[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1823: Undefined array key 9156 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1833: Trying to access array offset on value of type null Pomoc s řídící jednotkou centálu - FeliciaKlub
Chtěl bych poradit z centrálem dneska jsem chtěl montovat dálkové ovládání do felicie za prvé nedostal jsem zádné schéma jen vývody drátů.. a od centrálu žádný vývod nemám chtěl jsem se jen zeptat jestly jsem 100% spalil tu řidici jednotku protože kdyždám kolíček nahoru tak všechny motorky zvaknou ale nic se neděje a když dám kolíček u řidiče zase dolů tak se už vubec nic neděje řj necvakne a nic se nehne ale jak dám kolíček zasenahoru tak zase jen cvakne a nic vic doufam že to je v tom ŘJ protože bych byl nerad kdybych musel kupovat celý centrál.Když jsem rozebral ten ŘJ tak tam je odpalena cestička..ale když jsem ji spojil tak to stějně dělá to samé bez žadných změn.....Jde na to vůbec připojit DO? Říkaly mi že ano ZDE: http://www.ab-autodoplnky.cz/dalkove-ov ... 42635.html //////////
No tu řj centrálu jsi zřejmě odpráskl...pokud jsi přerušený tišťák opravil a nemaká tak je v háji.
Máš vpodstatě 2 možnosti . . . sehnat jinou řj centrálu anebo zkusit připojit tu dálku místo té spálené řj - nevím zda to půjde resp jestli to ta dálka umí,na tom odkazu jsem žádné schéma zapojení nenašel ale myslím že by to umět měla.Přijdeš ovšem o možnost ovládat samotný centrál zámkama ve dveřích - klíčema.Půjde to pouze dálkou.
Fotky máš pěkné, zkus to dát na http://www.elektroworld.info/ do diskuze, tam ti určitě poradí. Musel to být zkrat dost velký když to odpálilo tišťák, a nejspíš to vzalo ještě něco s sebou.
Učit se ...učit se.... učit se...., říkal jeden pán si myslím, že mu říkali Lenin
Ivarek píše:No tu řj centrálu jsi zřejmě odpráskl...pokud jsi přerušený tišťák opravil a nemaká tak je v háji.
Máš vpodstatě 2 možnosti . . . sehnat jinou řj centrálu anebo zkusit připojit tu dálku místo té spálené řj - nevím zda to půjde resp jestli to ta dálka umí,na tom odkazu jsem žádné schéma zapojení nenašel ale myslím že by to umět měla.Přijdeš ovšem o možnost ovládat samotný centrál zámkama ve dveřích - klíčema.Půjde to pouze dálkou.
nj ale ještě mam dotaz je tam 6 kablů u toho řj nevim ktery kde patři vim že na přivod odvod pak na vstup a vystup ale to je vše a jak zapojit přesně ten DO dostal jsem k tomu 2 papíry : http://www.levnealarmy.cz/get_file.php? ... download=0 chtěl bych vyskoušet pouze funkčnost motorků jestly náhodou jsem neodpalil je o to se nejvíce bojím ale.. no doufejme..diky předem za odpověď
Aleš píše:Fotky máš pěkné, zkus to dát na http://www.elektroworld.info/ do diskuze, tam ti určitě poradí. Musel to být zkrat dost velký když to odpálilo tišťák, a nejspíš to vzalo ještě něco s sebou.
No právě ale co....doufám že to nevzalo jeden z motorků to bych byl jako fakt nerad (
Mohl by jsi hodit fotku z druhý strany? (tišťák) trošku detailnější ... ale jak již je již zde napsáno tak nejspíš odešel do křemíkovýho nebe
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Z toho že jsi odpráskl serva bych strach neměl,ty vydržej hodně na rozdíl od té řj.Ta bude skoro stopro v háji.
Jinak ta dálka nepodporuje přímo ovládání serv tzn potřebuješ novou řj centrálu anebo pokud oželíš to ovládání centrálu od klíčku pak se to dá řešit 2 relatama za cca 60kč kus.Můžu ti sem pak fláknout schéma jak to zapojit.
Tak jestly můžeš tak mi pls pošly kterou ŘJ koupit aby pasovalo na to co tam je ... ale když jsem se na to tak dival tak mi jeden znamy radil že tam mam nechat tuhle ŘJ a jen to připojit na vstup a vystup co je napsane v tom schematku z dalkovym ovladanim...tak jestly mam koupit jiny ŘJ a připojit to dalkove tam to klidně ale potřebuju aby jsme nemusel mněnit dráty ...
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 07. kvě 2009 6:52:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod:viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
a.Maty píše:Mohl by jsi hodit fotku z druhý strany? (tišťák) trošku detailnější ... ale jak již je již zde napsáno tak nejspíš odešel do křemíkovýho nebe
Scorpio píše:Tak jestly můžeš tak mi pls pošly kterou ŘJ koupit aby pasovalo na to co tam je ... ale když jsem se na to tak dival tak mi jeden znamy radil že tam mam nechat tuhle ŘJ a jen to připojit na vstup a vystup co je napsane v tom schematku z dalkovym ovladanim...tak jestly mam koupit jiny ŘJ a připojit to dalkove tam to klidně ale potřebuju aby jsme nemusel mněnit dráty ...
To je nesmysl.Jestli je ta řj v háji tak ti nebude makat ať to zapojíš jakoliv.A ta tvoje dálka přímo ovládání serv nepodporuje.Jak říkám...buď novou řj anebo ty dvě relata.
Mno tak nastalo přesně to co jsem si myslel a to, že na tom neude nic vidět Ale z druhý strany to vypadá (pouze co jsem tak koukal) na odpálenej odpor, ale to bych řekl, že nebude největší problém. Nejspíš bude v háji ta "černá krabička", která má všechno na starosti
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
???na druhe straně žádný odpor není je tam pouze 5 diod a 2 kondenzátory jo a ještě ta černa kravina ... tak odpor to nebude furt ale přemyšlim jestly koupit tu samou nebo nějak přes to relé
Naposledy upravil(a) Maty dne čtv 07. kvě 2009 12:52:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod:viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
Ivarek píše:Tak jestly můžeš tak mi pls pošly kterou ŘJ koupit aby pasovalo na to co tam je ... ale když jsem se na to tak dival tak mi jeden znamy radil že tam mam nechat tuhle ŘJ a jen to připojit na vstup a vystup co je napsane v tom schematku z dalkovym ovladanim...tak jestly mam koupit jiny ŘJ a připojit to dalkove tam to klidně ale potřebuju aby jsme nemusel mněnit dráty ...
To je nesmysl.Jestli je ta řj v háji tak ti nebude makat ať to zapojíš jakoliv.A ta tvoje dálka přímo ovládání serv nepodporuje.Jak říkám...buď novou řj anebo ty dvě relata.
No víš co pošly mi pls schéma jak si to myslel v tom zapojení...z relátkama,Do,central se na to musim mrknout
Scorpio píše:???na druhe straně žádný odpor není je tam pouze 5 diod a 2 kondenzátory jo a ještě ta černa kravina ... tak odpor to nebude furt ale přemyšlim jestly koupit tu samou nebo nějak přes to relé
Na druhý straně než je ten "black box" je hromada malejch SMD odporů