já nechci přímo místo jen zhruba okruh je jasné že borec co je nalitej nebude mít čas hledat
borec co je laik jako já max.projede pod palubovkou nebo sedadle no odborník asi i jinde
ideální by bylo tam dát nějaké hady psy a pavouky jen si pak pamatovat počet
já vám povím co je supr řešení nějakýho skrytýho vypínače
stačí sehnat zámky na pásy se spínačem kterej čorkař se připoutá když chce nastartovat a odjet?
já nechci přímo místo jen zhruba okruh je jasné že borec co je nalitej nebude mít čas hledat
borec co je laik jako já max.projede pod palubovkou nebo sedadle no odborník asi i jinde
ideální by bylo tam dát nějaké hady psy a pavouky jen si pak pamatovat počet [/quote]
nebylo by lepší tam nenechat nic a ještě nechat odemčeno? Když tam nic nebude tak to nevykradou.... Aby to se všema vypínačema nevypadalo jak když startuje letadlo
103457 píše:wikingos
nejběžnější je:
přerušení kablíku mezi spínačkou a starterem, auto nestartuje ovšem auto jde roztlačit
přerušení napájení trafa uto startuje, ale nechytne ovšem hrozí vyhoření katalyzátoru
nebo el.mag. ventil na přívod paliva sepneš spínač, ventil se otevře, palivo prochází, vypneš spínač ventil se zavře, palivo neprochází. http://www.dstechnik.cz/eleltricke-vent ... eac5001a6b
to je dobrá kulišárna je to složité namontovat pro uplnou lamku ?
JirkaD píše:bezpečnostní folie - cesta do pekla. Tohle bych si na okno važně nedal. Nehci jednou v autě uhořet jen proto, že jsem nemohl rozbít okno a vylíst ven..
jenže ty zevnitř vytlačíš to okno 2mi prsty ono nejde akorát zvenku dovnitř myslíš že by takovýho něco bylo atestovaný?
Zajimavé fórum, když jsme u toho tak mi taky vykradli feldu. Paradoxem je , že na místě na kterém parkuju už přes dva roku a většinou tam stávám za tmy. Jenže vykradli mi jí za dne:) moc jsem nepochopil jak se tam dostali, přijdu k autu a jediný otevřený dveře byli u spolujezdce, čistá práce, nic zničenýho zámek funkční. jen trošku ohlé dvěře?nahoře, asi je něják páčili), ale fakt mi nejde do hlavy kudy se tam dostali. Přes kolíček asi ne, protože mám centrál a vytažením kolíčku by se odemklyvšechny dveře. Nevíte??
Taky jsem slyšel od týpka že mu taky vykradli auto tou gumou u skla tak vytáhnul táhla a dal dáláč. PS: nešlo by to nějak udělat abych furt neopisoval ty čísla v ton ověřovacím kódu..?
No myslim si že cokoliv, co kdyš nejde tak motor prostě nenaskočí. Rozmotat pasku přerušit, natahnou kabliky do introše a znova zaizolovat aď to vypada jak origo a vypinač dat nekam podle napadu a jeto
peeter píše:Taky jsem slyšel od týpka že mu taky vykradli auto tou gumou u skla tak vytáhnul táhla a dal dáláč. PS: nešlo by to nějak udělat abych furt neopisoval ty čísla v ton ověřovacím kódu..?
ANO jde ... zaregistuj se
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže--->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Cau tak jsem dnes dorazil rano k autu a co jsem nenasel vylomeny zamek , do auta se nastesti nedostaly, ale peken pomrvyli zamek a dvere. Vzheldem k tomu ze si to chci vymenit a nechci nosit desatery klice tak mam jedinou moznost koupit si celou sadu. Takze se ptam jaky je rozdil mezi sadou bez imobilizeru a s imobilizerem budu menit pouze zamky dveri a vicko nadrze, spinacku necham tak jak je. Felicie rok vyroby 1999
Dekuji za radu. Takze si koupim jen nove boky a necham preskladat na svoje puvodni klice. To je fakt bezva informace ted jeste zjistit kde to delaji v Brne