jakou barvu zvolit?
-
Moltician - FK
jakou barvu zvolit?
mam problem,chci si dodelat interier.zatim mam par veci cervene ale chtel bych to udelat jinak.mam cervenou feldu.palubka pujde nekdy na jare na flock cervena, pristrojovku bych dal do zlate,kapsy na dverich a madla do zlate,tapecy a stredovej panej cervenej co vy na to?nebo prosim poradte jakou kombinaci barev byste volili?diky moc.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: jakou barvu zvolit?
Já bych volil, když chceš palubku černou a přistrojovku do zlaté tak bych tak udělal i zbytek ... tapecy na černo a plasty zlaté 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Moltician - FK
me se prave ta cerna nelibi ze je to takovy nevyrazny...vis.ale diky za tip.potahnout to urco nehcam cervenou takze nejakou barvu k ni no...
-
RE5PECT - FK
červeno zlatá není špatná, eště není pšatná bílá! ta se hodí ke všemu ale víc by se mě líbila ta zlatá,vypadalo by to luxusně.
-
Moltician - FK
jako ja si to taky myslim ale mam z toho strach ze to bude vypadat treba blbe...
-
Tholis - FK
Bude to jak cirkus. Zlatá je hrozná barva..červenej interiér vypadá děsně lacině..Když barevnej interiér tak různé odstíny silně matné šedi a černě (no jo decentky) a doplnit to barvou jen někde (tapecech, malé červené doplňky) ale celou palubku do červena to je ekl..Kór ještě flokem...Já nevím tuning vychází s rally a nebo se supersportů a luxusních aut (tuning je v podstatě zlepšení masového auta na úroveň něčeho speciálního). Kolik luxusních aut či rally speciálů má červenou palubku? Dle mého se kontrastní barvy do interiéru nehodí...A když tak v kombinaci s něčím co jsou protipól..Bílá je super barva s červenou jí to také sluší..Ale vždy musí být víc bílé 
-
Tholis - FK
Nestříkat-potáhnout! Nebo nechat být..flok je úplně nejhorší-vypadá to jako v hračkárně. Zlatá je jak pro negry..Mě by se líbila namodralý nádech černé kůže, s chromovými doplňky a některé části nechat světle šedé..Jinak když chceš červenou tak jedině drobnosti: nějakou červenou linku na podkladu, červené švy na kůží, červený kroužek na madlu ručky a řadičky..žádné velké plochy...
-
Tholis - FK
Prostě mi příjde flok ošklivej vizuálně a do auta se dle mého nehodí.. Chlupatá palubka mě vážně neláká..To už radši hezkej matnej lak...Já to chci časem řešit koženkou..Ale flok vypadá děsně lacině a nevhodně...Navíc dost potlačuje tvary..
-
Tholis - FK
No když to pořádně připravíš pod lak (hlavně pečlivě a důkladně opracovat detaily) a nastříkáš to nějakým pořádným matným lakem co se nebude ani trošku lesknout bude to mnohem hezčí než flok...Já osobně ani lak nemusím...vypadá moc studeně..Já vyměním starou palubku za novou šedou a vršek palubky nechám časem potáhnout koženkou pokud možno stejného odstínu..Do toho černé doplňky a je to..chci šedo-černou kombinaci..Je to taková normální kombinace do auta..červená barva do felinky je nejhezčí tak jak to měli řešené ty akční modely krásněji už to asi neuděláš...Lak, flok atd. vypadá lacině
černá palubka vypadá divně..Chce to světlé barvy felča je malá...Navíc nemá většinou klímu že?? Lak bych dal na malé plochy: Madla dveří, klička na okno atd..Na velké to úplně říká hele já jsm samo domo..Zatím jsem neviděl palubku co je lakovaná a vypadá dobře (jen teda tu krémovo-hnědou ta vypadala hezky-le to asi nebude nic pro tebe)
-
Moltician - FK
tak do cervene feldy hneda?jako mohlo by bejt...ale me se zas prave nelibi ty "podzimni barvy" chtel bych neco pestrejsiho. 
