Zlodejicci bojte se aneb pomoc proti vykradeni
-
medvidek1103 - FK
Zlodejicci bojte se aneb pomoc proti vykradeni
zdarec bando,mam dotaz vcera mi vykradli moji berusku(auticko)asi to vzal sroubovakem a vypacil mi zamek takze mi nejak tancuje v tom kolecku na dveich a ten plech je tez nejak prohnuty PROSIM PORADTE kdo s tim nejake zkusenosti dik fanda feld
-
Lybor - FK
Re: Zlodejicci bojte se aneb pomoc proti vykradeni
myslím si že to u starší feldy půjde jednoduše.zámky májí klasickou konstrukci.fáčko jsem tak kamošovy otevíral a šlo to celkem lehce 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud myslíš pomoc s opravou, tak zámek je zevnitř jištěný takovou plechovou pojistkou a ta bude zkroucená páčením, proto je zámek volný. Rozdělat tapec vyndat zámek, srovnat plech dveří okolo zámku a zajistit novou "segrovkou"
Pokud myslíš pomoc proti vykradení, tak s tím nic neuděláš, do zámku z nové feldy jde šroubovák ještě snadněji než do zámku starého, takže jedině zámky vyndat a zavařit, ovšem vlezou ti do auta přes kliku a když zavaříš i kliky, rozbijou ti okno.
Pokud myslíš pomoc proti vykradení, tak s tím nic neuděláš, do zámku z nové feldy jde šroubovák ještě snadněji než do zámku starého, takže jedině zámky vyndat a zavařit, ovšem vlezou ti do auta přes kliku a když zavaříš i kliky, rozbijou ti okno.
-
smazany clen - FK
A co zavařit i okna udělat z toho takový tank
jedině že by si na to vzali potom otvírák na konzervy
Naposledy upravil(a) Maty dne sob 27. zář 2008 20:20:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Viz. pravidlo č.4
-
medvidek1103 - FK
aloha,tak diky za odpovedi aspon me neco pobavilo ze zavarenim oken,a me napadlo ze co kdybych tam vymyslel takovou hracku,vzpominate si na jezka v kleci??? co kdych tam navaril takove packy okolo zamku a spojil to ,tim vlastne zesilim ten plech okolo zamku a kdyz tam nekdo bude chtit dat sroubovak tak mu to nepujde vypacit co vy na to???
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Způsobů jak se dostat do auta je minimálně padesát. Většinou stejně použijí klasiku a to dlažební kostku do okna.
Zabezpečit auto proti vloupání nejde a čím víc se budeš snažit, tím větší škody ti udělají.
Zabezpečit auto proti vloupání nejde a čím víc se budeš snažit, tím větší škody ti udělají.
-
Radek1
- Kontaktovat uživatele:
Zabudovat do předních sedaček paralizér aby když už tam vleze měl nějakou památku.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Na okna - bezpečnostní folie
Proti vyháčkování - asi vevařit kus plechu do dveří a vyndat čudlíky (ten origo plast ve dveřích moc nefunguje)
Proti vylomení zámku - zavařit zámky, ale pak musíš mí dálkový centrál.
Ale pokud máš centrál, tak stačí koupit za pár korun scaner a auto ti otevřou hned a bez poničení.
Proti vyháčkování - asi vevařit kus plechu do dveří a vyndat čudlíky (ten origo plast ve dveřích moc nefunguje)
Proti vylomení zámku - zavařit zámky, ale pak musíš mí dálkový centrál.
Ale pokud máš centrál, tak stačí koupit za pár korun scaner a auto ti otevřou hned a bez poničení.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Collin - FK
Nesmysl řešit, dostanou se kam chcou. A ani o nich nevíte že už mají vytipovanou třeba vaší feldu...
Skury: Ten scaner neznám mužeš to trošku rozepsat třeba do sz?
Skury: Ten scaner neznám mužeš to trošku rozepsat třeba do sz?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pak zbývá jedině pořádný hlídač
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 5e5e01ea6e
sory jestli jsem mimo ale nedá mě to
Kradou se i lepšejc zabezpečený auta natož ta naše.
