Zdravím všecky,
felda 1.6, rok 1995
po vyřešení špatného startování se ke mě dostavil další problém - kurnik!
Při jízdě, až se zahřeje motor (Do té doby ne), to sem tam (1 za 2 minuty) dost škubne - hlavně když mám motor v záběru. Otáčky neklesnou, ale prostě výkon se ztratí, a po dvou sekundách to zase kopne zpátky. Je to jak kdyby mě někdo v té rychlosti chytnul za zadek a pak zase kopl.
Pročetl jsem tady pár diskuzí o škubání, ale všem to dělalo na volnoběh, zdechalo nebo tak, ale mi to dělá jen při jízdě až je felda zahřátá. Sice je pravda že po nastartování se mi zdá že mám teď více otáček než bývalo. Teď cca: 1000-1200 a ručička se mírně pohybuje v tomto rozmezí.
Poradíte prosím co to může být ? Napadlo mě jestli to nemá příčinu v tom, že jsem to tak 10krát, jak to předtím v zimě nestartovalo, roztlačoval. Nemůže to být řemenem ?
Díky moc
Strašně škube při jízdě
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Strašně škube při jízdě
Co vím malinko o rozvodech s řemenem,tak,kdyby přeskočil řemen,tak by ten výkon byl včudu trvale.není mokré víčko rozdělovače vevnitř,svod na zem?
Jo podívej se na to víčko rozdělovače, mě to taky občas škubalo a nechtělo jet a bylo to tím víčkem...
-
ThomasHK - FK
Ja bych zkusil vymenit svicky a kabely (nevim jak dlouho je tam mas), ale staci aby jeden kabel doslouzival a mohlo by to delat... to ze to dela jen za tepla by taky odpovidalo...mne to delalo u swifta...
Díky za rady, mrknu na to, snad něco z toho pomože
Případně... Jdou ty kabely nějak vyzkoušet jestli jsou ok, bez toho abych kupil nové a dal je tam
? (Jedině asi z jiné feldy co)
Případně... Jdou ty kabely nějak vyzkoušet jestli jsou ok, bez toho abych kupil nové a dal je tam
Tak vyměněné svíčky, a na diagnostice to řeklo že je špatná klapka. Tak jsme ji vyčistili a už se zdá že je to ok při jízdě. Jen diag. pořád hlásila 11°a prý má být 7°....