Rádio stále pod proudem
-
Hrdla - FK
Rádio stále pod proudem
Ahoj. Mám ve feldě rádio Sony. Vadí mi ale, že i když vypnu zapalování, i když vyndám klíček, i když zamknu auto, rádio hraje stále dokud ho nevypnu. Když ho vypnu tak stejně pořád svítí takže musim stále sundavat ten panel abych nepřišel o baterku. Dá se to nějak zapojit aby se to vypnulo při vypnutí zapalování?? Díky
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rádio stále pod proudem
z pojistkovky si musis natahnout privod napeti kdyz otocis klicem do polohy 2 a na radiu to zapojit jako privodni napeti...
méně znamená někdy více...

- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
a nebo pridrzet off dele, a radio se po chvilce vypne cele
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Proste ho musis zapojit tak aby jen pamet byla na stalem + a napajeni az na klicku (mozna tam mas i draty jen bude treba prehodit piny v isu) viz treba zde: http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1
-
Hrdla - FK
To mě nenapadlo, zkusím jestli to půjde. DíkesMildacaso píše:a nebo pridrzet off dele, a radio se po chvilce vypne cele
- 1.3MPi
- Kontaktovat uživatele:
Jj, takto to mám aj ja na SONY rádii, keď stlačím prestane hrať, svieti a ukazuje čas, keď podržím vypne sa celéMildacaso píše:a nebo pridrzet off dele, a radio se po chvilce vypne cele
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
-
Hrdla - FK
Ok super dík. Opravdu to funguje jak říkáte. Dík za rady, problém považuji za vyřešený!