"Mechanismus" na držení zadních sedadel

vybavení a úpravy interiéru atd.
Premda84x

"Mechanismus" na držení zadních sedadel

Příspěvek od Premda84x »

Ahoj kluci - mam takovy malicky problem - na me Felde mi znicehonic prestal fungovat takovy ten uchytny mechanismus na zacvaknuti zadnich sedadel - jedna jednoducha sedacka jde v pohode a druha dvojsedacka se mi nedari zacvaknout - je to cele nejake pokrivene - snazil jsem se to nejak rovnat a rovnat az jsem to porovnal tak, ze to je uplne pokrivene :D ten mechanismus je PRAVY a ta jednosedacka ma mechanismus LEVY - kdyz jsem to zrcadlove po demontazi porovnaval zdalo se mi, ze to musi jet - ze jsem to zhruba nejak narovnal, ALE Nejede - jeste to zitra s malicko zrucnejsim kamaradem zkusim opravit nicmene - Vy kdo mate SKODU ETKA - da se zjistit kolil stoji original?? Pripadne nemate nekdo tento nahradni dil za par korun zbytecne doma? diky :D
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Re: "Mechanismus" na držení zadních sedadel

Příspěvek od DuDe »

kdybys byl z olomouce . tak se mi dva ty mechanuzmy válijou doma . Za odvoz bych ti je dal . ;)
Nebo pokud chces tak za poštovny pošlu oba dva .
Premda84x

Příspěvek od Premda84x »

Z Olomóca nejsu - jsu z Ostravy, ale za poštovný bych to mile rád bral!!! Pokud bys mi dal na sebe kontakt ozval bych se Ti soukromě a domluvili bychom se určitě..děkuji předem :D
Premda84x

Příspěvek od Premda84x »

EMAIL uz vidim - zitra bych se Ti s dovolenim ozval :P diky, Premda
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Škoda chlape, že jsem si tohodle nevšimnul dřív :D .. včera jsem byl v Ostravě a tyhle háčky mam taky :)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Odpovědět