co místo feldy???

pokec o všem možném i nemožném
Dedla
Kontaktovat uživatele:

Re: co místo feldy???

Příspěvek od Dedla »

Kdyby někdo chtěl Audi A3 1.8T 20V (110kW) Climatronik,rok 98,nové koupeno v ČR,najeto 230 000 Km, (né jako ostatní bazarové se 118 000 km,těsně před větším servisem včetně rozvodů),servisované,serviska,cena 80 000,-Kč,eko zaplaceno,tak dejde vědět.
Nebo třeba i tohle: http://www.ewrc.cz/ewrc/inzerce.php?advert=15948
Praha.
Úpravy řídících jednotek motorů Felicia
Ex. Felda http://www.youtube.com/watch?v=b5al6XngGWo Kejzi dík!
VW Sharan TDI : "Dospělé auto pro dospělého člověka".
http://www.youtube.com/watch?v=CkJzc2D2 ... re=related
Nemám rád SZ...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Nástupce Feldy je jasný. Nová O2 Tour. V kofigurátoru mi to vyšlo na 313k. Je v tom příplatek za paket Tour (klima, el. okna...), zelená okna, dálkový centrál a metla).
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Atnarfus: to jsme na tom stejně.

OII tour 282 500,-
+ tour plus
+ metla rosso brunelo nebo černá magic
+ tónovaná okna (což je docela ostuda, když se píše rok 2010 a musí se za tohle připlácet)
+ DO s vystřelovákama
+ zadní střerač

celkem asi 315000,- ale kde na to vzít :cry:
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

to je hezký že máte vybráno ale to hlavní vám chybý :lol: :lol:
já budu určitě kupovat tak 3-4roky starý auto, spadne krásně cena a když nemá moc najeto, tak je jak nový. podle mě zbytečný kupovat funglovku
p@vel

Příspěvek od p@vel »

To si taky říkám ale aspoň jednou v životě bych chtěl fungl nový auto :D Ale až na to budu mít peníze, tak se OII tour dávno vyrábět nebude... :lol:
Dexter - FK

tak jsem si taky zkusil v konfigurátoru jaká bude cena s výbavou kterou chci a vyšlo něco přeš 400tis :o to je síla, a to sem čuměl jak puk že musim doplácet za normální rezervní kolo s kličem a heverem, za dálk. centrál a za ESP ABS atd. tohle snad musí být v už v ceně a né za příplatek ne, to je jak když člověk kupuje auto s minulýho století :roll: radši koupim 4 roky starý auto s touhle výbavou a o 150tis levnější, než kupovat přes 300tis nový auto ale s pomalu žádnou výbavou aby mě to pak celou dobu co to auto budu mít deptalo

EDIT: jo a ještě dodam že to ojetý auto nebude s touhle línou lemrou pod kapotou :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

No hele spousta lidí o věci jako je ESP a další kecadla do řízení nestojí, to samý el. okna, klima atd. Strejda třeba měl za posledních 20 let ve všech autech klimu, airbagy, ABS atd. Ale klidně by si koupil ještě víc oholenou verzi, protože klimu za tu dobu zapnul 2x, abs ho se*e a na nějaký el. zrcátka, okna, nastavitelný volanty atd. se z vysoka vy****. A takových hlavně starších lidí, co chtějí jen auto na přemístění z bodu A do B (stačil by jim i slabší motor než je ta 1,6) a nestojí o zbytečnosti je podle mě dost.
Snehulak - FK

Příspěvek od Snehulak - FK »

určitě pomohlo, ale spíš sem chtěl jestli to někdo viděl v realu? zpracování atd. vypadá parádně, podle mě nic přehnanýho, pěkný kola, snížený, lak ...
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

pokud tu oktu porad vlastni kluk z Prahy, tak jsem par krat s nim dal rec, jeste kdysi jak to auto jeste stavel... cca 2 roky zpet. Byl to hroznej detailista a vim ze okta ma(mela) vzduchac.
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Dexter píše:to je hezký že máte vybráno ale to hlavní vám chybý :lol: :lol:
já budu určitě kupovat tak 3-4roky starý auto, spadne krásně cena a když nemá moc najeto, tak je jak nový. podle mě zbytečný kupovat funglovku
Mě naštěstí chybí jenom motivace nové auto koupit. Aktuálně toho moc nenajezdím a Felda potvora jezdí, jezdí a jezdí. Dokonce ani reznout nechce.
Trochu mne tíží bezpečnost, tak se snad někdy rozhoupu. Ve Feldě se čím dál víc bojím jezdit.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

El. zrcátka a centrál to má v základu. El. okna, počítač a klima jsou za příplatek 10k. Příplatek za dálkový centrál a zelená okna mi připadá dost vysoký, ale to bych do toho vrazil.