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 5e5e01ea6e
sory jestli jsem mimo ale nedá mě to
Kradou se i lepšejc zabezpečený auta natož ta naše.
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 21. zář 2008 12:32:52, celkem upraveno 1 x.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! Bohužel...Collin píše:Nesmysl řešit, dostanou se kam chcou. A ani o nich nevíte že už mají vytipovanou třeba vaší feldu...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Scanner je zařízení, které se pokouší zachytit signál vyslaný z vysílače. Když se ti povede zachytit co leze z vysílače, tak to teoreticky můžeš kdykoli vyslat znovu a auto se odemkne. Výrobci dálkových centrálů samozřejmě používají plovoucí kody a ty tuhle taktiku poněkud znepříjemňují.
-
Návštěvník
kluci mate docela dobre napady ale jeden tady napsal docela chytrou vetu a mel i pravdu cim vic zabudujes sve auto tak ti udelaji vetsi skodu dival jsem se na net tak nove zamky me vyjdou na 250 kc + 1/2 hodky prace a je to spravene horsi by to bylo kdyby mi vylomil kliku ane bo sklo chuj ze zamkem jeste ze mam alarm ale to oteviraji uz jen profici a to ukradou cele auto ne stejne ve vozidle nic nenechavam teda pardon mam tam papirove kapesniky tak leda ze by si ten zlodej chtel zasmrkat ne ??
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Mě zámkem ve dveřích otočili taky, nebylo to bohužel jenom o výměně zámku. Dveře dostali docela zabrat.
Byl bych tehdy vděčný za rozflákané okno.
-
smazany clen - FK
chci se zeptat, jestli někdo neví jak se šíří signál centrálním zamykáním, tzn. jestli se vysílá "čumákem" nebo všesměrově z ovladače a zároveň jestli je teda lepší ho ztlačit až tešně u auta (skoro přiložit na karosku) nebo je to jedno na vzdálenosti vzhledem k možnosti zachycení toho singálu?
-
Radek1
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak kterej ovladač-některý choděj i na 100 metrů.
Naposledy upravil(a) Maty dne sob 27. zář 2008 20:20:50, celkem upraveno 1 x.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Prapůvodně to bývalo infračervené, tedy stejné jako ovladač k televizi. Tam se signál šíří jenom v poměrně malém úhlu. IR dálkové ovládání už ale nikdo dneska nepoužívá. Naposledy ho montovali do první generace Megana.
Standartně je přenos signálu rádiový. Z vysílací antény v ovladači se šíří prakticky všemi směry. Pro zachycení záškodníkem je důležitá pouze vzdálenost vysílače od přijímače který záškodník používá. Vzdálenost od auta je nepodstatná.
Naprosto reálně ale pochybuji, že by někdo pro krádež Felicie používal zařízení pro zaznamenání a prolomení kodů dálkového ovládání. Zařízení to není zrovna jednoduché. Snažit se zachytit slaboučký signál dálkového ovládání na neznámé frekvenci, který se navíc vysílá pouze zlomek vteřiny a ještě je právě přijatý kod dále nepoužitelný (plovoucí kody), za to fakt Felicie nestojí.
I když bych měl dálkové ovládání nějakou pouťovku za 500 bez plovoucího kodu, tak bych se krádeže tímto způsobem nebál. Já mám Jablotron a ten používá stejné ovladače i pro zajištění a odjištění domovních alarmů, tak to zabezpečené trochu bude.
Do Feldy se dostane každé malé cikáně na dvacet způsobů a nic elektronického k tomu nepotřebuje.
Standartně je přenos signálu rádiový. Z vysílací antény v ovladači se šíří prakticky všemi směry. Pro zachycení záškodníkem je důležitá pouze vzdálenost vysílače od přijímače který záškodník používá. Vzdálenost od auta je nepodstatná.
