Dnes to bylo na bráchovi, takže jsem jen sedl do auta a vezl se a cestou se koukal na foťáku ci jsem nafotil.
Ale stihly jsme 3 RZ.

ja si taky myslim ze kdyby se zalozila metropolitni policie tudiz CR a MP dohromady ze by to mohlo byt lepsi...jenze s urcitosti to rici nejde protoze vylozene kvuli nejakym blbostem jako jsou napr ruseni nocniho klidu atp...se zase hodi ta MP staci jenom prijet a je klid...bradavici na policii je ten SYSTEM A PRAVA...a taky samotne prijimaci rizeni...znam X lidi co k policajtum chteli meli odhodlani JENOMZE ...jeden znich mel v 8letech problemy ze srdcem - ted uz je zdravy nic mu neni...druhy zase moc ploche nohy - chodi a utika naprosto normalne a rychleji nez ja...pak se tam hlasil zdravy naprosty vygumovanec ktery jezdi v aute brzda plyn dopravni zanceni mu nic nerika jezdi na 6kilu bez ridicaku uz zrusil 3 auta a naprosto ignoruje dopravni predpisy navic nazorove zije ve vesmiru a ho prijali a sam uznal ze uplatky klidne brat bude...tohle je do nebe volajici...lidi co by delali tu praci opravdu poctive aspon nejakou tu chvili...nez se seznami se systemem a zjisti ze je kompletne nahovno tak ty nevezmou a hajzlika co tu praci bude jebat toho vezmou...porad v CR plati heslo "Za poradnou praci vam naserem" ...bohuzel...Zdenda19895 píše:Městské bych zrušil a co by se ušetřilo bych raději přidal České policii.

U nás v PM má jedem naník fialovomodrou Neretvu s nápisem Maxík a pořád jezdí s lidma ... pravidelně navštěvuje i srazy autobusů v Lešanech.monccou píše:Trochu OT,nejsouto feldy,ale uplně mi to vyrazilo dech. V sobotu ráno sem jel transformerem do Ho-Po a nejednou uplně zíram,protože proti mě si to šine Neretva![]()
vůbec sem netušil že to ještě někdo provozuje neb táta se jí v 96 zbavil za cenu šrotu.

hehe Kejzi tohodle "macka" se snazim chytit uz hodne dlouho abych ho sem prihodil, ale zatim se npostestilo..este po Trebu jezdi jeden doprznenej kombajn..snad se postasti a ulovim

těším sePINY píše: Neboj taky se dockas .Každej se dočká.
Nemá to tu někdo? Dokud to někdo nepotvrdí, tak tam nic nelepím!Zdenda19895 píše: Dej potom vědět o kolik se ti zvedla rychlost a snížila spotřeba.Jestli si to mám koupit taky.
![]()