pevná přepážka
-
smazany clen - FK
pevná přepážka
Zdravím. Vlastním klasickou 5-ti místnou felicii kombi a chtěl bych z ní udělat něco jako Fabia Praktik. Prostě vyhodit zadní sedadla, zatmavit skla, nějak doladit podlahu a namontovat pevnou přepážku zavazadlového prostoru. Poraďte kde sehnat tuto přepážku a jde tohle vůbec provést?? Co na to policie a STK ?? 
-
raduzo22 - FK
Re: pevná přepážka
Ahoj je ohledně tvých problémů ti neporádím,ale může se ti hodit můj případ. Mám felicii v combíku, jelikož občas v autě vozím psa tak sem si sehnal tu mříž co měli policejní feldy,a na technické se jím to moc nelíbilo že pré když by se stala nehoda tak bych nemohl vylízt,a že to prý nemá atest atd..jinak hodně zdaru při přestavbě 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Záleží, na koho natrefíš, ale jelikož máš v TP pětimístný vůz, tak na STK musíš přijet se sedačkama a pásama. V práci máme bus, ale zadní sedáky jsou vyndavací, takže používáme, jako dodávku, ale na stk musíme nasadit všechny sedáky
-
smazany clen - FK
asi to dopadne tak že jako provizorku nechám někde zatmavit skla vzadu a vyndám jen sedačky. horší bude až to někde nedej bože otočím a něco mě trefí zezadu po palici 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Sežeň si Pick-Up máš po starostech
a nebo to udělej jak říkáš...zatmavit skla, vyhodit sedačky a za hlavu si dát nějakej kus plechu, dřeva,...
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi řemeslník, tak si rám ohneš z kulatiny a do toho naheftuješ síť do betonu. Když to necháš stříknout práškovou barvou, tak to bude vypadat jako origoš.
Jenom nevím, jak to chytneš ke kastli.
Jenom nevím, jak to chytneš ke kastli.
-
vanplus - FK
jejda to je škoda nedavno jsem vyhodil mojí příčku z vana,ale jestli chceš mám někoho kdo jí určitě má a prodá...napiš mi na 723276139