-
Tholis - FK
No do červené by se mi líbila šedá/černá/hodně tmavě modá palubka do ní černé doplňky (násavky, budíky , madla dvěří atd..K tomu červenou nití obšitý volant..červená linka na dveřích a palubce (taková ta vodorovná jak se táhne celým vozem..do toho sem tam něco jemně červenou podtrhnout, jinak bych šel do té černé, když máš rád světlost jako já tak šedé..ano vypadá to sériově, ale jiné varianty jsou už moc křiklavé..červené bych dal sedačky nebo potahy (zase ne moc přehnaně-velké plochy nejsou hezké...červenou bych prostě vše jen podtrhnul..Je to hodně výrazná a agresivní barva musí jí být málo..Ta hnědá je spíš rádoby decentka..tou cestou je těžké se ubírat protože o to víc musí věci budit zdání že jsou už od výrobce tak zamýšleny..proto já chcicelej interiér dát do kupy dle koncernu...Můj sen je aby vypadal ergonomičtější, vkusnější a luxusnější ale zároveň tak jako by to tak chtěl výrobce od začátku..což se o floku říci nedá..ani o červené palubce
Jinak pestré byli ty akční modely zkus to řešit jako u nich..Nejvíc pestrosti snesou sedačky..Tam prdni červené hodně (ale ne jako monolit ale třeba sedáky červeně-vedení černě atd) pak není špatný červený tapecírunk-ale ty feliciovské jsou na to špatně rozložené takže nejde udělat jen kousek ale musíš je udělat červené celé=což je zase hnusnejl monolit červeně...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já mám palubku klasickou šedou tmavou,rámeček kolem budíků,kastlík,rámeček na středovém tunelu a madla dveří červenou,lakovanou,do toho pár stříbrných volovin jako ofuky,krytky,kličky dveří atd...A myslím že to nevypadá vůbec špatně.Samozřejmě je to vše věc vkusu každého soudruha.Je to jen a jen na tobě jak to uděláš a co se ti líbí...
-
Kalfa - FK
čti pořádně kluku ušatá, chce červenej flocka.Maty píše:Já bych volil, když chceš palubku černou a přistrojovku do zlaté tak bych tak udělal i zbytek ... tapecy na černo a plasty zlaté
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
njn mě to nějak uniklo 
tak v tom případě bych zkusil skombinovat modrou a červenou místy něco stříbrnýho
... ale červená palubka

tak v tom případě bych zkusil skombinovat modrou a červenou místy něco stříbrnýho
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
smazany clen - FK
....nevím záleží na odstínech ,je však pravda ,že kombinace černo - šedá plus decent barva není špatná pro představu dám několik fotek je to sice honda ,ale stejnej barevnej problém,a červeno zlatá nedovedu si to představit nalakovaný ,to už se plácnout přes kapsu a nechat zlatě nachromovat a pustit RAP
a takhle to vypadá když se to přežene,teda aspoň polde mě http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... &start=288
osobně jdu do kombinace šedo-černá a tmavě modrý budou madla kolem budíku,včetně, přes topení aby se to jako-by slilo,koberec černej,dveře: mám kapsy černá koženka + od okna po tu rýhu co vede vodorovně tapecem
osobně jdu do kombinace šedo-černá a tmavě modrý budou madla kolem budíku,včetně, přes topení aby se to jako-by slilo,koberec černej,dveře: mám kapsy černá koženka + od okna po tu rýhu co vede vodorovně tapecem
-
Moltician - FK
tak tady ta felda to ma tu barvu bych presne bral jak ma na pristojovce.tak si primyslete cerveny doplnky a jak to vypada teda?
http://www.youtube.com/watch?v=kVpaa73lZ3I
http://www.youtube.com/watch?v=kVpaa73lZ3I
-
Tholis - FK
Ta barva je pro mě úplně mimo vkus. ale co člověk to názor
Dle mého to je cirkus kterej nelahodí oku ani pocitu, vše je umělé, vypadá to levně (a přitom není)..
-
Tholis - FK
Myslím že si ani náhodou neudělal chybu slonová kost je moc hezká
Držím palce ať se podaří i aplikovat.
-
Kulis - FK
Zdravím vás pánové chci vás požádat o radu jako zkušenějších chci na své Felině nějak upravit barvy v interiéru a nějak nemohu přijít na to jaká barva by byla ideální
auto má barvu šedou pastelovou a já nevím co by se kní hodilo aby to nebylo jako pěst na oko přemýšlel sem nad červenou ale mám strach se do toho pouštět abych za to zbytečně nevyhazoval prachy předem děkuji za vaše návrhy
-
Collin - FK
Interiér bych dal jen na černo, možná sloní kost nebo jak se temu říká.. 
-
Kulis - FK
Do světlé barvy se mi nechce kvuli dětem hned by to bylo od nich zaflákaný
-
Kulis - FK
No jasně ale třeba mám na mysli i barvu tapeci ve dveřích a to už bych asi udělal všude jen prostě nevím jak sladit celý interiér barevně víš jako třeba i jakou barvu potahů a tak protože barva auta je taková divná mít červenou tak vnitřek sladím do červené mít žluté tak do žlutej atak ale šedá se mi moc ve vnitř nelíbí
-
Collin - FK
Tapce potáhni černou látkou, černá je neutrál hodí se ke všemu 
-
Goofy - FK
ahoj...mě osobně se líbí palubka černá..a je jedno jestli lak nebo flock/jen ten vrchni díl...
já mám černou a slonovou kost...bratr měl černou a červenou-ted má poflockovany...
ta zlatá je na mě až moc výrazná..ale vkus máme každý jiný...chce to skusit skonbinovat a uvidiš
přiložím ti foto pro představu
já mám černou a slonovou kost...bratr měl černou a červenou-ted má poflockovany...
ta zlatá je na mě až moc výrazná..ale vkus máme každý jiný...chce to skusit skonbinovat a uvidiš
přiložím ti foto pro představu