Teplý zapáchající vzduch zpod volantu
-
smazany clen - FK
Teplý zapáchající vzduch zpod volantu
Zdravím, mám feli a a po zahřátí (cca 15 minut), začne jít zpod volantu takovej horkej zápach, nepříjemnej. Nevím, čím to je, ale musím kvůli tomu jezdit s otevřeným okénkem. V zimě jsem to nezpozoroval. Topení mám vypnuté.Když zapnu větrání, z topení ten smrad asi nebude, poněvadž to normálně funguje a nesmrdí. A cítit je to jen u řidiče. Když auto stojí se zapnutým motorem, cítit to není. Nemáte někdo radu, čím by to mohlo být?
-
Rex - FK
Re: Teplý zapáchající vzduch zpod volantu
to budou asi nohy. to chce nenosit sandály
joke
joke
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Rexi zabanuj se 
Hmm je to divny draty to asi nebudou, pojistky sou na druh strane. Nemas diru v podlaze ze by to nasavalo z motorovyho prostoru nejakej humus?
Hmm je to divny draty to asi nebudou, pojistky sou na druh strane. Nemas diru v podlaze ze by to nasavalo z motorovyho prostoru nejakej humus?
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Zkus se podívat jestli ti tam někde něco nechcíplo 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Rex - FK
a maty taky jedna z možností....ale to by zase nepasovalo že mu to dělá jenom když jede
ale zdechlou myš už jsem v autě viděl. (ne v mém)
ale zdechlou myš už jsem v autě viděl. (ne v mém)
-
mystery - FK
Zdechlinu v autě? No já viděl jenom v motoru, ale jenom jsme ve favoritu našli v rezervě myší rodinku, ale ta se měla docela čile k světu 
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Mno tak když jede tak mu to třebas nějakou dírou fouká
... když stojí tak nefouká 
Jednoduchá rada až budeš mít chvilku tak vytahej z auta koberce a rozeber co půjde a uvidíš co a kde ti zapáchá
Jednoduchá rada až budeš mít chvilku tak vytahej z auta koberce a rozeber co půjde a uvidíš co a kde ti zapáchá
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
jojo....
to bude tlející myška co ti tam vlítla dírou v podlaze a teď ti hnije mezi kobercem a plechcem
hele a nebo se koukni na botu jestli si nešláp do psího exkrementu
hehe.... zvedni auto a uvidíš 
-
Rex - FK
táák a od smradu jsme se dostali až ke sračk.... 
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jojo taky mi to takhle tenkrát smrdělo a měl jsem ho tam
(H**no na botě
)
-
Nonamed - FK
jako podle nadpisu mě taky napadly nohy... ale jinak tam asi něco umřelo. jen mi nejde do hlavy, že to teple fouká o_O
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Sakra tady to jede
V jednom filmu si dva dědci házeli do auta leklou rybu, tak taky dokáže udělat paseku, když o ní nevíš 
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
-
smazany clen - FK
Tak to se mi nedávno v autě, na druhé straně od baterky, usídlil holub... Chlapec asi přiletěl, když zrovna auto stálo, vlítl si do toho prostoru a už odtama neodletěl... Bylo tam pár peří (asi jak se snažil odtamtud dostat) a jak když jsem ho vytahoval, tak měl oddělenou hlavu od těla...
Pointa??? Nevím, jak dlouho tam byl, ale nic nesmrdělo...
Pointa??? Nevím, jak dlouho tam byl, ale nic nesmrdělo...
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš prostě mokro pod palubkou a mokrý koberec? V tomhle počasí to začne v pohodě plesnivět a smrdět.
- SatandaS
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám nenší problém taky se zápachem v autě tak to napíšu sem. Nějakou dobou jsem jezdil a pořád cítil smrad v autě a nevěděl jsem odkud to jde až když jsem vyndal zadní sedačky abych pod kobercem protáhl kabel a tam jsem narazil za spolujezdcem na vlhký koberec a smrdělo to tak samo (koberec jsem vyndal a vyčistil ještě ho mám na balkoně aby to pořádně vyvětralo) ale asi po třech dnech to pořád v autě citím už jsem i vyndal potahy a vypral (zatím jsou doma).
JInak ani nevím jak se tam ta voda dostala asi sem nechal pootevřené dveře nebo okno jak pršelo nevím
Nemáte nějakou radu čím nebo jak to dostat z auta už mě to dost se..bohužel nemám možnost z auta vytahnout vše a někde to nechat aby to pořádně vyvětralo
Moc dík za rady
JInak ani nevím jak se tam ta voda dostala asi sem nechal pootevřené dveře nebo okno jak pršelo nevím
Nemáte nějakou radu čím nebo jak to dostat z auta už mě to dost se..bohužel nemám možnost z auta vytahnout vše a někde to nechat aby to pořádně vyvětralo
Moc dík za rady