Dálka k centrálu

Duket - FK

Dálka k centrálu

Příspěvek od Duket - FK »

Potřeboval bych poradit, koupil jsem si dálkové ovládání k centrálu, byl to ten nejobyčejnější co jsem sehnal, ale vůbec z toho nejsem moudrej, čekal jsem že se to připojí přes pojistkovku a na jeden moturek od centrálu a bude hotovo. Ale ono je to složitější viz foto:
Obrázek

To co je popsaný to mi je jasný, ale nevim k čemu je a kam se připojuje ten výstupní časovač.
Dál mi tam zbylo asi šest kablíků a nevim kam s nima, myslim že nějaký z nich bude asi na blinkry.

A ted připojení na dveře, myslel jsem že by to stačilo zapojit jen na jeden moturek, kterým se stejně otevřou všechny dveře, ale kabely mam do všech dveří, do předních dveří 4 kablíky a do zadní 2, asi. Nešlo by to zapojit pouze na jedny dveře?
Obrázek

Mám k tomu i takové malé německé schéma, ale ani na něm nejsou vidět písmenka.
Dál jsem k tomu dostal dvě usměrnovací diody a s těma taky nevim kam, ty nejsou ani ve schématu.

Tak jestli někdo s něčím podobným máte zkušenosti, tak prosim o radu.
Popřípadě někdo šikovnej z Plzenského kraje, co by to za flašku zkusil dát dohromady :D
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálka k centrálu

Příspěvek od Ivarek »

Dej sem to schéma.
Podle mě to není ssamotná dálka ale centrální zamykání s dálkovým ovládáním.
Diody se připojují na signalizaci blinkrama,když potřebuješ rozdvojit výstupní signál kvůli levé a pravé straně blinkrů.
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

s těch fotek toho moc poznat nejde
foto s kablíkama 2 kablíky typuju zadní dveře dvouvodičový motor centrálu
4 kablíky ja tam vidim 5 přední dveře 5ti vodičový motor centrálu
napájení je jasný červenej plus 12V
Černej kostra
ty zbylý dráty může tam bejt výstup pro blinkry to pude pomocí žárovky zjistit
ten časovač může to bejt náký výstup který se dá napojit na relé a tim blokovat vůz-immo
skus sem dát schéma a typ zařízení
Duket - FK

do obou předních dveří vedou čtyři, ne pět kablíků a do obou zadních dva. Schéma naskenuji zítra a zkusim ho sem dát, ale vše je popsané německy a písmenka skoro nejsou vidět, ale co bych chtěl za 280,-
p.s.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p.s. »

na fotu vidim 5 kousků-černý,zelený,žlutý,růžový a šedý :?:
Duket - FK

Tk se omlouvam, je jich opravdu 5 :oops:
chiquillo000

Příspěvek od chiquillo000 »

Dobrý den,
chtěl bych se optat ohledně centralního zamykaní na dalku:(. Koupil jsem si do vozu felicie tento central http://www.vcartuning.com/detail.php?zbozi=1413 , ale funguje mi pouze na klicek:( Nevite prosim vás jak to zapúojit aby mi to běhalo na to dálkový?? Předem děkuji:)
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Baterky v ovladači jsou dobrý? Naučil jsi jednotku na ovladač? Zkus napsat aspoň typ toho CZ a výrobce, pak by se dal najít i návod
Odpovědět