Hoření pojistky blikačů

jedlis
Kontaktovat uživatele:

Hoření pojistky blikačů

Příspěvek od jedlis »

Ahoj, mám takový menší problém.. Mám feldu 1.3 mpi a když jedu a prudce na podruhý nebo na potřetí dupnu na brzdu a chvíli na ní podržím nohu, tak mi shoří pojistka od blinkrů .. Vůbec nevím jestli se někde hnou drátky a zkratují se nebo jestli to je někde ve světlech... Nebo jestli to je vůbec tím, ale myslím si že jo .... Nevíte někdo, kde by mohla být chyba ..... :?: :?: :?: :scratch:
Felicia 1.6 Motor Excel Stage II. 78kW/154Nm .... ===>>> Stage III. 95kW/163Nm loading ....., HP Sporting, Big Brake atd
Kristensen - FK

Re: Hoření pojistky blikačů

Příspěvek od Kristensen - FK »

Nemáš světlo plné vody??? :shock:
janny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janny »

Blinkra mají společnou pojistku s couvačkama. Kamošovi to dělalo taky a byl vadnej spínač couvaček.
jedlis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jedlis »

Kristensen: No zadní světla jsem pře chvílí kontroloval - drátky, žárovky a v pohodě, leda že by bylo trošku vody v předních blinkrech - to je možný .. ráno to zkouknu ... Díky :idea:
Felicia 1.6 Motor Excel Stage II. 78kW/154Nm .... ===>>> Stage III. 95kW/163Nm loading ....., HP Sporting, Big Brake atd
jedlis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jedlis »

janny: taky přezkouším ....
Odpovědět