nejede
-
Navstevnik
nejede
Dnes som si potreboival do mesta skocit kolem 15tej a sadnem do feldy a nejde nastartovat.. tocim tocim ale stale nic az sa mi vybila baterka.. v nadrzi mam benzinu asi tak 7 litrov.. nemohol mi zamrznut? vcera som jazdil nejakych 25km podvecer odstavil a dnes uz nemozem nastartovat.. inokedy som takyto problem nemal a teraz neviem ako to mam vyriesit kedze auto potrebujem a nemam garaz auto mi stoji vonku v zime.. a teraz je dobrych -15 stupnov.. skusal som uz aj startovacie kable ale nic.. vie mi niekto poradit???
-
mystery - FK
Re: nejede
Pokud bereš benzín normálně na benzince a nemáš ho v nádrž třeba od léta tak by zamrznout neměl. ČS do PHM přidávají aditivační přísady. Pokud motor (resp. startér) točí s motorem, dokud nevybije baterku je to divné
Nejsou tam náznaky jestli jde nějaký benzín do válce (aspoň to škytá)?
-
Navstevnik
No nie len to toci a toci a nejede.. neviem ci to mam zacat rozoberat alebo pockat kym sa otepli.. proste ani neodpali iba toci.. nop ale mam slabu baterku takze idem ju dat na noc nabit a uvidime zajtra
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
A dává to vůbec jiskru ? A co čerpadlo běží ?
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Návštěvník
Vec vyriesena
celu noc som nabijal baterku a rano kuknem na teplomer a 0stupnov rychlo som nahodil baterku a na prvy sup chytila.. takze asi budem mat v tom benzine nejaku vodui alebo co ked to zamrzlo