nejde centra
-
slama
nejde centra
zdravim, poradi mi nekdo? mam u feldy central na kliček a nejde, nejdřiv se 2x spalila pojistka behem kratke doby, ted už se nespalila ale central nejde, kde mam hledat chybu? dik
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde centra
Odešla ŘJ
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je z výroby, je za budíkama, pokud je to home dodělávka, tak kdekoliv 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Peterecek - FK
nedávno jsme zapojovali dálku u Felicie a kámoš tu palubku rozdělával, povolit ty šrouby, to je hned, vytáhnout to, taky to jde lehce, ale musíš odpojit náhon tachomnetru a to je pruda, kámoš se s tím doclea dlouho trápil .. kdybys měl dost tenké ruce tak bys tam možná tu ruku k té řj strčil, ale nevím jestli i se šrubovákem
-
Smajda - FK
já když odpojoval náhon tak sem si ho povolil na převodovce a bezproblému 
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Pristrojovka kladie odpor
Ahoj, tak som si dnes vzal šrobovák a pustil som sa do prístrojovky. Šroby ok, no problem, náhon tachometra som si v motorovej časti uvolnil z úchytiek o iné káble aby mal maximálnu vôľu, ale napriek tomu sa mi nepodarilo tú prístrojovku dostať von. Spodnú časť sa mi podarilo dostať von asi o 5 cm, vrchná tak 2-3cm, pri pokuse odsunúť niektorý bok to šlo ale bolo to aj tak málo na to, aby som tam prestrčil ruku. Bolo cítiť že prístrojovka kladie odpor niekde spoza budíkov. Keď som pozrel do motora, tak náhon na tachometer bol stále voľný, no napriek tomu sa tá prístrojovka nechcela pohnúť už ani o centimeter. Pri silnejšom ťahaní som cítil odpor niečoho vzadu, tak som sa rozhodol radšej sa ešte raz tu opýtať čo ma za krytom prístrojovky brzdí, keď to nie je ten náhon tachometra. Mám ju ťahať do niektorej strany keď ide von alebo stačí len ku sebe? Prečítal som si tu asi všetky témy ohľadom prístrojovky, aj návodov som už x preštudoval, ale všade sa to opisuje len štýlom "povoľte 5 šrobov, vytiahnite panel prístrojovky a následne odpojte náhon tachometra"...a dosť. Lenže realita bola dnes iná
Dajte nejakú radu z praxe niekto pls, dik