Vejfuk k.o. ?

smazany clen - FK

Vejfuk k.o. ?

Příspěvek od smazany clen - FK »

Z vejfuku vylít kus černý vaty :shock: a řinčí zadní díl. Může bejt něco i s katem? Bylo to v garáži na podlaze a já myslel, že je to černej chlupatej pavou :lol: :lol:
bobas
Kontaktovat uživatele:

Re: Vejfuk k.o. ?

Příspěvek od bobas »

Me to delalo taky,u me to byla skelna vata v poslednim dilu,vyhnil mi ten plech vevnitr a tak to pak litalo :D
Naposledy upravil(a) bobas dne stř 01. dub 2009 16:56:00, celkem upraveno 1 x.
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

V katu myslím není vata jen nějaká hmota, takže to asi bude vyrezlí tlumič zevnitř
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport ;-) - už taky vše pryč :-(
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Pokud je to cerna skelna vat je to z vyfuku tudis uvnitr je po smrti a bacha kdyz ti auto chcipne nebo nepujde nahodit nebo bude priduseny tzn vata ti ucpala diru ven = VYMENA. akorad nevim co mas za motorizaci ale myslej jsme si ze u 1,3 uvnitr snad ani nic neni ale mozna se pletu. Jak je to u 1,6 1,9 nevim nemam neresim.
smazany clen - FK

Mám 1.3 MPI rok 97, oki díky, takže snad to ještě tejden do vejplaty v pohodě dojezdim a hned koupim koncovej, radši ať je to v cajku. Když nastartuju tak docela řinčí.
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja kdyz jsem to mel tak jsem si udelal na dratu hacek a vytahal tu vatu,mesic jsem s tim jezdil,a pak koupil novy,tak zkus toto .
smazany clen - FK

Jo to je dobrej nápad, to zkusím, ale nežere to pak víc?
Naposledy upravil(a) Maty dne stř 01. dub 2009 20:20:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

O neco mi to rvalo,ale nestavalo se mi,ze mi to zacpavalo tu "diru"protoze pak to vubec nechtelo jet,pak to jelo jak drak,a pak doporucuji,jestli bys to delal,protahnou k cervenemu poli,vyleti ten zbytek,co jsi nevyhackoval :D
smazany clen - FK

hned zejtra to zkusím vytahat ... když už jsme u toho, nevíte někdo o nějakym dobrym e-shopu s ucházejícíma cenama? Vim, že mam použít slovíčko hledej, ale jen by mě zajímalo, jestli nemáte dobrý zkušenosti, nebo kde jste spokojený s nakupováním dílů na feldu.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

V katu je keramická vložka, skelná vata je v koncovým tlumiči, ale jen u laděných výfuků, běžné výfuky to nemívají. :shock:
smazany clen - FK

tak pak jsem blázen odkud by to vylítlo, protože když jsem vešel do garáže tak tam nic nebylo, nastartoval jsem a ještě pro něco šel, tak jsem to tam viděl.
Naposledy upravil(a) Maty dne stř 01. dub 2009 20:39:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: viz. pravidlo č. 4 .. předchozí citace
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja ji ve vyfuku mel! :)
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

u starýho kombíka mi urezla ta koncová trubka... tak jsme to přivařili a upadlo to vedle.. jezdil jsem chvíli bez ní a z výfuku lezla ta vata, vnitřek se úplně rozpadl... takže jsem to zahnutým drátem vytahal, vypadalo to jako kdyby tam byl nalisovanej jorkšír :)
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Jo bohužel to maj i 1,3 někde mi tu ještě leží vejfuk, ze kterýho leze ten "jokšír" , měnil jsem to bejvalce, ale ji to prorezlo zvenčí a lezlo to rovnou ven ze strany. Jinak mě teď vejfuk taky rachtá, bo mě prdla přepážka v poslednim díle, ale na spotřebu to asi vliv nemá, neboť dneska na Jablonecku a Semilsku ježdění +dalnice do Prahy a z5, kde jsem zkoušel vyhnat pavouki a tu rachtajíci přepážku z vejfuku, takže těžší noha na plynu, GPSkovejch 140, místy 160 a tovše dnes za krásných 6,7 na 100, co víc si přát
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

No nase auto jelikoz jezdilo kratke trasy tak se uvnitr tvorila vodni para ,voda,diky ktere to vyhnilo...
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Me ted prijde dobrej napad dela to Bosal co ja vim na svych vyfucich ze pod privodovou trubkou do tlumice prorazej malickou cca 2-3mm prumer dirku u dna aby ten kondenz vytekal tim padem tam clovek netaha litry vody.
Protossss - FK

Ohon z výfuku

Příspěvek od Protossss - FK »

Zdravím,

poslední dobou mě někdo nemá rád a už několikrát jsem objevil hřebík v kole. Dnes když jsem šel k autu, všiml jsem si ohonu, který mi trčel z výfuku. Nevíte jestli ve výfuku něco takového je? Vytáhl jsem toho asi 5 metrů o tloušťce lidského copu, je to nějaký silon nebo jako technické konopí. A co s tím? Nebo mi ho někdo ucpal?
Psykopath - FK

Re: Ohon z výfuku

Příspěvek od Psykopath - FK »

No mi trčelo z výfuku něco podobného, hned jak jsem to uviděl, tak sem si myslel, že jsem někoho srazil, protože to vypadalo jako vlasy :D ale pak jsem usoudil, že je to výplň z tlumiče...
Protossss - FK

takže musím nechat vyměnit nějaký díl, nebo co s tím? a kolik to asi stojí? Díky
Psykopath - FK

no ja jsem to urval a jezdil jsem s tím asi půl roku bez nejmenšího problému, pak mi uhnila trubka a musel jsem koupit nový koncový díl výfuku, Ale pokud ti nehnije, tak není co řešit, normálně to utrhni a můžeš jezdit dál.
RE5PECT - FK

Příspěvek od RE5PECT - FK »

jako Psykopath, vůbec bych to neřešil! je to tam jen na tlumení pokud ti to vylezlo tak to vytáhni nebo uřízni a jezdi dál!
Protossss - FK

Ok, ale mám ten konec výfuku zhnilý jak c*p a v březnu mě čeká technická, tak to nechám po novém roce....
Díky chlapi. :-)
Psykopath - FK

No mě vyšel konec výfuku s blbostma kolem na 700, takže to zas není taková pálka...
Odpovědět