Vyřazení imobilizéru 1,9D
-
HonzaL
Vyřazení imobilizéru 1,9D
Mám takový problém s Fel., někdy nestartuje a to především, když je studená. Vinu přisuzuji jednotce imobilizéru příp. odpojovacímu ventilu, neboť při marném startu nejde ke vstřik. tlak. Jednotka cerpadla i imo je bez závad a do jednotky na cerpadle jde plus i pravděpodobně signal z imobilizéru. Chci se tedy zeptat, zda někdo máte zkušenosti, jestli se dá dostat k jednotce a vyp. vent. i bez demontáže čerpadla, příp.jiné Vaše zkušenosti? Děkuji
-
Boro.18 - FK
Re: Vyřazení imobilizéru 1,9D
vypnout imobilizér, kámoš měl stejný problém u 1.9D 
-
HonzaL
Dik, a jak ho mám vypnout?Boro.18 píše:vypnout imobilizér, kámoš měl stejný problém u 1.9D
Chtěl jsem přemostit jednotku přímo na čerpadle ať mám jistotu, ale rád bych, kdyby to šlo bez demont. čerpadla..
-
Zbysek - FK
Odpoj natvrdo jen samotný ventil a jednotku imobilizéru na čerpadle nech být. Tedy přesněji řečeno, přiveď proud na odpojovací ventil přívodu paliva a je to.
-
breta1 - FK
Nevím, jestli už to je příliš odborné pro diskuzi, ale ze schematu usuzuji, že komunikace mezi hlavní ŘJ J179 a ŘJ J366 v čerpadle jde asi posíláním kodovane sekvence impulzů po jednodrátovém vedení z ŘJ J179 kontakt T18a/17 na kontakt T4s/4 na ŘJ J366. Nevíš prosím, jak jsou přístupné ty kontakty N109 (na ten uzavírací ventil paliva, vlastně ani nevím jestli je vidět) a vzhledem k tomu, že z J179 vedou dva dráty k N109, nevím, na kterém drátě se objeví kostra a na kterém plus, z dokumentace to nelze zjistit, nevíš to prosím náhodou? Přikládat někde na zkoušku plus by nemuselo pro ŘJ dobře dopadnout, pokud se oba dráty od N109 neodpojí .Zbysek píše:Odpoj natvrdo jen samotný ventil a jednotku imobilizéru na čerpadle nech být. Tedy přesněji řečeno, přiveď proud na odpojovací ventil přívodu paliva a je to.
-
konik
odpojit imobiliser 1.9 D
Zdravím všici mam problém mam pracovní auto a stratil jsem klíče obědnal jsem si sadu zámku poslaly bez čipu
a ted se mi to nechce posílat zpět dá se imobilizer obejít ? četl jsem někde že na čerpadle je ventil který se má připojit na spínačku 15" a maká to nevíte která cívka na čerpadle to je ?

-
Alpinet
- Kontaktovat uživatele:
Re: odpojit imobiliser 1.9 D
čuss.Mě se tuhle zasek elektromagnetický ventyl,tak mi ho servisák vyměnil a přepojil,aby to nešlo přes IMO,protože mam taky jen jeden chip,pokud budeš chtít,mohu ti to vyfotit,ale jak je to připojený nwevim,ale tu cívku na čerpadle,tak to je ten elektromagnetický ventil
Bývalo: Felicia kombi LX 1.9D Egr-Off,Kat-Off
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
Pořízeno: VW Golf III Variant 1.9 TDI Egr-Off , Kat -Off, P764=95kw??
http://vw-cult.cz/
Dehet-Power
-
hanes - FK
immo na 1.9d
Zdravím, mám takový dementní dotaz
dávám si do auta 1.9d a napadlo mě jak je to s imobilizérem, měl jsem jednu co byla předělaná na startování tlačítkem a nenašel jsem nic jako čip nebo ani čtecí kroužek.. Otázka je jestli naftový feldy maj imobilizér?
díky za případnou radu doufám že se to tu někde neřešilo, nenašel jsem to
-
nebulus - FK
Re: immo na 1.9d
Majú immo, je naspodku čerpadla pod pancierovým krytom a ovláda stop ventil na naftu, ktorý je tam tiež umiestnený. Po rozobratí toho krytu stačí priviesť na ventil 12V a ideš aj bez immo...
-
hanes - FK
Re: immo na 1.9d
jasný tak už konečně chápu jak to fungovalo... prostě tam ten co to měl přede mnou dodal 12V a běží:-) díkes alespoň to nebudu muset řešit až to budu startovat...
-
RadekH - FK
Re: odpojit imobiliser 1.9 D
Zdravím mám imo v klíčku co všechno imo u této motoryzace odpojuje. Jak nejjednodušeji imo odpojit.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodušší je přečíst si toto téma od začátku, nebulus to dle mého názoru o tři příspěvky výše popsal naprosto perfektně...
-
RadekH - FK
Nic jiného tohle imo v klíčku neodpojuje? V první feldě co jsem měl taky 1.9 bla taková ta klíčenka imo a tam to odpojovalo mnohem víc věcí.
Prosím může mi někdo na fotce ukázat kterej ten ventil mám přepojit na tu 15 abich viřadil imo. Předem moc děkuji
fotku mužete poslat na hahnovi.uvn@atlas.cz
Prosím může mi někdo na fotce ukázat kterej ten ventil mám přepojit na tu 15 abich viřadil imo. Předem moc děkuji
fotku mužete poslat na hahnovi.uvn@atlas.cz
-
tata114 - FK
Mám stejný problém Elektroventil jsem přepojil ale Felicie nenaskočí a nenaskočí. Nejde nafta na vstřiky. Poraďte co stím. Děkuji.....
-
RadekH - FK
Tak sem se taky dnes dokopal obejít imo protože sem měl jen jeden klíč z čipem a nechtělo se mi dávat 960kč za novej. Celej úkon mi zabral ani ne 5min.
Postupoval sem takto
1- vyloupnout čip z klíčku
2- sundání plastu pod volantem
3- přilepení čipu tavnou pistolí k čtečce ima
4- vrácení plastu
a hotovo
Postupoval sem takto
1- vyloupnout čip z klíčku
2- sundání plastu pod volantem
3- přilepení čipu tavnou pistolí k čtečce ima
4- vrácení plastu
a hotovo