Pedál spojky
-
Keldon - FK
Pedál spojky
Včera, když jsem sednul do své 1.6, ach ejhle- spojkový pedál je o něco výše než má být. Není v rovině s brzdovým. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedál spojky
Jestli se to stalo náhle, tak otevři kapotu a podívej se, jestli je bowden i konec lanka zaháknutý jak má být. Speciálně to dělává konec lanka. Je tam velká plechová podložka a pod ní osazená plastová podložka. Ta plastová ráda povyskočí z díry ve které má být. Origoš je tam plechová pojistka, tu tam ale málo kdo z nás ještě má.
Prostě koukni jestli tam všechno sedí. Jestli ano, tak to došteluj aby jsi měl pedály stejně a sleduj co se bude dít, protože se děje něco nekalého.
Prostě koukni jestli tam všechno sedí. Jestli ano, tak to došteluj aby jsi měl pedály stejně a sleduj co se bude dít, protože se děje něco nekalého.
-
smazany clen - FK
mno to ti může odcházet spojka,nee? já mám ten pedál taky o něco výš,cca o 2-3cm
ale zatím mě to netrápilo,páč to jede,jak má:)ale asi ta spojka už nebude nejlepší...
Já ho mam taky o cca 3cm výš a řeknu vám je to humus. Vše je na svém místě, spojka má 135000km (podle toho že i rozvoďák byl původní
) a funguje normálně zkoušel jsem ten test spojky (3 a prudce pustit) a auto chcíplo okamžitě.
Doštelovat se mi to nepovedlo, pedál se ani nehnul ať jsem točil jak jsem točil.
Doštelovat se mi to nepovedlo, pedál se ani nehnul ať jsem točil jak jsem točil.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Doštelovat to musí jít. Když povoluješ matici, tak pedál leze dolu.
Otázka je jestli to pak bude vystavovat. No ještě to zkusim 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Proč by nevystavovalo. Já si nastavuju pedál tak 5-10mm pod úroveň brzdového a v pohodě to vystavuje.
-
iworys - FK
Tak ja jsem prave predevcirem namontoval novou spojku po 155 324 km. Vrele doporucuju 
Takovou jizdu jste jeste nezazily
Jizda plynula,klidna .Rozjezdy hladke a vyborne.
Proste se mnohem lip jezdi:-)
Takovou jizdu jste jeste nezazily
Proste se mnohem lip jezdi:-)
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, v manželky Feldě je nová spojka a já mám původní (125k km). Daleko lépe se mi jezdí s tou mojí vláčnou, než s novou
Nemusím tolik citovat pedál při rozjezdu a hlavně při řazení. Samo od sebe je to tak nějak plynulé.
Nemusím tolik citovat pedál při rozjezdu a hlavně při řazení. Samo od sebe je to tak nějak plynulé.