V základu to má i další mnou požadované věci jako, výškově stavitelná sedačka, stavitelný volant a podobné prkotiny.

Nejvíc mne štve, že do toho dávaji manuální klimatizaci. Divím se, že se jim chce dělat třetí typ klimatizace, ale o něco to museji oholit proti klasické 02.

Největší úlet je ale desítka za tempomat. Záležitost jiné páčky pod volantem a oni to takhle vohuleji.

Za těch třista a fous to má všechno co mám teď plus něco navíc.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ojetého forda než nové auto? :o

Ford není můj šálek čaje. A dát takovou sumu za ojetinu (blijící smajlík)
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

to ste nějaký nenáročný, já se v konfigurátoru dostal na 354 800 kč a to sem měl základní modrou barvu bez příplatku :lol:

ale okna, rezervu, centrál na DO, nějaký ty repra navíc atd..
Dexter - FK

já nechápu že když nový auto stojí takový prachy že si dovolej nedat do základu tu rezervu, DO,ESP atd.(to si rovnou můžu nechat feldu) holt českej národ má hroznou mentalitu všem stačej kličky na okna, klimu nepotřebujou, DO taky ne, a vlastně na co i rezervu že :roll: v německu snad takovouhle výbavu ani nemůžou nabízet protože by to stejně nikdo nekoupil, nevim jestli už to maj češi v sobě(většina) nebo to je trochu i přímo Škodovkou tím co tady nabízí, že všem stačí výbava rovnající se favoritu hlavně že maj ale nový auto.
Martin_Happy - FK

nevim, ale u nás je fakt každej línej doplácet za výbavu. Nevim proč. Asi proto, že to stojí moc.

Takhle to dopadlo i u nás. Octavii I měl táta sice GLX, ale to byly manuální okna a bez klimy. Takže výbava nic moc. Pak chtěl Octavii SCOUT a zjistil, že za cenu SCOUTA soc line, si může koupit Hyundai Tucson v plný palbě a ještě mu zbyde. Koupil ho a zjistil, že korejský auto je křáp a sráč k ničemu, protože výbavu sice má, ale je to nekvalitní šunt a neni levnej pro nic za nic. Tak pořídil Hondu CR-V (taky levnější než SCOUT) v docela solidní výbavě a má jí dodnes. A ceník příplatkový výbavy u Škodovky nemůže ani vidět
Snehulak - FK

je sice hezký mít nový auto ale dát přes 300 tis a mít soc výbavu to ne e. když už funglovku tak s normální výbavou a sem na 380 tis fuj :puker:

proto si koupím nějaku jedničkovou - dělníka s 81 kw
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Dexter: možná by ses divil, co se v německu prodávalo za paskvil výbavy. Třeba mondeo 94: 2x airbag, klima, abs a další věci ale všechny okna na kličku a bez centrálu. Golf III: climatronic, ABS, centrál, el. zrcátka ale s hodinama místo otáčkoměru, bez airbagu, s kličkama na oknech...

A nevím proč by někomu nemohla stačit základní verze kolem 300000,- proč by si někdo měl připlácet za výbavu, kterou stejně nebude využívat. :roll:
Pro někoho bude soc. fabia za 200000,- a pro někoho bude socka i superb v plný s 3,6 V6. Od toho snad je základní výbava, do které si každý může přikoupit co chce.
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Za 313k mám co chci a potřebuju:
klima
počítač
přední el. okna
el .zrcátka
stavitelná sedačka a volant
dálkový centrál
zelená okna
metalíza

ABS, dva pytle a další hovadiny jsou v základu.

Schválně, když se oháníte výbavou, kdo tohle máte v současné plechovce? Většina tu má LX v základní barvě a budeme tu řešit jestli to má tu či onu prkotinu.

