Vynechavající centrální zamykání
-
milanosor
Vynechavající centrální zamykání
Ahoj.Mam dotaz, Felinu uz jsem tak koupil ale ted v zime je prekerka, kdyz se mi to stane. Dela mi problem cental.Klickem ve dverich od ridice mi to odemkne vsechny 4 dvere ( obcas napodruhe, ale odemkne ) ale ze strany od spojujezdce mi to odemkne jen 3 dvere ( ridicovi nereaguji ). A navic probehne pouze odemknuti, na zamknuti uz nereaugu, jakoby to nemelo zpetny kotakt. Dva dny zpet mi zamrzly ridicovi dvere, tak jsem nalezl pres spolujezdce, jenomze pak uz nebylo jak zamknout auto
Jen jsem popojizdel, ale do mesta by to schtelo zamknou
Jedny zadni nemakali vubec, tak jsme prostrikal klouby a vycistil a ted zaviraji jak maji. Jen ted nevim kde hledat tu to zavadu. Je to podle vas elekrika nebo mecho? 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vynechavající centrální zamykání
Začal bych tou mechanickou To znamená všechny klouby vyčistit a lehce promazat ,zkontrolovat jestli jsou všechna táhla tam kde mají být ,opucovat kontakty a pak se uvidí .Ale určitě tam je nějde vzpříčená nebo zatuhlá vazelína.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
milanosor
I kdyzta nezavisle na sobe funguji?Nejde mi rpave do hlavy, proc to od spolujezdce jde jen odemcit. Jak je tam vubec resen kontakt v zamku? Ma to zvlast kontakt na pravo pro odemyk. a v levo zamyk. ?
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
vyčistil bych konektor motorku ve dveřích řidiče a pokud to nepomuže vyměn ho u mě to blblo podobně pomohla až výměna motorku 
-
josef - FK
Čau mam podobnej problem ale nedaří se mi vyndat ten motůrek mam venku tři šroubky co ho drží istim krycím plechem a furt nejde ven 
- Jeronimo
- Kontaktovat uživatele:
mne zas obcas nezamykali zadni prave dvere, jeden den jo, pak ne..... byl v haji moturek, ten jezdec uvnitr ktereho pohani snekovy prevod se ulomil. novy moturek na vraku za 100,-
-
borlan - FK
milanosor - žádný kontakt v zámku není. Funguje to tak, že když točíš klíčkem v zámku, tak přes táhlo taháš za servomotorek centrálu. A ten má v sobě mikrospínač (resp. mikropřepínač) a od toho se vše odvíjí - ŘJ to vyhodnotí a vyšle příslušný impuls pro zamčení či odemčení.
-
Invisible1988 - FK
mám taktéž podobný problém a je to trochu záhada kterou možná dokážete rozluštit.Mám centrální zamykání na dálku.Když jsem tu dálku ještě neměl tak se mi stávalo že odemknutí od řidiče uplně v pořádku a zamknutí taktéž.Ale odemknutí nebo zamknutí od spolujezdce tak se stalo že nezareagoval občas zámek u řidiče...poté co jsem tam tu dálku nechal dodělat tak se ještě napodzim když byli teploty cca 15 stupňů a víc stávalo to samý že jsem odemkl na dálku nebo zamkl a servo u řidiče prostě nezareagovalo...ale na druhej pokus už v poho....no a jak přišla zima teploty klesly tak mě to pokaždý na první pokus uplně v pohodě v klídečku zamklo i odemklo...ted se zase oteplilo a zas to řidičovo servo občas vynechá...ale jak říkám jen na první pokus vynechá na druhý už v pohodě...četl jsem tady něco o nějaké vazelíně...je možný že jak je tepleji že ta vazelína nějak změnila svoji tuhost nebo tak něco a třebas se to příčí...že občas když dálkou odemknu tak slyším ten zvuk těch motůrků všechny jdou stejně jen to řidičovo jakoby o pul vteřiny opožděný a nebo prostě nevyjede či nezajede vůbec...Jak říkám mrazy jak prase i ten jeden den jak byl extrém -20 v brně tak uplně v pohodě...co na to říkáte?stačí rozdělat dveře a očistit?
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No ono by to chtělo hlavně rozdělat motorek v servu a očistit kotvičku a "uhlíky",tam se hlavně dostává ta vazelínka.
No ale nejdřív bych zkontroloval všechny konektory od centrálu,resp prostříknout nějakým sajrajtem na kontakty.
No ale nejdřív bych zkontroloval všechny konektory od centrálu,resp prostříknout nějakým sajrajtem na kontakty.
-
Invisible1988 - FK
tak jsem z nemilostí zjistil,že jak se oteplilo tak ta dálka pouze odemkne ale jak chci zamknout tak až napodruhý se to povede...ale klíčem jde zamknout uplně v poho napoprvé...zkusím tam stříknout nějak ten sajrajt na kontakty a uvidíme...třebas se to zlepší
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě mrkni na připojovací místo kde byla dálka připojená k centrálu.Některý borci tam třeba dávají zařezávací spojky a to taky může zlobit.
-
megahroch - FK
No mě ten centrál blbne taky. Na chvilku se to rozchodilo po vypojení relátka a znovuzapojení. Zatím jsem na nic nepřišel. Jo a ty motorky jsou slepený a nýtovaný (plast) takže rozebrat nejdou
. Kontakty jsou v motorku taky napevno. Nevím kde hledat tu jednotku toho zamykání. Kdyby jste někdo věděl tak pisněte. Dík. TGM 
RJ centralu je za pristrojovkou. 
I am a signature virus. Please help me spread by copying me into your signature.
-
ZdenalII
no jestli je to ten origo centál tak chyba je v těch servomotorech někdo to tu psal že se to vevnitř ten konec ulomí já to taky tak měl a přitom když sem odemikal nebo zamikal tak sem se zaposlouchal u každých dveří a všechny ty serva fungovali ale zamikalo to sem tam
-
Elvis0910
- Kontaktovat uživatele:
mne sa to tiez stalo tento vyked idem do auta otvorit kufor otvorim dialkovym a nic...len taky duty zvuk jak v zimeked mi primrzli a neslo otvorit centralom ani klucom. Potom ked som podrzal paku na vodicovej strane otvorenu a otvoril a azatvoril auto tak mi touz odomklo a po dvoch odomknutiach sa mi to opet zaseklo. Takze najskor bude chyba v motorceku....a tak tiez zadni dvere na spoljazdcovej strane mi ras otvori a ras nie tak to asi vymenim vsetky motorceky mam pokoj. či by ste poradili nieco ine.....moze to byt tym ze som komplet zamy a klby prestriekal WD40-kou ze mi to tam zatuhlo???