Asi sme na tom rovnako pretoze ja toto tiez velmi nechapem. Nenasiel by sa niekto kto by to vedel vysvetlit ako pre uplneho analfabeta
diky moc
tak to som vobec nepochopilAbdul píše:Na P sa vys... .Stály + netiahni zo zapalovača cigariet.
protoze zluty drat je tusim podsviceni...papaja5 píše:tak mi poradte,pripojim zluty a cerveny drat k sobe jako proud a pamet a potom spojim hnedy drat s cernym,nebo cerny s cernym,no proste zem a autoradio hraje,jako u predchozich aut,ale jeden hacek,vzdycky kdyz to takhle zapojim,se mi rozviti svetla a sviti furt dokud zase nerozpojim draty,jak je to mozne
Každé bežné autorádio s výkonom cca 4x25W má odber do 10A.fancarhifi píše:...hmmm...tak takové rádio bych chtěl vidět...s odběrem 10A![]()
...tento zesilovač má 2x25A...a to je zesilovač...![]()
chyba zapojeni neni ale tuhle stupidni vadu maj vsechny seriove vyrabene Sencory radiaviktorsssss píše:Mám autoradio Sencor a Felicii rv 2000.Autoradio má při selmutí čelní panelu červeně podsvícené tlačítko eject,podsvícený otvor pro vkládání CD a blikající červenou kontrolku kontrolku.Nejsem si jist,zda li při vypnutém klíčku a sundaném panelu má posvínení ejectu a otvoru CD svítit (na rozdíl od blikající kontrolky což považuji za běžné).Není chyba v zapojení?

Napsal si to velice srozumitelněcomrade píše:nejde to tak jak pises..ty si psal ze to chces aby Ti to hralo i v poloze 0 a kdyz vytahnes klic tak se to vypne..Jde to pouze tak jak psal 103457..pri klicku v poloze kdy Ti sviti dobijeni akumulatoru a mazani Ti bude hrat radio i pri vypnutem motoru..doufam ze sem to napsal nejak srozumitelne.
mej se