zatmavení oken prosím radu..

vybavení a úpravy interiéru atd.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Re: zatmavení oken prosím radu..

Příspěvek od kejzi1 »

Jestli jsem psal na předku tak se omlouvám.Já myslel na zadku že mám nejtmavší :oops:

Už jsem to našel
kejzi1 píše:Já mám vzadu taky nejtmavší a předek mám tak střední cestu ;) Ale jako pokud netrefíš fakt idiota na STK tak tě nechá projít
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Ještě jsi někde zminoval že máš zadek nejtmavší a předek druhý nejtmavší.. Ale tak to je jedno...
RE5PECT - FK

Příspěvek od RE5PECT - FK »

Prošlo by mě u policajtů kdybych měl kartičku a neměl atesty na oknech!Jde mě jeno benga STK neřeším
Collin - FK

respect: když by jsi měl kartu tak i nálepky na okna přeci.. Nebo ne?
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Re5pect:Je to o policajtovi.Jednomu stačila kartička a druhýmu jsem musel vytáhnout okno nahoru když mě zastavil a ukázat atest na okně,protože mi nevěřil

Collin:Je to možný,fakt si nejsem jistej
RE5PECT - FK

Jo ale kámoš mě ted psal že by mě tu kartu udělala nějaká jeho známá co maká v nějakým servisu bo co! chápeš nalepil bych si to sám a jen měl kartu, jen mě to tak napadlo
RE5PECT - FK

Kejzi: taky si myslím že záleží na policajtovi, u nás sou státní na pohodu tak sned to bude ok ani na 15" mě nic neřekli a jednou mě pustili bez pokuty když mě viděli s rozsvícenýma neonama pod autem :lol:
Collin - FK

nalepil bych si to sám a jen měl kartu, jen mě to tak napadlo[/quote]

No takže by jsi měl i nálepky.. Nebo nevím co řešíš..
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tak na vysočině mají kecy kvůli výfuku,kvůli kolům a kvůli fóliím,ale vždy jsem jim ukázal atest a nebo jsem jim řekl že mám 15" zapsaný v TP a jel jsem dál bez pokuty.Akorát u výfuku jsem nevěděl,tak jsem vytáhnul papír od soiety a prošlo to,nechtělo se mu lézt pod auto :lol:
RE5PECT - FK

Collin : sorry já jen přemejšlím nahlas ;)
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

tak folie se samozřejmě můžou odřít ale ty kvalitní ztahovaním okna opravdu fakt ne....jinak atest musí být na každém skle bez ohledu jestli je to zadní nebo přední vzadu může bejt jakákoliv propustnost,vpředu min70%....někde jsem tu četl že u pokovení neni prokazatelná propustnost,to je blbost protože to by se dalo ríci o folii taky např ta 70% od 50% se dá těžko rozeznat...tak od toho sou právě ty atesty ;)
Collin - FK

Propustnost vpředu min70% a Atest v pohodě.. Ale i když se dají na okna 35% Tak mužeš dostat atest..
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

jasan jsou lidi který to dávaj i na 80% zatmavený sklo a kupodivu jim to při silniční kontrole prochází.... :D u nás je to v poho ale němci či rakousko maj měřák,přiloží to ke sklu a atest neatest bud tě pustěj anebo takys 300eur flastr ;)
Collin - FK

Jj také tam je problém když projíždíš.. To jsem slyšel.. Se svýma by se mě přes Rakousko nechtělo..
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Mate nekdo zkusenosti s autofóliemi ASWF? Nasel jsem je napr. zde www.autofolie-levne.cz a vypadaji docela levne.
Collin - FK

Kde by si potřeoval folie? Pokud v Brně tak bych věděl o pár místech..
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Na autofólie mohu doporucit firmu Trieste, delají tam i ASWF ale spíš bych doporučil SunTek.

www.trieste.cz
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No to teda nevím jestli doporučuješ tu správnou firmu...v topicu níže na ně moc dobře nevzpomínaj...

http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... te#p148620
Dandula007 - FK

Příspěvek od Dandula007 - FK »

Jen teď mimo mísu, fólie pro okolí Jičín, Vrchlabí, Nová Paka. Perfektní jednání, lze domluvit cokoli, vzorník přímo na autech. Já osobně spokojen :!: ;)
http://www.autofolie-np.cz/autofolie-ce ... alace.html
Collin - FK

Na ty folie bych také udělal zvlášt vlákno a nebo tohle nahodil navrh.. Také dost opakující.. téma.
atomm32 - FK

Příspěvek od atomm32 - FK »

Super tónování autoskel dělají u www.magicfol.cz . Sám jsem tam byl a jsem s nimi velice spokojen.
Odpovědět