Já osobně oželím výbavu a budu mít nové auto. Za proprděné sedačky a prohulený strop čtvrt milionu nedám. Navíc snad nemá cenu se rozepisovat o kvalitě ojetin obecně.
Dexter - FK

no nebudem se tu hadat a rozepisovat co pro koho je social. výbava a co komu stačí, každej ať si koupí co potřebuje a využije ;)
já taky za zbytečnosti připlácet nechci ale myslim že el. okna, klimu, DO nějaký bagy atd využiju a chci to, když to někdo nepotřebuje a nevyužívá je to jeho věc :salut: ať si třeba v autě za 300tis točí kličkou, odemyká klíčem a v létě se potí jak :pig: hlavní je přeci pocit nového auta...
p@vel

Příspěvek od p@vel »

No jo ale za těch 300000,- se budu v létě chladit klimou, budu si stahovat okna tlačítkem a budu odemykat dálkou a to vše s pocitem nového auta :D :lol:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Za 300k je to s el. oknama i klimou.
Že jsou vzadu okna na kliku, to mi vůbec nevadí. Vzadu nejezdím a okna jsem neotevřel asi několik let.
Dexter - FK

že by sem napsal 300tis místo 200tis :lol:
Martin_Happy - FK

v současné plechovce toho mám dost

A ten rozdíl 35 tisíc už mi nepříjde až tak velký. Naklepal sem tam zásadní věci ktyrý by v mém dalším autě měly bejt. Pokud bych sehnal 320, tak bych sehnal i 350, to at mi nikdo nevykládá. Pokud nesezenu 350, tak sice koupim auto za 320 a nebude na béno :?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Naftu do soukromého auta vyloženě nechci. Jezdím s 1.4TDI PD a 1.9TDI PD služebně a když za týden najedu 1000km, tak mi duní v hlavě ještě v sobotu. Proto mne moc nemrzí, že ropáka nemají v nabídce. Za ušetřený litr paliva na 100km, mi to utrpení nestojí. Nějaký pokročilejší benzín by ale nevadil.
Martin_Happy - FK

že tě bolí hlava z TDI PD se tolik nedivim, ale Common Rail (alespoň v Hondě) je krásně tichounkej
Snehulak - FK

nejste trošku zhejčaký? jak vás z tdi může bolet hlava :roll: bože. vetšina tu jezdí ve feliciích kde je krásný tichoučko že
a teď do mě..
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

já teda TDi nemusím i když manželka teď jedno kočíruje (akorát TDs V6) ale hláška mě bolí z TDi hlava mě celkem rozsekala :lol:
Mexikan

Příspěvek od Mexikan »

Hlavně 1.3MPi = záruka tichosti
Mě příjde, že je to víc hlučnější než felda v dieselu.
CX-60, Pathfinder R51 + bráchovo Pick-up 1.9D, ex 105L, 130GL, 1.3MPi, A3
Účet udržuji pouze pro vzpomínku na dobré časy s Feldou tady na foru.
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

asi jak která...já mam ticho..
Snehulak - FK

a jezdíš s ní?
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já bych řekl, že cena je slušná, vemte si, že jedničkovej Tour byl na podobným levelu (možná trochu levnější), ale zase je to auto technicky o několik let mladší. Sice to nemá v základu plno věcí dnes už samozřejmých, ale to má FL. Tour má být hlavně o ceně. Určitě se mu bude dařit ve fleetových prodejích.

Ale osobně si taky raději koupím 2 roky staré auto, nemusím mít lepší výbavu, ale koupit si dnes nové auto...to raději investuju do bydlení...
Obrázek
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

jj jezdím,na to ji taky mám-ale garáž je garaž....... ;) ;) ;)
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Až na to že jsem nikde nepsal o bolení hlavy je to dobrý. :D
Dehet prostě duní a já ten příšený zvuk mám v hlavě ještě večer u televize. I kolega co se mnou jezdívá mi už říkal - sakra zkus tam nějaký jiný kvalt, tohle už nemůžu vydržet.

