Hoření pojistky blikačů
- jedlis
- Kontaktovat uživatele:
Hoření pojistky blikačů
Ahoj, mám takový menší problém.. Mám feldu 1.3 mpi a když jedu a prudce na podruhý nebo na potřetí dupnu na brzdu a chvíli na ní podržím nohu, tak mi shoří pojistka od blinkrů .. Vůbec nevím jestli se někde hnou drátky a zkratují se nebo jestli to je někde ve světlech... Nebo jestli to je vůbec tím, ale myslím si že jo .... Nevíte někdo, kde by mohla být chyba .....

Felicia 1.6 Motor Excel Stage II. 78kW/154Nm .... ===>>> Stage III. 95kW/163Nm loading ....., HP Sporting, Big Brake atd
- janny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hoření pojistky blikačů
Blinkra mají společnou pojistku s couvačkama. Kamošovi to dělalo taky a byl vadnej spínač couvaček.
- jedlis
- Kontaktovat uživatele:
Kristensen: No zadní světla jsem pře chvílí kontroloval - drátky, žárovky a v pohodě, leda že by bylo trošku vody v předních blinkrech - to je možný .. ráno to zkouknu ... Díky 
Felicia 1.6 Motor Excel Stage II. 78kW/154Nm .... ===>>> Stage III. 95kW/163Nm loading ....., HP Sporting, Big Brake atd
- jedlis
- Kontaktovat uživatele:
janny: taky přezkouším ....