Jazda v daždi

MPi 1AV
AEE
Igor222

Jazda v daždi

Příspěvek od Igor222 »

Dobrý deň priatelia.
Felícia 1,6 prejazdom cez kaluž, alebo pri jazde vo väčšom daždi dostane taký zvláštny dunivý zvuk a prestane ťahať. Pri spomalení a prejdení na cestu bez veľkého množstva vody sa stav po pár sekundách upraví a zas je všetko ok.Na ktoré miesto môže našpliechať voda, aby to robilo takýto problém? Za každú radu ďakujem.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Jazda v daždi

Příspěvek od Atnarfus »

Vysokonapěťová část zapalování (zapalovací modul, rozdělovač, kabely). U 1.6ky je ale prakticky nemožné, aby se tam dostala voda. Musíš ale mít plech pod motorem. Jestli ho někdo sundal, tak je na problémy zaděláno.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

zajimalo by mě,jakej plech pod motorem,mam jen pod chladičem takovej malej,toe vše,ale chlape,z toho si nic nedělej,já jel v silné bouřce ve vyjetejch kolejich,vody kupa a auto se zastavilo uplně a něco odrovnalo aj baterku,byla horká a vybitá :lol:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Takovej malej pod chladičem co je metr dvacet širokej a půl metru dlouhej.
smazany clen - FK

Jo,tak ten tam mám,ale když prší hodně,tak to stejnak moc nepomůže....:)
Igor222

Příspěvek od Igor222 »

Plech je na svojom mieste. Nepochopiteľný je pre mňa ten čudný dunivý zvuk, ale keby to bolo navlhlými kabelmi, tak to pár sekúnd po prejdení na suchší povrch cesty neprejde. Aké elektrické zariadenie je ešte tak nízko nad cestou, aby sa tam dostala voda? A prečo sa to tak rýchlo vysuší?
smazany clen - FK

chlape,jak pises o divnym zvuku,ten problém mám taky,ale není to u mě vodou,sám nevím čím,jestli je ten zvuk takovej hlubokej basovej jakoby od vyfuku,tak je to to,co mam i ja,v tu chvili to auto nejede ani na plnej plyn,ma vykon jako 105ka s vozejkem:D ale stane se mi to parkrat do roka,sám ale nevím,čím to může bejt.....mám tam vyměněnou půlku auta :lol:
Hanzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanzz »

Měl jsem úplně to samé.Myslel jsem že mi upadl výfuk nebo něco.Auto tak 50 metrů nechtělo jet a pak zase normálka.
Igor222

Příspěvek od Igor222 »

No, ale mne to urobí vždy len po prejdení hlbšej kaluže.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Není to tím, že voda šplouchne do hadice sání v nárazníku a na chvilku to ucpe zacpe filtr?
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
Igor222

Příspěvek od Igor222 »

Nooo, hneď ráno idem hľadať ten otvor, toto ma zatiaľ nenapadlo.
Odpovědět