Som zo Slovenska a tak som navštívil váš feliciaklub pretože problem ktorý mám s centrálom som doposiaľ nikde nenašiel a tak sa obrácam na Vás či sa niekto už s tým nestretol prípadne mi nevedel nejakým spôsobom pomôcť.
Mám auto Felicia 1,6 Mpi 1998
V aute je namontované centrálne zamykanie LASER LINE 989 pod kapotou naľavo od akumulátora.
Problem je taký:
Centrálne bez problémov zamkne aj odomkne auto. Ale problem je v tom že keď zamykám auto tak ako indikácia by správne mali prebliknúť smerovky.
A síce mne smerovky prebliknú ale potom ostáva svietiť celá pravá strana a to predná smerovka, bočná ktora je na blatníku a zadná.
Auto je tým pádom zamknuté ale celá prava strana svieti.
Niekedy sa to stalo len raz za čas keďže auto som kúpil v prvý januároví týždeň roku 2011. Od vtedy pomaličky ssa to stávalo častejšie a častejšie až prišiel taký stav že s tým nespravím nič. Kedysi pomohlo keď som odpojil konektor k centrálnemu a po pár minutkach ho naspäť zasunul ale teraz to už nepomáha vôbec. Neviem čo s tým auto teraz zamykám manuálne a to teda s kľúčom na spolujazdcovej strane pretože na šoferovej strane sa mi auto zamknuť kľúčom neda.
Nevedel by mi niekto s týmto poradiť alebo nestretol sa niekto s takýmto problemom prípadne pomohol by niekto s vyriešenim tohto môjho problemu? Budem Vám veľmi vďačný. Ďakujem