Naprosto reálně ale pochybuji, že by někdo pro krádež Felicie používal zařízení pro zaznamenání a prolomení kodů dálkového ovládání. Zařízení to není zrovna jednoduché. Snažit se zachytit slaboučký signál dálkového ovládání na neznámé frekvenci, který se navíc vysílá pouze zlomek vteřiny a ještě je právě přijatý kod dále nepoužitelný (plovoucí kody), za to fakt Felicie nestojí.
I když bych měl dálkové ovládání nějakou pouťovku za 500 bez plovoucího kodu, tak bych se krádeže tímto způsobem nebál. Já mám Jablotron a ten používá stejné ovladače i pro zajištění a odjištění domovních alarmů, tak to zabezpečené trochu bude.
Do Feldy se dostane každé malé cikáně na dvacet způsobů a nic elektronického k tomu nepotřebuje.
-
smazany clen - FK
ja nemyslel primo na felde ale obecne, ale dik za odpoved...sem si vzdycky myslel ze je lepsi to mackat co nejvc u auta, ze to karoska pochytí ten signál a už se dál nešíří, než když to zmáčknu ze vchodu a putuje to pár metrů volnou ulicí...ikdyž nápadnější jsou asi ty alarmy, kde se dá nastavit nouzové otevření, třeba zaťukání na zrcátko
už vidím jak to každej sleduje a zkouší

- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tak samozřejmě karoserie signál tlumí a to značně. Ideálně ale dálkové ovládání používej jenom na volném prostranství, kde se případný útočník nemá kam skrýt se svým zařízením.
Prostě to neřeš. Prolamovat kody dálkového ovládání by mělo smysl, když by to zároveň řešilo např. odblokování imobilizeru, to ale není případ Felicíí.
Prostě to neřeš. Prolamovat kody dálkového ovládání by mělo smysl, když by to zároveň řešilo např. odblokování imobilizeru, to ale není případ Felicíí.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vcelku dobrej byl na tohle Jablotron který chodil na velice malý vzdálenosti,v řádech metrů (jenže zase lidi nadávaly že je to málo...) kdežto nynější levný alarmy chodí v řádech desítek metrů což je sice pohodlné pro ovládání třeba z okna paneláku nicméně je zde možnost naskenování kodu skenerem....jenže k těmhle hračkám se normální smrtelník ani nedostane (už jen kvůli údajné ceně) a když tak určitě s tím nepůjde na Felicii,kvůli takovým autům se mu ten skener ani nevyplatí zapínat (snad to není rouhání...
).
P*S*..vysílací frekvence je samozřejmě pevně daná,mění se pouze samotný kódovací algoritmus
P*S*..vysílací frekvence je samozřejmě pevně daná,mění se pouze samotný kódovací algoritmus
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Vysílací frekvence je pevně daná u toho určitého dálkového ovládání. Když ale budeš stát na parkovišti, tak v tom chaosu co je v eteru budeš celkem těžko izolovat jednotlivou klíčenku.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jo souhlas.Nicméně stejně by mě zajímalo (čistě technicky samozřejmě) jak se kradou např nejnovější pecky typu Audi,MB,BMW propletené nejnovějšíma technickejma peckama,všude samé identifikační štěnice,GPS lokátory atd.Před časem mě pobavila zpráva že nějakýmu šéfovi Mercedesu šlohli 3 dny starej technickej zázrak z jejich kuchyně.A žádná raubířina,čistá prácička.
Proti tomu je Felda dětská plastová kasička.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Většina zlodějin výše uvedených značek jsou pojišťovací podvody - zloděj má klíče.
To ti povím přesně zloději mají svoje lidi i v servisech , zákazník přijede se svým skvostem na garanční prohlídku , jeho vůz už má někdo vyhlídnutý a zákazník odjíždí ze servisu a třeba v bočním zrcátku jsou schovany kopie originálních klíčů.Ivarek píše:Jo souhlas.Nicméně stejně by mě zajímalo (čistě technicky samozřejmě) jak se kradou např nejnovější pecky typu Audi,MB,BMW propletené nejnovějšíma technickejma peckama,všude samé identifikační štěnice,GPS lokátory atd.........................
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Schovávání klíčů kdesi, to je taky taková hospodská povídačka. Kde asi tak během té garančky ten náhradní klíč vezme? Objednávka klíče je do druhého dne.
