Udělatko

dotazy a rady na vše kolem hudby
bobas
Kontaktovat uživatele:

Udělatko

Příspěvek od bobas »

Zdravím všechny,po opětovném ukradení radia už me to nebaví,lidi jsou fakt hovada...Mám dotaz nešel by udelat vystup 3,5 jacka nějak přes dráty,tak abych nemusel mít v autě radio,byl by tam jen jack,třeba v přihradce a nikoho by to tak nelákalo a ja bych tam mohl zapojit mp3-ku ,mobil...apod. Věděl by někdo jak na to,popřipadě zda to jde? :)
Hazi - FK

Re: Udělatko

Příspěvek od Hazi - FK »

Mobil nebo MP3 ti neutáhne repráky, takže jedině zesilovač, pak by to šlo.
reaper - FK

Příspěvek od reaper - FK »

Co koupit radio na kazety a pomoci kazety pouzivat mp3 prehravac? :)
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Já právě nechci mít v autě vůbec rádio.
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

taky bych neco takoveho potreboval....me take mistni gangy vykradli auto uz ponekolikate....
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

No jo no, pořád nevím jak na to :(
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Moltician píše:taky bych neco takoveho potreboval....me take mistni gangy vykradli auto uz ponekolikate....
Nekecej blbosti a pojď už na icq, je mi smutno.
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Něco takovýho v autě mám schovaný pod přihrádkou a vyvedenej jen kabel s konektorem. Připojím MP3 a hraju. Ale v autě už to bylo zamontováno a tvůrcem týhle vychytávky je lukovo bratr, pokud se nepletu.
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

pepan píše:Něco takovýho v autě mám schovaný pod přihrádkou a vyvedenej jen kabel s konektorem. Připojím MP3 a hraju. Ale v autě už to bylo zamontováno a tvůrcem týhle vychytávky je lukovo bratr, pokud se nepletu.
Rádio prostě nemáš ,jo?
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Ne, nemám. ;)
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Tak aspoň vím,že to jde... :) a máš zesík?
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Myslíš tu velkou škatuli co se vozí vzadu, vedou do ní kabely a funguje jako topení ? :lol: Já nejsem hifík, takže ma mě musíte pomalu ohledně takovejch věcí .... :lol: :lol: Nenám v autě nic jinýho než ,,henten oný'' pod přihrádkou a hraju. ;) Za chvilku jdu dělat na autě, tak to kdyžtak vytáhnu z útrob přístojovky a vyfotím jak to vypadá.
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

A bedny ti teda krmi co? :-D
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Hele, nevim. :lol: :lol: Možná je to teda něco jako zesík. :roll:
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Prosim teda o fotky :)
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

udelatko ? kabel od radia, co vede do iso konektoru bych predelal na nejakej lehce rozpojovaci konektor, a hazel bych radio treba do prihradky na kramy a podobne... nebo co mel kamos.. tak to hazel spolujezdci na koberec pod nohy, radio si bral sebou.. taky mu to kazdou chvili vybrali. pak mel klid, neni to nic extra ale taky moznost..
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Prihradka je sice dobre,ale v mem pripade mi minule rozkopali i ji takze to mam jedno :(
smazany clen - FK

me pred barakem na vesnici votevreli Golfa.. mam este druhy auto VW GOLF II, rok 91, nic extra vypadajici, na plechovejch kolech, a stejne mi to votevreli, prolezli vsecky prihradky, nastesti sem mel zamcenou radici paku tak neodjeli, jenom zvohli radici paku, radit de ale blbe tam de petka a zpatecka, a celkove prevody sou trosku jinde.. fakt straci, neporadili si s tim nastesti, nejspis nejaky zas*any feťáci nebo neco podobnyho, deje se to tam casto, s nicim komplikovanejsim si neporadej... nastesti to odnesla jenom barva a skrabance kolem zamku...

proste sr*či :|
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja bydlim v Ostrave ted ji pry krouhly lekarny leky na vyrobu sracek tak ted delaji auta je to holy fakt,fetaci a jine individua co nemaji penize,to at uz mi radci vleze do auta zlodej ktery mi ukrade auto radio ale neporusi zamek a vypoji si konektor,pak prijde takovy debil a dvere v prdeli,zamek,kable vyrvane,jako jsou to debilove , a to bydlim na hlavni ulici a z okna vidim pres cestu do vedlejsi ulice kde mi auto stoji,podotykam ze stoji pod lampou!
smazany clen - FK

me stalo taky pod lampou nakraji, stary auto v cene par korun... temer neprihlasitelny, proste dementi, jojo omezili prodej latek s obsahem pseudoefedrinu, je to jedine dobre, souhlasim s tim.. fakt sraci.. neco na ne udelam... zastavam to co sem delal na poklice... zevnitr poklic nalepíš nalámaný půlky žiletek a az ti je pudou ukradst tak najdes akorát krev :arrow: nic jinýho si nezasloužej.. ikdyz kdovi co je lepsi, nekdo utece, nekdo ti neco vzteky zrasí... garaz se na stary auto nevyplatí.. tesim se na vlastni domek kde budu mit auto na zahrade, kde si casem postavim garaz..
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

nic s tim neudelas jako smula,pritelkyne ma vejzd do dvora,kde je asi 10 mist na stani,je to olemovane barakama do tvaru pismena U ,tekze tam vidi 3 vchody,tzn asi 20 bytovych jednotek a vcera si tam prisli zlodejicci ,shodou nahod tam stoji bila felda tak te uplne rozmasili zamek znicili dvere,a vyrvali radio,a pry par hodin po nich tam byli cikani a hleda znova co ukradst,jako je to sila co se tady deje.
smazany clen - FK

dokud se za to nebudou sekat ruce tak je to v haji... v Praze mi stoji auto rok a nikdy nic, co bydlim u pritelkyne v malim meste pobliz kladna, poskrabany auto od klicu, zniceny drobnosti, pak ten pokus o kompletni ukradeni fakt děs..neco ted vymeslim. vlastnima silama, fakt se s tim srat nebudu at si tam zlodeji klidne udelaj kdoví co , nalepky ze je tam alarm sou... tak ...
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Je to tak a ja tady co bydlim kousek od privozu(docela dost romskych spoluobcanu) , tak se pak divim co se deje ale co no,clovek nenadela nic a kameru na monitorovani si fakt kupovat nebudu.
smazany clen - FK

kamera nic nedokaze :( je tma, s nocnim videnim atd by to bylo drahy, a stejne identifikovat danou osobu je narocny :( spis udelam to ze po otevreni dveri, zacne ve vnitř vřískat a to fakt že řvát vřískat a všecko možný aspoň 5 různejch sirén aby jim upadly uši a vysrali se na to.. udělam a sletuju si to sam, dam tam pořádný repráky ze starejch televizí, a normální člověk se na to vysere... zpoždění cca 5sekund, tajnej vypínač, na magnet... neco v tomhle smyslu... mam i zapojeni na plasic krtku a to kdybys videl, na to se dav poradnej reprak, a dělá to strašný řachy asi každí 4sekundy, trošku si s tim vyhraju, snad to takovyhle dementy přejde...
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja si myslim ze ti dementi jsou az tak blbi ,ze bych se nedvil tomu,kdyz by jim to bylo jedno,setkal jsem se s tim ,typek pred myma ocima vlezl do auta ,to zaclo houkat on se na me podval ,vyrval radio a zdrhal,ja tam stal jak opareny jako co je...
smazany clen - FK

sou vřískátka v kerejch nevydržíš :D fakt ti málem upadne h lava no uvidime
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Je to boj,ktery nema konce,ja uz to neresim,radio tam nemam nic tam nevozim...:-D
smazany clen - FK

nic nevozim, casto i vyndavam naradi na noc bohuzel je to smutny :| radio mam stary kazetovy to snad ani nikdo chtit nebude... minule byli v aute a nechali ho tam netknutý
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

jako je to des ,co lidi udelaji za skody a pritom si leckdy nic nevezmou:(
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

mám to urobené podobne ako pepan.
V kufri mám zosil a vpredu v stredovom tunely mám vyvedený konektor (mám ho v tej kasličke čo je za radičkou na panely z NT). Keď mám chuť počúvať hudbu pripojím mp4 player. Má to celkom schopný zvuk, ale to už závisí priamo od mp3/4 prehrávača...
A ešte dodám, že vedľa jacku mám vyvedené spínanie zosilovača, takže ho tam vypínam/ zapínam a môže byť neustále pripojený na baterku...
Mám vo felde aj klasické kazetové rádio po predchádzajúcej majiteľke, ale hranie cez kazetu je hnus :mrgreen:

ešte dodám, že malé zosily sa v pohode vojdu pod sedačku spolujazdca. Tam ho vôbec nie je vidno a kabeláž sa dá krásne skryť, takže by sa tam mohol cítiť bezpečne ;)
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

A jde to ted apripopjit bez radia,ciste jen s dratu?
RedmeX - FK

jj, rádio by som mohol vyhodiť, ale je tam zo zotrvačnosti, občas totiž vozím veci a kufor musí byť prázdny...

potrebuješ:
napájaci kábel pre zosilovač
signálový kábel (cinch)
zosilovač (stačí v pohode aj za 1000 ak máš origo repráky)
kábel k reprákom
jeden obyčajný tenký elektrikárky kábel
vypínač pre jednosmerný prúd (stačí v pohode aj 0,5 A, ono tam je skoro nulový odber)
takú blbosť, ktorá má z jednej strany konektor na 3,5 jack a z druhej strany samičie koncovky pre cinch káble.
Obrázek
ideálne by bolo pozlátené, ale zase sa z toho nestrieľa :) hlavne to nekupuj v obchodoch ako datart, tam je to strašne predražené

Výhodou bude lepší zvuk ako z rádia :) v podstate nižšia cena a hlavne, kto nevie, ten to nenájde ;) Okrem toho konektoru a gombíka, ale to môžeš ukryť napríklad pod sedadlo...
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

To prave potrebuju,takze koupim protikus na isokonmektor a napojim?
RedmeX - FK

isokonektor ti už bude k ničomu. Ten nie je potrebný. Len potrebuješ všetky veci čo som napísal.

Do isokonektora sa prípája iba rádio (a repro hrajúce z rádia).
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

No ale muzu pouzit draty z beden ,ktere by meli jit do radia ne?
RedmeX - FK

jj, to hej, ale ak tam máš pôvodné tenké, tak by som ich vymenil. Len predsa kábel hrubý ako vlákno žiarovky sa pri zaťažení niekoľkými Ampérami aj správa ako žiarovka :D
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Diky :) a nemel by nekdo foto jak to ma udelany?
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Tak jsem nafotil ten zázrak techniky. Neptejte se mě jak to funguje, sám to nevím. Jsou tam kabely k vypínači, k jack konektoru, napájení a je to připojený k ISO konetkoru od repro. Asi. Nic víc v autě nemam. Ani rádio. ;)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Diky moc za fotky
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

co to proboha je :lol: vydim tam mozna tak relatko nejaky :lol: jinak nic
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Těžko říct, takhle z hlavy. :lol: Je to pro mě taková záhadná krabička. Rozebrat pro detailnější foto se bojim, aby mi to pak ještě někdy fungovalo. :lol: Ale je to vychytávka největší. Nemám rádio a přesto hraju. ;)
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
hotdog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hotdog »

vypadá to na nějaký podomácku vyrobený zes. jinak taky jsem v práci dělal do feldy místo rádia zes.
zákazníkovi ho 2x ukradli tak už ho tam nechtěl. koupil si takový malý zesík za 800,-, dal jsem muho místo rádia - akorát se tam vešel. jako signál používal mobil a v poho.
ale pokud nechceš rádio a misto něj používat MP3,4 nebo něco podobného tak vždycky potřebuješ nějaký zesík :!:
autohifi SPL napořád
osobní rekord 156,7 db
2006 6. místo ME EMMA Bern
2005 5. místo MČR dbdrag racing - 140,3 db
2006 2.místo MČR dbdrag racing - 144,5 db
2007 3.místo MČR dbdrag racing - 149,7 db
2008 Mistr republiky dbdrag racing, CZ rekord v Super Street 3-4 - 156,7 db
2009 2 místo MČR dbdrag racing - ani nevím kolik tam bylo
2010 zatím jen 152,1 v kat. St. B
http://usblaster.tym.cz
Odpovědět