Alarm pomoc

miketer

Alarm pomoc

Příspěvek od miketer »

Zdravíčko mám dotaz mám v autě centrá Brano na klíč, nyní jsem vyhodil jednotku a koupil alarm.tak se chci optat zdali nevíte nějaký schema na barvy drátů k motorkům, jsou tam rozdílné oproti alarmu...nemáte stim někdo zkušenost nebo nevíte kde bych sehnal schema?děkuju
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Re: Alarm pomoc

Příspěvek od p.s. »

nebylo lepší tu jednotku centrálu tam nechat a alarm pouze dozapojit? co to je za alarm? většina alarmů nemá řídící jednotku pro centrál nýbrž pouze dává minusové či plusové impulsi pro ovládání centrálu.lze to sice pomocí přídavných relé zapojit a centrál ovládat ale je to zbytečná komplikace. :pale:
miketer

Příspěvek od miketer »

no ono to brano odešlo nefunguje.. to je ten problem a ten alarm má normální ovládání na motorky..právě ale nevim jak sou ty barvy na 5 vodič servo
Taresz - FK

Příspěvek od Taresz - FK »

Ale ono ten centrál potrebuje tú riadiacu jednotku ved dás to na servomotor a bude len fungovat ten. Logika ovládania je v práve v tej jednotke ono to vyhodnocuje aspon jeden motorcek cize jeho polohu a potom dá povel pre tych ostatnych takze bez toho to pojde tazko :?
miketer

Příspěvek od miketer »

no jenže tohle umí ta jednotka alarmu..ona má u sebe i mortorky všecko ale nechci předělvat cellou kabláž..
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Najdi si ke stazeni knizku Felicia od Cedrycha a na strane 98 je jakesi schema tak ti snad treba pomuze.
Taresz - FK

Příspěvek od Taresz - FK »

miketer píše:no jenže tohle umí ta jednotka alarmu..ona má u sebe i mortorky všecko ale nechci předělvat cellou kabláž..

aha tak to je iné ... ;)
Odpovědět