Přehřívá se při klidné jízdě
-
palach - FK
Přehřívá se při klidné jízdě
v pondělí sem jel do Hodonína a po cestě jsem si všiml, že teplota je pořád nad půlkou, když jsem jel úplně piánko, tak teplota lezla do červenýho, ale když sem začel předjíždět a šlapat tomu tak teplota spadla na normál, nebo jsem musel jet na N a mít tam tak 4t ot/min. a během 10s. spadla z červenýho na normál. Dnes s tím pojede šéf domů, já ho na to upozorňoval co má dělat, ale radost z teho nemám. Koukal jsem na vodu a ta je sice na spodní hraně ale je tam, termostat mám od jara komplet novej.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přehřívá se při klidné jízdě
To neznamená že když je novej tak že funguje jak má . Vypadá to že otvíra asi o něco dýl .Možná je i přicpanej chladič .
A co to je jedu pianko .? kolik ?
A co to je jedu pianko .? kolik ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
stony - FK
Tak čím rychleji jedeš tím je nápor vzduchu na chladič vetší a tím to líp chladí. To je jasné. Takže když pojedeš 50 na čtyřku, tak to bude hůř chladit než když pojedeš 80 na pětku.
Problém je, že ti málo cirkuluje voda v chladiči. Otázka je proč.
Problém je, že ti málo cirkuluje voda v chladiči. Otázka je proč.
- Faust
- Kontaktovat uživatele:
podle toho jak píšeš že musel na neutral točit na 4000otaček a pak to spadlo,může značit i na špatnou pumpu,nemůže ti třeba prokluzovat?koukni do expansky při zahřátem autě jak ti koluje voda.pokud nebude je možny termostat neotevřeny pokud bude ale minymalně je možné ta pumpa.
zapalený hadr v nadrži?jo redbull dá feldě křííííídla :+D
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pumpa to u 1,6ky nebude, bude KO termostat, otevírá málo a tím nemůže dostatečně cirkulovat voda při volnoběžných otáčkách nebo při malých otáčkách. Při vyšší rychlosti pochopitelně voda cirkuluje rychleji a proto se to stačí uchladit.
-
palach - FK
piánko jízda je že jedu prostě normálně jak člověk do 3t.ot, když sem předjížděl atd tak k červenýmu. Mimo obec jezdím 90-120, ale když sem tam měl 5. tak to šlo nahoru, dokud sem nezvýšil otáčky. Vodu se mi nestrácí, takže nedolívám, tak by se to němělo kamenem asi ucpávat, jinak 50 někdy jedu i na 5. a nikdy i v létě sem neměl problém. že by se nějak sekl termostat a otevřel se až při větším tlaku vody, nebo odešla pumpa? Uvidím až mi to šéfík doveze dom, tak na to kouknu. Jak tam frčí ta voda na volnoběch. Snad těch 100km dá bez uvaření 
-
nebulus - FK
Nám vodná pumpa na 1.6 odišla, odtrhla sa plastová vrtulka od osky, ale čiastočne sa ešte točila a zopár desiatok km to ešte vydržalo.
-
palach - FK
asi to vypadá na tu pumpu, auto ještě doma nemám, šéf to odstavil v Mutěnicích, tak pro to za chvílu jedu s platem 
-
palach - FK
tak to byla odní pumpa, to kolo co tlačilo vodu se uvolnilo z hřídele, asi to začlo minulou zimu, koupil jsem to zamrzlé
tak mi o stálo skoro 5t.