Do k centrálu

Capos - FK

Do k centrálu

Příspěvek od Capos - FK »

Dostal jsem na Vánoce DO viz: http://levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ovl ... z-100.html tak bych se rád zeptal na 2 věci:
1) kde nejlépe napojit výstup DO na optickou signalizaci (blinkry) jsou tam 2 dráty (levý/pravý)
2) zarazilo mě že je zde 3 a 3 dráty na propojení s motorky (řj centrálu) zde si nevim moc rady
Dík za vaše zkušenosti a rady.
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Do k centrálu

Příspěvek od Ivarek »

Na blinkry to napoj buď pod volantem u lucase anebo na spínač výstražnejch,v obou případech je to bíločerný a zelenočerný drát.
Pro připojení k centrálu použij schéma s mínusovým ovládáním (na tom pdfku z eshopu je to ten prostřední schéma).
Capos - FK

Dík tak to je parada signalizace vpoho a to zapojeí oranzovy nezapojovat a hnědý ukostřit ;) pak bilý na motorek ;) Dík
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

Počkej,počkej...bílý přímo na motorek ne,ty bílý musíš zapojit na ovládací dráty od těch servomotorků.U origo centrálu to jsou žlutý a černý vodič.A nejlépe je to napojit u řj centrálu za budíkama.Záleží jaký typ toho centrálu máš.
Capos - FK

No mam v plánu to napojit u řj. Mám felinu r.97 GLXi Já myslel ze to napojim na motorek (modrý a zelený drát)
Capos - FK

Takze jsem se konečně kouknul pod budiky a koukam na tu řj centrálu a jsou tam neobsazene piny....maj nejaky vyznam?? A kam jste umíštili řj DO?? jedine misto co tam podle me je tak za řj toho centrálu
Odpovědět