Špatné teplé starty 1.3mpi

Simos 2P
135M, 136M

Špatné teplé starty 1.3mpi

Příspěvekod elmo999 » úte 27. lis 2018 1:06:34

Dobrý den mám takový problém a nějak zatím netuším čím by to mohlo být.Mám Škodu Felicii 1.3mpi a teď se mi vyskytl takový problém.Když startuji poprvé (studený start) a jedu nějakou vzdálenost aby se motor zahřál tak vše je OK ale poté co bych měl zahřátý motor a jel např na čerpací stanici,auto chcípl natankoval apod. přišel do auta a znovu chtě nastartovat tak to nejde...Po nějakém čase to naskočí (X pokusů) ale za přidání "TROCHA" plynu.Zkrátka se jedná o to že teplé starty jsou hodně špatné ? Nesetkal se s tím už někdy někdo ? Měl by někdo radu co s tím ? Předem Mockrát Díky :) DOPLŇUJI - Nedávno bylo měněno těsnění pod hlavou a expanzní nádobka...Nemůže to v tom mít prsty?? :D
Naposledy upravil elmo999 dne úte 27. lis 2018 1:35:45, celkově upraveno 1
elmo999
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2
Registrován: stř 16. kvě 2018 18:32:32

Re: Špatné teplé starty 1.3mpi

Příspěvekod ferdamravenec » úte 27. lis 2018 1:10:50

snímač teploty vody , třeba jenom špatnej/zoxidovanej kontakt
ferdamravenec
Palec nahoru! 15 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 3986
Registrován: čtv 13. led 2011 6:18:25
Bydliště: Horní Podluží

Re: Špatné teplé starty 1.3mpi

Příspěvekod elmo999 » úte 27. lis 2018 1:15:16

Dobře mockrát díky ....Teď jsem zrovna brouzdal po internetu a hledal a hledal a také jsem našel :D Takže to vypadá nadějně :)
elmo999
Palec nahoru! 0 / Palec dolů! 0
Příspěvky: 2
Registrován: stř 16. kvě 2018 18:32:32


Zpět na 1,3 MPi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků