centrál neposlouchá
-
mira
centrál neposlouchá
zdravím mám problém s centrálem -když otvíram dveře od spolujezdce tak funguje vše jak má - když od řidiče tak u spolujezdce neotevře, zadní ano ale už nezamkne žadné - může to být drátama ? Rv 97 1.3 Mpi
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: centrál neposlouchá
Asi ano zkontroluj kabelaz logicky to na to vypada.
-
mira
dneska 23. 8 jsem dal nový motorek a žadná změna i dráty ve dveřích v pořadku -----poradí někdo kam jít dál a kde hledat problém 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
A co jit po tech dratech dal k RJ centralu? Co v te pruchodce mezi kastli a dvermi tam je to ok? neni to tam zlamane apod?
-
Invisible1988 - FK
Mě se stává něco podobného.Když odemykám od řidiče tak všechno v pohodě...zamkne i odemkne jak má.Ale když náhodou odemykám nebo zamykám od spolujezdce tak občas ten kolíček u řidiče nezaleze při zamčení nebo nevyleze při odemčení.Je to takový zrádný.Někdy to udělá a někdy je to v pořádku.V elektrice aut se vůbec nevyznám takže netuším co kde skontrolovat.Je to centrál původní od výroby ovšem jen na klíč bez dálky.Dálku jsem si tedkom objednal tuhle http://www.rakso.cz/detail/privesek-ke- ... adani-ke1/ a kámoš když jsme se tak bavily mí říkal,že po nainstalování dálky se to bude stávat taky že občas ten kolíček u řidiče bude zlobit.Tak nevím jak to pořešit aby mi to pak na tu dálku vždycky zamklo v pohodě
-
Pjotr - FK
to Invisible1988:
Tak podle me jednoduchy problem.Kdyz zamykas od ridice tak vlastne zamknes ty,mechanicky.Neni potreba funkce motorku aby se zamkem hnul on.Kdyz zamykas od spolujezdce musi uz zamknuti nebo odemknuti zvladnout motorek sam.Tak ze jsou asi 3 varianty:
1)vadny motorek
2)spatny kontakt nebo preruseny vodic v jeho napajeni (treba jak uz bylo psano nize, zlomeny v pruchodce ve dverich)
3)z nejakeho duvodu moc ztuha jdouci zamek,motorek ho vzdy neutahne
Tak podle me jednoduchy problem.Kdyz zamykas od ridice tak vlastne zamknes ty,mechanicky.Neni potreba funkce motorku aby se zamkem hnul on.Kdyz zamykas od spolujezdce musi uz zamknuti nebo odemknuti zvladnout motorek sam.Tak ze jsou asi 3 varianty:
1)vadny motorek
2)spatny kontakt nebo preruseny vodic v jeho napajeni (treba jak uz bylo psano nize, zlomeny v pruchodce ve dverich)
3)z nejakeho duvodu moc ztuha jdouci zamek,motorek ho vzdy neutahne