Ale to že si v servisu doučí svůj čip imobilizeru a svoje dálkové ovládání, tomu se dá věřit.
Ale to že si v servisu doučí svůj čip imobilizeru a svoje dálkové ovládání, tomu se dá věřit.
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
To samé u mojí Feldy. A to byla 6 týdnů stará. Celková škoda tenkrát byla 15000 Kč. Nemám garáž tak jsem musel vyměnit celou sadu zámků včetně víčka nádrže. Dále rezervní kolo, rádio Sony bez tatranky, vyklepání a nalakování dveří.Atnarfus píše:Mě zámkem ve dveřích otočili taky, nebylo to bohužel jenom o výměně zámku. Dveře dostali docela zabrat.
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám opravené bez lakování, ale pod zámkem je to trochu znát. Musel jsem to tam asi tak v ploše centimetr čtvereční opravit štětcem. Naštěstí jak je to pod zámkem, tak kdo to neví, tak si toho nevšimne.
-
medvidek1103 - FK
kluci a holky kdyz vam vypacili ten zamek,asi zhruba ten 1 cm pod zamkem je dost popraskana barva a i tam neni jak si mam namichat priblizne stejny odstin mam vinovou ale ted nevim jestli metalizu nebo klasiku ale to je jedno r.v.98 ,videl jsem i nejake nalepky okolo zamku aby to tak neslo videt kde bych to sehnal?a co byste mi doporucily,dik fanda feld
-
Arnis - FK
Snad bude nejlepší autíčko nechat odemčené a nemít nic uvnitř... Nic nezničí, nic nevezmou. Ale na druhou stranu tam šmejdy budete mít častěji 
-
vanplus - FK
no celkem zajímavá konverzace,tak v první řadě odstranit zámky,pak instalovat bezpečnostní folie (doporučuju tlouštku 300 mikronů což jsou folie na výlohy)a odstranit kolíčky ve dveřích proti vyháčkování a samozřejmě alarm a nejlépe sherlock,garáž a pak nemusej vznikat takovýhle články...
-
vanplus - FK
hi hi tak v první řadě nevýhoda elektronickýho zabezpečení-----to vynalez člověk-tudíž zase člověk ví jak na to,je to jako virus v počítači...někdo ho vynalez aby ho živil antivir..mimochodem odborník na čorky ví kde hledat slabiny zabezpečení...takže vlastní (made in home)zabezpečení je furt lepší....já osobně mám kamaráda kterej umí absolutmě vše kudy protečě proud včetně aut a jakýkoliv nastartuje do pár vteřin(ale nekrade je)mimocchodem já v souvislosti s mojí prací taky vim kde je u kterýho auta čip nebo anténa od sherlogu,(příklad-sherlock,auto toyota l.........r levý přední tapecírung sundat a tam odpojit cinch a sherlock je bez signáluIvarek píše:Jo souhlas.Nicméně stejně by mě zajímalo (čistě technicky samozřejmě) jak se kradou např nejnovější pecky typu Audi,MB,BMW propletené nejnovějšíma technickejma peckama,všude samé identifikační štěnice,GPS lokátory atd.Před časem mě pobavila zpráva že nějakýmu šéfovi Mercedesu šlohli 3 dny starej technickej zázrak z jejich kuchyně.A žádná raubířina,čistá prácička.
-
JirkaD
bezpečnostní folie - cesta do pekla. Tohle bych si na okno važně nedal. Nehci jednou v autě uhořet jen proto, že jsem nemohl rozbít okno a vylíst ven..
