"Mechanismus" na držení zadních sedadel
-
Premda84x
"Mechanismus" na držení zadních sedadel
Ahoj kluci - mam takovy malicky problem - na me Felde mi znicehonic prestal fungovat takovy ten uchytny mechanismus na zacvaknuti zadnich sedadel - jedna jednoducha sedacka jde v pohode a druha dvojsedacka se mi nedari zacvaknout - je to cele nejake pokrivene - snazil jsem se to nejak rovnat a rovnat az jsem to porovnal tak, ze to je uplne pokrivene
ten mechanismus je PRAVY a ta jednosedacka ma mechanismus LEVY - kdyz jsem to zrcadlove po demontazi porovnaval zdalo se mi, ze to musi jet - ze jsem to zhruba nejak narovnal, ALE Nejede - jeste to zitra s malicko zrucnejsim kamaradem zkusim opravit nicmene - Vy kdo mate SKODU ETKA - da se zjistit kolil stoji original?? Pripadne nemate nekdo tento nahradni dil za par korun zbytecne doma? diky 
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Mechanismus" na držení zadních sedadel
kdybys byl z olomouce . tak se mi dva ty mechanuzmy válijou doma . Za odvoz bych ti je dal . 
Nebo pokud chces tak za poštovny pošlu oba dva .
Nebo pokud chces tak za poštovny pošlu oba dva .
-
Premda84x
Z Olomóca nejsu - jsu z Ostravy, ale za poštovný bych to mile rád bral!!! Pokud bys mi dal na sebe kontakt ozval bych se Ti soukromě a domluvili bychom se určitě..děkuji předem 
-
Premda84x
EMAIL uz vidim - zitra bych se Ti s dovolenim ozval
diky, Premda
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Škoda chlape, že jsem si tohodle nevšimnul dřív
.. včera jsem byl v Ostravě a tyhle háčky mam taky 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná