Dálka Meta System M328

Mailo - FK

Dálka Meta System M328

Příspěvek od Mailo - FK »

Čau,
ať jsme hledal všude možně neuspěl jsem :( Dostal jsme od kámoše jednotku od Mata Systemu typu M328. Je k tomu i nějaká kabeláž. Údajně toto montovala škodovka do Fabii jako dodatečnou dálku. To nasvědčuje i to že na kulatém jednotlačítkovém ovladači je slepice. Původní majitel kabeláž upravil do Felicie a já bych jej teď rád namontoval zpět do Fabie, ale absolutně netuším kterej drát kam. Namáte někdo návod na tuto jednotku.

Moc díky za jakoukoliv odpověď.
Mailo - FK

Re: Dálka Meta System M328

Ahojte,
vím že tu fábku mám jen já a Honza, ale i tak se zeptám. Zítra bych to chtěl dodělat a nevím jak dál.
Spleť kabelů vedoucí z jednotky dálky jsme již rozluštil, ale teď se ptám kam připojit kabel pro ovládání motorku a kam signalizaci. Díky ;)
Raceman

Příspěvek od Raceman »

na BSG je na kraji černej konektor a na něm černozelenej a černobílej drát tak to jsou blinkry
ovládání centrálu musíš napojit buď na BSG přičemž odemykací drát musíš zapojit přes odpor cca 180 ohm a zamykací jde přímo na stejej drát do konektoru v A sloupku
pomůže tohle schéma
http://www.raceman.ic.cz/zapojeni.pdf
Mailo - FK

Díky moc, nakonec jsem to udělal podle sebe. Ten odpor jsem tam dávat nemusel jelikož ta jednotky je přímo na fabii, takže to mělo jeden drát na kterém jsou oba impulzy. Ten jsem připojil na konektor u dveří řidiče. Napájení přímo s pojistkovky a signalizaci mám teď provizorně přes relátko dané na světla (na blinkry se mi to nepodařilo), ale teď to podle toho tvého schémátka buď dám na blinkry, a nebo jsme si říkal že tam nechám to relátko a přes diody si to hodím na přední a zadní mlhovky :D To nikdo nemá :D
Odpovědět