Prosím o radu motor
-
Mira
Prosím o radu motor
Prosím o radu dal jsem do favorita 1.6 mpi,ted jsem to začal oživovat po nastartování mi vyletí otačky tak na 3000 odhad(nemám budíky) ale dost to řve.To co jsem se zde dočetl tak jsem skusil vyčistil jsem klapku,ale buhužel ted nemám možnost vagu,ale tady píšou že jim ty otáčky kolísají plus,mínus 500 otáček ale né 3000 děkuji za každou radu.
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o radu motor
zapojil si všechny snímače?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo otáček funguje, když se motor točí. Když by nefungovalo, tak motor ani nenastartuješ. Když by blblo, tak by motor vynechával...
Motor mi takhle jednou držel vysoký volnoběh po problémech s baterkou. Dal jsem novou baterku a točilo to pořád jako blázen. Projel jsem to, aby se to zahřálo, pak jsem při vypnutém zapalování vytáhnul jedničku pojistku. Po minutě jsem jí tam vrátil, zapnul zapalování, když se přestala vrtět škrtící klapka, tak jsem nastartoval a hle, volnoběh jak má být.
Motor mi takhle jednou držel vysoký volnoběh po problémech s baterkou. Dal jsem novou baterku a točilo to pořád jako blázen. Projel jsem to, aby se to zahřálo, pak jsem při vypnutém zapalování vytáhnul jedničku pojistku. Po minutě jsem jí tam vrátil, zapnul zapalování, když se přestala vrtět škrtící klapka, tak jsem nastartoval a hle, volnoběh jak má být.
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Další možnost by byl špatně nastavený základní předstih. Hýbal jsi s posazením rozdělovače vůči hlavě motoru?
1,6 sportline 1999
-
Mira
S rozdelovačem jsem nic nedělal skouším sehnat vaga,ale rady typu že se to musí projet nemohu uskutečnit protože to mám doma na špalkách.Děkuji všem za rady 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
To nech zahřát klidně doma na špalkách. Netvrdím, že s tím musíš jezdit. Jde jenom o to, dosáhnout provozní teploty a pak zresetovat řídící jednotku.