten vzhled a říkám, že kdyby se kombík rozšířil ve stylu kita a dal se do závodních barev, tak se mi bude líbit víc, protože je to prostě kus auta a mě se obecně líbí větší auta (rozumněj hlavně delší, než kratší )
Mě je jedno čím se jezdí rally, mě jde o ten vzhled a říkám, že kdyby se kombík rozšířil ve stylu kita a dal se do závodních barev, tak se mi bude líbit víc, protože je to prostě kus auta a mě se obecně líbí větší auta (rozumněj hlavně delší, než kratší )
Honza_T: Takže pouze styling... Mě se líbí kombíky, ale cpát na ně "závodní" styl mi nějak nic moc neříká... Ale co, tvoje auto.
Jinak ohledně octávky vs. felda kombi... Jde o celkové proporce. V rally rozhodně. Audi coupe quattro z Béčka se taky zkracovala o 30cm a neprodlužovala.
Jinak ohledně octávky vs. felda kombi... Jde o celkové proporce. V rally rozhodně. Audi coupe quattro z Béčka se taky zkracovala o 30cm a neprodlužovala.
Já jen pořád nechápu, proč felicie je autobus a oktávka, která je ještě větší ve všech směrech není, jak ty říkáš - autobus
Okina - ano, je delší, ale zas širší, splývavá záď... Celkově plošně, váhově a proporčně vyrovnané tvary.
Felda combi - úzká, dlouhá, dlouhatánská střecha a velká boční plocha vzhledem k rozměrům...
Ale vám jde jen o styling a ne o závodní ambice... Takže zbytečný řešit.
Felda combi - úzká, dlouhá, dlouhatánská střecha a velká boční plocha vzhledem k rozměrům...
Ale vám jde jen o styling a ne o závodní ambice... Takže zbytečný řešit.
Pokiaľ ide o závodné ambície, tak si musíme priznať, že existuje len jediný objektívny dôvod prečo použiť feldu/favo - financie a fakt, že všade sa váľa kopec polotovarov. Inak sú oveľa zaujímavejšie autá pre jednotlivé kategórie, nehovoriac o možnostiach pri stavbe aua do súťaže kde neide o homologizáciu v štandardnej kategórii...
Aby som nebol off topic: tak tá kombi nevyzerá vôbec zle, ale mal radšej pretiahnuť zadné rozšírenie až po koniec.
Aby som nebol off topic: tak tá kombi nevyzerá vôbec zle, ale mal radšej pretiahnuť zadné rozšírenie až po koniec.
já myslim, že nejlepší bude, když otázku combi vs. hatch řešit nebudem. Je to zbytečný. My, kombíkáři, si najdem různý důvody proč combi a hatchbekáři si zas najdou jiný důvody, proč jedině krátká. Je to naprosto zbytečná a nikdy nekončící diskuze, která tu už několikrát probíhala. I když zas o čeho je diskuzní forum. Ale nerad bych tu četl nějakou rozvášněnou a neslušnou diskuzi.
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat
Vasek: Pro info... Já mám taky kombíka (ne feldu), a třeba sedana bych si nikdy nekoupil... A jakýkoliv další auto bude kombík. Ale rozhodně bych z něho nestavěl závodní auto.