-
Butcher - FK
Bracha to ma dobre udelane. Ma ve svem aute schovany telefon se stalym pristupem napajeni. Ma to tam nejak udelane (ani nevim jak a asi ani nechci vedet), ze za 1.) to auto muze rychle vyhledat a za 2.) kdyz vytoci nejake cislo tak to auto proste chcipne a zamkne se 
-
breta1 - FK
Pro toho, kdo umí trochu něco ubastlit z logických IO, to není nic složitého. Zjednodušeně - mobil v autě, někde schovaný, je trvale napájen z AKU (odběr 3 až 5mA je zanedbatelný). Dveřní spínač aktivuje jednotlačítkovou volbu na tomoto mobilu a mobil zavolá na nastavené číslo a tím upozorní majitele auta , že někdo otevřel dveře. Dále - téměř každý mobil má možnost, aby "zazvonil" jen na jedno přijímané číslo (toho majitele auta), takže majitel vyhodnotí situaci a může zavolat zpět na tento mobil, příslušná logika vyhodnotí "zvonění" a třeba přes relé či jinak logika např. zablokuje čerpadlo, zapalování atd. atd. a auto se zastaví. A navíc samozřejmě může využít služby operátora k přibližné lokalizaci tohoto mobilu.
Když nepočítám cenu mobilu, kterých se ostatně v rodině válí kvanta po dětech, tak kutil to zbastlí za stovku.
Když nepočítám cenu mobilu, kterých se ostatně v rodině válí kvanta po dětech, tak kutil to zbastlí za stovku.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No těžko to budou používat zloději co vykrádaj Feldy ale jinak si myslí že tohle je základní vercajk každýho slušnýho zloděje
......
http://www.detekce.com/rusicka_GSM_mobi ... oslech.htm
http://www.detekce.com/rusicka_GSM_mobi ... oslech.htm
-
smazany clen - FK
Jednou jsem přišel k autu byly odemčené dveče, žádné známky poškození a rádio bylo v tahu a z popelníku vybral všechny mince v hodnotě 5kč a výš koruny a dvoukoruny nechal...fajnovka . Naštěstí si nevšiml nové sekačky v kufru 
- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Tak na to bych nespoléhal.Butcher píše:Bracha to ma dobre udelane. Ma ve svem aute schovany telefon se stalym pristupem napajeni. 1.) to auto muze rychle vyhledat
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
-
smazany clen - FK
pozor gsm sledování není přesné, máme to na firmě a je to děs. kniha jízd se podle toho nedá dělat.
- janajda
- Kontaktovat uživatele:
Nechci se nikoho tady na fóru dotknout, ale mohl by mi někdo prosím vysvětlit, proč krást Felicii?
Krást 14letý auta musí bejt fakt krutej byznys
Krást 14letý auta musí bejt fakt krutej byznys
Nemám Felicii, ničemu nerozumím a už ani tím Trabantem nejezdím..
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ukradne to nějaká smažka co se potřebuje svést ... půjčí si auto někam si dojede a tam to hodí ze stráně nebo se někde cestou vymlátí.
Nebo se kradou na náhradní díly
Nebo se kradou na náhradní díly
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- janajda
- Kontaktovat uživatele:
opravdu smutné...
Nemám Felicii, ničemu nerozumím a už ani tím Trabantem nejezdím..
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Divil by ses co se krade,ukradnou klidně i škodu 100,Trabanta Nevím
a jak říká a.maty,povozí se a hodí to do zmoly a nebo rozprodá na díly
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Zkusenosti z kradenim Feld,otec od kamarada nas spolecne vozi na trenink,zustava tam s nama.Potreninku jdem do auto,odemkenem auto a ejhle,radio pryc,cedecka pryc,sranda no.Dalsimu znamemu uradli Felicii r.v.2000 mela 39 tis.najeto.(ty auta stali venku na ulici).no a moje felda,to uz neresit,kdysi ji vykradli asi 3x radio,stala na ulici,jednou jsem jel hrat tenis do nemecka,vyjizdeli jsme v 1,sejdeme dolu ,auto bylo primo pred vchodem,tak se divam jako co je a nejaky frajer s heverem nam srouboval kola dolu.No a posledni corka akce byla,kdyz jsme rano prisli do garaze,jelikoz jsem jel na sostredko,mel jsem nabalene auto,balil jsem ho v 11 vecer a vyjizdel ve 4 rano,a vysledek,radio v cudu,4 tnisove rakety v hodnote 20000,- + radio dalsich 5000,- to nema cenu resit,podle me kdyz ma nekdo typ a dostane se uz do garaze,tak si tam muze delat co chce.Nastesti ted uz auto nikdo "neobtezuje".A to s myslim,ze parkujem v docela dobre ulici,pro ostarvaky vitezna,vede od hlavni brany parku.takze je jedno,kde auto stoji.Otec od pritelkyne ma Alfu 159SW a na hlidanem firemnim parkingu ji slohli anti radar atak...je jedno,o jake auto jde,protoze kdyz uz se tm nekdo dostat ,tak ta kostka v okne to vzdy jisti,neni co resit,pokud nenatahnete 220 primo na vsechny plechy v aute.