Kdybych s tím nenajezdil víc kilometrů, než se svou Feldu, tak bych se možná nechal ukecat. Jak ale po šichtě sednu do své 1.6ky, tak to je pohlazení.
Snehulak - FK

to neřeš :lol: :lol: hlavně že jsi s filetou spokojenej ;) zatím to bylo nejspolehlivější auto co sem měl, pak mazda 323f
Snehulak - FK

co by ste si vybrali?
oktu I combi tdi 96 kw 6kvalt, maxidot tempomat vypadá udržovaná, najeto tachometrově 130 tis. serviska rv03 provoz 04

nebo

Fabii RS 1,9 tdi 96 KW, v kůži, najeto 155 tis km, rv 04, vypadá taky zachovale

cena je stejná. rodinu nemám(zatím) auta jsou pěkný obě tak co vy na to?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ani jedno. Nekupuju auta se stočeným tacháčem a dodatečně vyplněnou serviskou ;)
Snehulak - FK

jj vím jedno už sem měl a ani sem si ho nestihl přihlásit jak rychle šlo do světa.
je mi jasný km nejsou realný spíš mi jde o to co by ste volili oktu nebo RS-o?
každý to auto má tak 2 kila najeto ale při 6qaltu by to neměla být tragedie, nebo jo?

atnafrus- porad kde koupit pěkný auto s neztočenýma km, krom autosalonu
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Snehulak: Asi jedině od známého, co to měl od začátku :)
Jinak já bych šel do fabie.
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
mako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mako »

Snehulak píše:porad kde koupit pěkný auto s neztočenýma km, krom autosalonu
tu bych auto nekupoval. radši bych dovezl z DE
VW passariantion+VW felicia diesel power
ex-felicia GLXi 1,3MPi 1997 Red-Hot-chilli, ex-felicia LXi 1,4mpi 1996 White candy
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

Ja by som bral tú Oktu ak to má byť jedno z nich. Je mierne väčšia, váhový rozdiel je malý a má o trochu lepšie riešený podvozok. Ideálne ak je vo výbave L&K, tie majú krásny interier.
Snehulak - FK

Mako - sehnat takovýdle auto v říši je v dnešní době jak vyhrát druhu ve sportce. Překupníci to mají vošefovaný a to co se dostane na net je buď plevel nebo pastička
jinak obě ty auta jsou z DE. Bohužel žádný známý takové auto nemá ani neprodává.
takže zatím 1:1
medvidek1103 - FK

koupe noveho auta ???

Příspěvek od medvidek1103 - FK »

zdravim panove a damy,muj dotaz zni,planuji nastupce moje berusky (filety),chtel bych se zeptat jak to vidite v dnesni dobe?koupe ceske nebo zahranicni firmy,jedna se mi hodne o dobrou vybavu ale jsem cech tak spekuluji bud jsi koupit napr.dacia v plne palbe nebo napr. octavii v zakladu ,hodne se mi libi kia ceed kombi,ale nevim, CO BYSTE SI KOUPILI ZA AUTO VY ??? diky za nazory rady a tipy meda
Surmi - FK

Re: koupe noveho auta ???

Příspěvek od Surmi - FK »

Zajed se podívat do Orlové do Autosalon Kudrna (prodej Škoda a hned vedle je KIA) Dělam u Kii převážne elektriku (parkovaci senzory,central,tažne) a zespodu ty auta nevypadají špatně a jsou pohledná ,dokonce se v nich pohodlně sedí. Já bych sel bud do Citroena ,Skodovky nebo Kia :D
Tholis - FK

Příspěvek od Tholis - FK »

RedmeX píše:Ja by som bral tú Oktu ak to má byť jedno z nich. Je mierne väčšia, váhový rozdiel je malý a má o trochu lepšie riešený podvozok. Ideálne ak je vo výbave L&K, tie majú krásny interier.
Okta má lépe řešený podvozek než RSo? :lol: :lol: Ty woe však fabie RS má jeden z nejlepších sériových podvozků co škodovka udělala.. :lol: :lol:
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

chci se optat co rikate na GOLF V 1,6 FSI? hledal jsem nekde nejaky pocteni o tomhle motoru a nic jsem nenasel. dekuji moc. jsem rozhodnutej pro benzin, naftu nechcu. dekuji za tipy
RedmeX - FK

Příspěvek od RedmeX - FK »

FSI si vraj veľmi zle rozumie s naším(vaším) nekvalitným benzínom a chce to N98...
Moltician - FK

Příspěvek od Moltician - FK »

tak jakej jinej motor? nechcu hlavne 1,4 mozna tak TSI :lol:
Odpovědět