-
Monstrak - FK
Minulý týden jsem nechal u cesty mezi panelákama zamknutou Feldu s otevřenýma oknama. Mám vyměněný kolíčky, takže zloději se tam asi nechtělo lézt oknem
nechal mi tam rozházený papíry z kastlíku ve dveřích a to je všechno. Rádio, peněženka atd. tam kupodivu zůstaly, takže aspoň taková minimální ochrana jako je výměna kolíčku za 75kč mi zachránila nejmín 3000kč.
-
wikingos - FK
řešíme to zabezpečení v práci a všechno je na pikaču imobilizer alarm a jiné blbůstky - všude se ti šmejdi dostanou a udělají škodu (na autě anebo něco čornou)
já osobně jsem amatér a mě by stačilo aby s felinou neodjel . Vandrák co se povozí ho někde roztřelí nebo zanechá ale spíš se kradou feliny na náhradní díly ( a určitě si pro ni nikdo nepřijede odtahovkou
) tak nás v práci napadlo udělat nějakej okruh a přerušit na vypínač co by se schoval v autě (schovat = nenajít tak určo né pod sedadlo nebo palubovku
)
A MŮJ DOTAZ PRO ODBORNÍKY ZNÍ : kde by to bylo nejlepší skrýt a co přerušit at je to jistota ? ? ?

já osobně jsem amatér a mě by stačilo aby s felinou neodjel . Vandrák co se povozí ho někde roztřelí nebo zanechá ale spíš se kradou feliny na náhradní díly ( a určitě si pro ni nikdo nepřijede odtahovkou
A MŮJ DOTAZ PRO ODBORNÍKY ZNÍ : kde by to bylo nejlepší skrýt a co přerušit at je to jistota ? ? ?
-
Rex - FK
inteligentní dotaz.....kde to schovat?
pamatuj, že pod svíčkou je největší tma
pamatuj, že pod svíčkou je největší tma
-
Rex - FK
jinak doporučuju kombinaci: dvakrát zmáčknout brzdu, levý blinkr, vyhřívání skla, klakson a nastartovat
když ti to auto bude chtít sebrat tak to sebere. proti puberťákům ti stačí páka
když ti to auto bude chtít sebrat tak to sebere. proti puberťákům ti stačí páka
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
wikingos
nejběžnější je:
přerušení kablíku mezi spínačkou a starterem, auto nestartuje ovšem auto jde roztlačit
přerušení napájení trafa uto startuje, ale nechytne ovšem hrozí vyhoření katalyzátoru
nebo el.mag. ventil na přívod paliva sepneš spínač, ventil se otevře, palivo prochází, vypneš spínač ventil se zavře, palivo neprochází. http://www.dstechnik.cz/eleltricke-vent ... eac5001a6b
nejběžnější je:
přerušení kablíku mezi spínačkou a starterem, auto nestartuje ovšem auto jde roztlačit
přerušení napájení trafa uto startuje, ale nechytne ovšem hrozí vyhoření katalyzátoru
nebo el.mag. ventil na přívod paliva sepneš spínač, ventil se otevře, palivo prochází, vypneš spínač ventil se zavře, palivo neprochází. http://www.dstechnik.cz/eleltricke-vent ... eac5001a6b
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle tam dát nějakého psa nejlépe bojové plemeno a na přední okno dát cedulku Tady hlídám ja
Za rozbité okno utrhnutá ruka.... to by byl zloděj dobře potrestán ....
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025